Propunere pt. forumul “ In unul sau in doi…”

Propunere pt. forumul “ In unul sau in doi…” | Autor: alison7

Link direct la acest mesaj

Am citit cu atentie multe topicuri mai recente sau mai vechi de la aceasta sectiune si am constatat o situatie drept pentru care m-am gindit sa fac urmatoarea propunere pt. moderatorii acestui site:
Forumul « In unul sau in doi mergem mai departe” sa se schimbe in « In doi sau in trei mergem mai departe (sau eventual chiar in patru)» pentru ca am observat ca exista foarte multe subiecte care trateaza situatii de trio conjugal, adica doi barbati si o femeie sau doua femei si un barbat, etc.…...
Ce sa intelegem de aici ? CA DRAGOSTEA MOARE CU TIMPUL ? Ca ea se transforma iremediabil in rutina, intelegere si eventual respect? Si ca, cu prima ocazie in care apare o a treia persoana ne indragostim si ajungem in eternul trio conjugal, un fel de Triunghiul Bermudelor din care nu mai stim cum sa iesim mai apoi, sfasiati intre responsabilitatea fata de familia initiala si dragostea care ne face sa traim tumultos?

Ce parere aveti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Initial creeata de alison7

Am citit cu atentie multe topicuri mai recente sau mai vechi de la aceasta sectiune si am constatat o situatie drept pentru care m-am gindit sa fac urmatoarea propunere pt. moderatorii acestui site:
Forumul « In unul sau in doi mergem mai departe” sa se schimbe in « In doi sau in trei mergem mai departe (sau eventual chiar in patru)» pentru ca am observat ca exista foarte multe subiecte care trateaza situatii de trio conjugal, adica doi barbati si o femeie sau doua femei si un barbat, etc.…...
Ce sa intelegem de aici ? CA DRAGOSTEA MOARE CU TIMPUL ? Ca ea se transforma iremediabil in rutina, intelegere si eventual respect? Si ca, cu prima ocazie in care apare o a treia persoana ne indragostim si ajungem in eternul trio conjugal, un fel de Triunghiul Bermudelor din care nu mai stim cum sa iesim mai apoi, sfasiati intre responsabilitatea fata de familia initiala si dragostea care ne face sa traim tumultos?

Ce parere aveti ?

De ce nu si in 7, 8, 9...n? Sau, pe scurt, "in grup", ca sa-l citez pe unul din membrii acestui forum?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Initial creeata de alison7

Ce parere aveti ?

De ce nu si in 7, 8, 9...n? Sau, pe scurt, "in grup", ca sa-l citez pe unul din membrii acestui forum?
Claudia

Si cand ajungem la 1000 ne facem parlamentari ca cicciolina. Cacofonia e cu intentie. :))

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

super..super super....!!!!!
Aveti cea mai mare dreptate..cand e vb ca nu mai mere in unul..deja trecem la 4-5-6..
Deja ma plictisesc articolele de aici!!!Ba chiar o fatuca vroia putzina compasiune breee..ca iubeste un mascul putzin cam insurat!!
Haida-de....ma ia cu greatza..si pe bune ca nu sunt insarcinata!!

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Exista o vorba: cand doi oameni se iubesc, sexul nu mai conteaza. Putem incerca o adaptare: cand oamenii se iubesc, numarul lor nu mai conteaza.

Draga Alison, numarul amorezilor este o chestie de perspectiva: din afara noi vedem trei, in timp ce inauntru is numai doi. Acuma, eu nu pricep cu ce te supara pe tine daca anumite persoane beneficiaza de dragostea mai multora, fiecare e liber sa doarma dupa cum si-a asternut.

Votez pentru denumirea "in grup", suna bine si da senzatia de unitate.

