Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)
Raspunsuri - Pagina 4
ramonaiani spune:
Eu zac de vreo saptamana. De vreo luna am dureri de gat si pana la urma m-am hotarat sa merg la medicul de familie. Sperietura, cum ca as avea ceva la glanda tiroida, insa rezultatele au iesit negative. Insa dupa o ora in sala de asteptare, m-am pricopsit si cu o tuse de toata frumusetea, acum ma doare si gatul, tusesc si pana imi scuip plamanii.
2 zile n-am avut voce, n-am putut sa vorbesc la telefon, insa ce ma durea cel mai tare era ca nu puteam sa tip la prichindei cand se incaierau
. Oricum, s-a dus sotul la dr dupa rezultate, (totul OK, e sanatoasa tun!) si i-a zis aleia ca eu sunt pe moarte, sa imi dea un tratament ca altfel nu-l mai primesc acasa daca vien cu mana goala
. Mi-a dat niste ACC Tablete si am baut si eu o sticla de sirop de tuse.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Roxali spune:
Neata
Am vazut pe fuga pozle de la intalneala ...Erina arati nu bine , fbine...niste scumpi ambi baietei
Kriss am vazut o si pe imbulinata ta
...avem tragere amandoua la buline![]()
Yaia a dat spaima in tine mamicuto cu mancarea??...mie imi e de ajuns daca ia si 3 bucatele(3 gurite
)...cand nu vrea degeaba insist , e mai tare ca mine
o zi buna tutror
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Am vazut ca marea intalnirea a fost ceva mai mica, poze frumoase, la fel si protagonistii.
Ema noi putem sa ne vedem si pe aici pe langa noi, cand ai timp da un semn.
Teo sa ne traiasca gradinarii, nu am fost sa vad listele, dar stiam ca Adelina a fost admisa. In primele saptamani si adelina va sta pana la 13, apoi va merge la program prelungit. La ce educatoare va fi Mihnea?
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Ma duc la bucatarie, mi se cere mar cu biscuiti, apropos de mancare, dar eu ii pun si portocala, kiwi sau banana, cereale de la Milupa si papa tot-tot, e micul-dejun preferat, cum spune pitica.
Luy cum esti?
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Sabina spune:
'neata!
Mariana, sanatate! 
tinctura de propolis si echinaceea, iti zic din experienta.Sirop de patlagina la greu. si mananca cat mai light.
gabriela, alimentatia noastra a tuturor e cam la pamant, practic, despre orice aliment citim chestii ingrozitoare si daca e sa ne luam dupa tot, nu mai bagam nimic in gura, sau ne facem ferma....
totusi, carnea asta de magazin care contine antibiotice si hormoni si care e crescuta in acele conditii infioratoare(exista multe filme despre bateriile de animale...e sinistru....)e extrem de daunatoare si trebuie evitata. Ar trebui evitata carnea in general, dar daca tot se mananca, macar sa fie de la tara.
Copiii sunt cei mai sesnibili la urateniile din alimente, asa ca normal ca imunitatea lor e la pamant fata de generatiile anterioare.
Copilasii cu o alimentatie cat mai naturala trec mai usor peste boli, raspund la remediile homeopate so la ceaiuri si nu se ajunge la antibioticele astea ingrozitoare....eu ma crucesc cat se baga in copilasi, uite, Ana zice ca Klacidul e apa de ploaie...pai eu i-am dat de 3 ori in viata Sofiei (7 ani si 9 luni) Augmentin, cu inima stransa...Kalcid-ul mi se parea asa, ceva mega super strong.
Deci in concluzie, in viata de zi cu zi, fara mezeluri, fara sucuri, fara chestii procesate, carne cat mai rar si din sursa cat mai aproape de natura etc.
iar asa zisul lapte e total aiurea, dupa 3 ani nu prea mai are de ce sa bea lapte de vaca fiinta umana....
Eu n-am baut lapte ani de zile si aveam calciul f bine. iar acum de cand cu grau si orez, plus cortizoane, care iti mananca tot calciul, sunt cu analiza asta nu numai ca la zi, dar e beton. De fapt am toate analizele perfecte,. sa dea Domnul sa ramana asa!
ca exista exceptii, situatii in care mancam ce ni se pune pe masa ...e firesc. Dar asta ar trebui sa fie "trendul" , ca sa zic asa;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aeperju spune:
Poate va era dor de noi:
http://community.webshots.com/album/577868201NpDIxb
Emma si Andrei (21.09.2007)
ramonaiani spune:
Sabina sarut-mana
. Ma duc azi la farmacie, sa vedem ce reusesc sa gasesc la nemti.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Sabina spune:
vaai, ce motanel dulce am vazut eu acolo 
Noi plecam la busteni, va pup.
aaa, Mihaileasco, am 57.8. da de azi am intrat pe mixt, si mie- sa n u ma ingraaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :))
vreau sa ajung la 52, eu la aproape 58 arat plinuta inca.Am oase usoare:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Sabina, chestia cu Klacidul ai scos-o din context. Am zis ca-i apa de ploaie pentru o asa infectie in gat si ca antibioticele date cu noianul fara antibiograma fac rau si atat. Miruna a luat antibiotice de trei ori in viata ei, in situatii aproape limita, iar Vlad o singura data, si atunci degeaba, ca nu-i trebuia.
Mariana, sanatate multa.
valentina_22 spune:
Ana, spune-mi te rog cum aratau bubitele veveritului cand au erupt? Am observat ca i-au aparut si lui Andrei 4 bubite mici , clar delimitate pe piept si 2 pe podul palmei. Sunt cum sa spun, mici pete rosii care in mijloc au o chestie ca un fel de cos.
Abia astept sa vina sotul sa mergem la spital.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC