Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

COCO, bine ca ai mai trecut si pe la noi . Imim pare rau ca aveti greutati, sper sa treceti peste ele cat mai repede si cat mai senini! Pupam Dariutza maraita

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simplyana ai de la mine un buchet mare de pt ca esti si te comporti ca o lady !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

MONNVAS, parca m-as bucura mai mult sa se gaseasca o metoda lenta si greoaie de vindecare a autismului decat una supersimpla si rapida de diagnosticare a lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Alexandra a facut azi parada costumelor de baie , pun maine poze , ocazie cu care mi-am verificat si eu arsenalul de costume si ma declar multumita pt ca imi vin toate si la cele care nu-mi sunt bune de vina sunt tziti, asa ca nu imi cumpar costum nou (sau doar daca gasesc ceva extraordinar de fain )

Merg sa ma uit pe HBO la Totul despre sex - filmul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

NOVUS, . Abia astept dovezile, ca prea te lauzi in ultima vreme.

DYANA, macar sa tina la tavaleala mai incolo (adica la ciocolata) maselelea alea, ca prea chinuie mutzunelul scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhuhu! hauduiuduiudu? :P
Io am tras azi o tranta pe scari cu Phiphi in bratze, bine, nu chiar "din pod" ci pe ultimele 3-4 trepte; reflexele de muma au fost excelente, Phiphitzei nici nu i s-a clintit vreun fir de par, dar io mi-am busit tibia rau, intr-un locsor s-a si umflat. M-am si ridicat rapid sa nu se sperie fata, nici n-a apucat sa realizeze, numa cat o facut ochii mari si eu i-am zis calm si raspicat:"nu-i nimic, scumpa, mami e tampita". Mai apoi m-a bushit rasul cand mi-am amintit ce serioasa i-am zis treaba asta. M-am impiedicat fiindca eu, care ies cu fata numa-n incaltaminte cu talpa joasa mi-am luat azi un fel de sandale mai "bucuria piticului", cu un fel de platforma, nu cine stie ce, vreo 6 cm dar deh...(dez)obisnuintza...
In rest, Sophiphi e din ce in ce mai experta in mers, cu asta ne distram toata ziua, am inima cat un cozonac de dimineata pana seara. Mai trage si trante, dar numai in fund, amortizate
Asta cu trompele si cu "se poate/ nu se poate" imi aduce aminte de ceva: de curent, care-i luat mai nou la bashcalie in ultimul hal, am citit chestii (haioase, de altfel) cum ca numa pe romani "ii trage curentu'" cand stau intre 2 ferestre deschise, ca e o prostie, ca stiintific vorbind nici nu exista de fapt fenomenul de "curent" etc. Mah, asa o fi, dar mie de ce naiba-mi ies firicele rosii-n relief in ochi, mi se injecteaza ca la elefant in cires, de cate ori conduc cu geamul coborat, stau intre usa si geam deschis la scoala etc?! Asta-mi inspira si mie treaba cu trompele; oare s-a inteles ceva?:)) Oricum, eu nu mi le-as lega, e clar ca se intervine in calea unui proces firesc. Mie oricum toate mijloacele de contraceptie mi se par riscante si cu efecte secundare, singurul cat de cat mi se pare prezu' (desi cine stie cat e de "sanatos" si latexu' cela...en fin!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hola tuchicas (o sa ma ierte inapreda ca i-am furat replica#537; bai-za-uei, inapreda, pe unde bintui?) !

As lua-o intr-o ordine, da' n-o am :))
Dyanna, imi pare rau ca se chinuie mutzu asa de tare. Ce sa zic, o sa iasa maselele alea odata si odata... Fiica-mea de doua saptamini sta continuu cu degetele aratatoare in gurita, ii ies deodata o masea in dreapta jos si una in stinga sus, si numai nu sparg gingia...vorba lui Floric (in seara asta vad ca-s pusa pe citat), de unde cresc, din talpi???
Cit despre atitudinea lui Cristi...cred ca te doare, insa eu (in locul meu) nici nu ma astept la altceva din partea Motanului meu; la noi, daca Pisilinca e suparata rau, incearca sa o distraga un pic (dar de cele mai multe ori chestia asta doar o irita mai rau) dupa care ofteaza din greu, isi pune miinile in cap (la figurat) si se duce la computer, pentru ca considera ca este depasit de situatie si nu are ce face. Intr-un fel are dreptate, ca fiica-mea daca ma are pe mine la dispozitie nu mai vrea pe nimeni (mai ales daca e necajita); pe de alta parte ma oftic, pentru ca daca ar lua-o pe sus, ar face-o avion de doua ori si s-ar duce cu ea in alta camera, s-ar distra bine amindoi (ca asa se intimpla de obicei). Dar cred ca supararea ei il inhiba si il sperie si il face sa se simta neajutorat.
Pe de alta parte, de cite ori a fost bolnavioara, el a fost cel care isi pastra capul pe umeri, ca pe mine 72 de ore de febra ma aduc la disperare; si e bine si asa , pentru ca as timpi medicul si as enerva pe toata lumea cu nerabdarea mea. Deh, niste cunostinte medicale pot sa pice prost cind nu-s exact legate de pediatrie...

Vad ca ziceti de costume de baie (chiar daca a inceput Totul despre sex - filmul :)). Mai e careva "cu capul" ca mine, care intentioneaza sa lase copilul in fundul gol la mare?

Novus, felicitari pentru costumele TALE de baie. Deja pluralul acestei notiuni ma umple de admiratie eu mereu am avut cite unul, iar in ultima vreme am unul si bun si ca nou, am mai zis eu de ce. Ma rog, important este ca incapi bine in ele. Eu nu mai reusesc sa mai slabesc...bine, nici nu ma straduiesc (decit ca am scos din meniu piinea si ciocolata de seara din pat), da'am tot sperat ca alergatura dupa fiica-mea o sa ma salveze de la cure...

Acu am nevoie va rog de niste pareri, dar revin cu alta postare ca sa nu ma intind cu asta pe doua pagini :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

legarea trompelor e metoda contraceptiva sigura cam 99%. exista si riscul sa se ramana gravida. chiar este un caz aici pe forum.
avea trompele legate si a ramas insarcinata. cu respectiva am fost si colega de odisee la grupa mare. are un baietel de o varsta cu andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisigri eu ii las pe amandoi in fundul gol la mare. ca peste cativa ani nu vor mai avea parte de distractia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Costume de baie...hmmm!

Mie imi vin, dar buba e alta. Eu aveam din alea cu sutienul triunghi ca aveam ce arata. Acum insa...trebuie sa gasesc ceva cu burete ca atrana-lungi astea ale mele ca sa intre intriunghi trebuie sa le fac evantai.

Ce-am mai ras de povestirea ILINCAI. de fat de explicatia data Sophiei:)).

Vladimir are slip, dar e doar de poza. Clar o sail las la maciuca goala. BTW, planuim, adica de coim de o plecare la mare weekendul viitor. Astazi discutam despre ea, sa vedem daca ne iese.

Mergi la inceput