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Cred ca nu aveti dreptate sa ironizati forumul,adminii,moderatorii.
Nu e vina lor.Subiectele sunt postate de membrii acestui
site.Daca nu sunteti de acord cu un subiect
ignorati-l(ceea ce nu prea o face nimeni dupa cum puteti observa
din nr. raspunsurilor) sau spuneti-va direct parerea in acel subiect.

parere personala

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mie, personal, mi se pare potrivit titlul acestui forum.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

Si mie, mi se pare potrivit titlul acestui forum.
Pentru Corina:Ai inteles gresit nu mai sunt o fatuca...nu cer compasiune ca iubesc...te rog sa verifici.
Sfat: Daca nu iti place tema nu intra in discutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Mie, una, mi se pare foarte logic si bine ales titlul acesta.
Cind dragostea "moare" intre doi parteneri, viata continuä ori de unul/una singur/singurä, ori in doi, cu noua iubire...eu nu väd o situatie de genul: dragoste in grup!!!

Dragä Korinna,

afirmatia ta mi se pare cam iesitä din comun!!!...ca sä nu spun lipsitä de bun simt!!!
Aici este vorba despre dilema cuiva, cäreia i s-a intimplat asa ceva ( crezi cä nu este posibil???) si care are nevoie de sfaturi din partea noasträ...
Eu nu m-am bägat in subiect, dar bänuiesc cam despre ce e vorba.
Dacä nu vrei sä-i dai sfaturi pe tema asta, nu te bäga!!!...dar nu jigni pe nimeni...eu sint de pärere cä opinia fiecärui om trebuie respectatä, iar dacä nu esti de acord, ignorä!!!...alegeti subiecte care te intereseazä.
In viata asta, totul este posibil, si poti intra in anumite situatii voit, sau nevoit...dar de multe ori, te afli intr-o posturä in care nu stii ce sä mai faci si te simti "dezrädäcinat"...in acel moment simti nevoia sä tragi un strigät de ajutor, pe care nu poti sä-l dezläntui peste tot, din alte motive majore!!!
Eu consider foarte curajos din partea ei, sä-si destäinuie secretul ( nu oricine ar face asta!!), dar si ca un strigät de ajutor...asa cä, unui om care este deja cäzut ii dai mina sä-l ajuti, dacä vrei...dacä nu, nu-l ajuti...dar in nici un caz nu-i dai incä o loviturä ca sä simtä si mai bine cä este la pämint!!!!
Cel mai tare mä deranjeazä modul cum te-ai exprimat...si acum ai o reactie la "tonul" pe care l-ai dat!!!...eu zic cä puteai sä-ti expui pärerea si altfel, alegindu-ti cuvintele mai bine ( oricine are dreptul sä-si exprime pärerea, dar mai existä o cerintä primordialä in cazul acesta pe care nu ai respectat-o!!!)

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mai ca multi oameni PERFECTI mai citesc forumul asta!!! Si ei in perfectiunea lor se gandesc cu mesaje de genul celui postat mai sus sa ne aduca pe drumul drept pe noi astia cu......handicapuri! Adicatele acu` pricepusi: de ce sa vin pe forum si sa spun tuturor prin ce trec, sa le cer vreo parere, sfat sau sa ii rog sa imi impartaseasca din experientza lor??!!? Mai bine tac si ma imbolnavesc de stress si in momente de panica ma dau cu capul de peretzi , dar marea satisfactie vine ...Trebie sa sa fie vre-unul prost inspirat care sa isi deschida sufetul si atunci eu, persoana perfecta, am tot dreptul sa ironizez, sa fac misto ieftin pe seama lui. Hehe! Bine mai e sa fii perfect!!! Ce draq am eu nevoie sa empatizez cu cineva, sa ii intzeleg bucuriile si tristetzile, temerile si problemele?!?! Eu sunt "cel mai tare", Gigi duru` care nu am nevoie de nimeni!! Mai Perfectilor, lasati-ne pe noi astia care TRAIM, in legea noastra. Colaborarea voastra este voluntara, nimeni nu va sta cu sula in coaste si va obliga sa raspundeti la subiecte ce nu va convin si nu se potrivesc imaginii voastre de oameni care fac totul ca la carte!!! Si de ironia voastra gratuita nu avem nevoie!! Si aveti grija ca uneori sagetile voastre veninoase ricoseaza si atunci cadeti in ridicol!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Multumim pentru propunere dar deocamdata titlul tamane asa cum este!

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput