Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 18
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m ARIS, AYLA, eu am zis de legatul trompelor ca e naspa din vazute, nu din auzite, n-am stat sa fac sondaje, sa compar pareri, iar despre ce spun medici...de n-ar spune asa, n-ar mai aplica procedura asta. DYANA, ce rau imi pare de Mutzuuuuuu!!! ![]() ![]() Ma simt chiar un pic vinovata (nu stiu de ce, sunt un pic sisi ![]() ![]() ![]() |
eu am vorbit cu 2-3 ginecologi despre legarea trompelor; ideea e ca "stiintific" vorbind nu are trebui sa aiba absolut nici un efect negativ, totul sa mearga ca si pana atunci; dar practica lor le-a demonstrat ca un numar maaare de femei ajung la niste modificari foarte ciudate, cam ceva de genul ce a povestit ana despre sora ei; eu am luat in considerare varianta asta pentru dupa a doua cezariana.... dar nu sunt chiar sigura; v-am zis, teoretic e ok, se resoarbe ovulul, nu-i bai..... dar de ce apar manifestarile astea negative la un asa numar mare de femei, plus dereglari hormonale ciudate... nu prea se explica; mai degraba l-as duce pe cristi la vasectomie
ana ma bucur tare mult ca voi nu aveti nimic; la mine ma asteptam la reactiile astea... dar parca chiar ma dispera ca la fiecare vaccin patim asa; azinoapte a fost horror, m-am trezit la 1 jumate si ardea in ultimul hal, cu toate ca l-am trezit i-am pus termometrul si avea 39 de grade

; i-am dat nurofen, pus novocalmin... si evident ca la cat ii era de rau nu s-a mai culcat; ne-am jucat pana pe la 3, ca tocmai primise o basculanta maricica de la finii nostrii pe care n-o vazuse, si asa am reusit sa-l mai distrag de la cat ii era de rau ....; a dormit cu o pauza pana pe la 6, cand iar avea temperatura, deci l-am trezit de tot sa-i dau panadol
; la 7.30 s-a trezit cristi si i l-am dat in primire si m-am culcat; mi l-a adus dupa aia la titi si ne-am culcat amandoi de la 9 la 11

)acum il tin pe antitermice la 4 ore, dar evident ca am iesit putin la cumparaturi si s-au facut 5 ore pana ne-am intors si iar avea febra

; ieri se reglase cat de cat cu scaunul, azi iar face super moale si des.....acuma e la nani nani, sper sa se odihneasca mai mult

; parerea mea e ca s-a combinat si cu ceva iesit de masea, ca-l deranjeaza tare rau in gurita ... dar stiu ca e si posibil sa fie doar vaccinul de vina
.Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
cami_05 spune:
Novus, frumusete de copil ai!
Ayla, pe langa ca e frumusica mai e si cumintica? Asa arata in poze!
Monvas, si mie imi place Unforgiven
Dyana, multa sanatate sa aveti! E reactia vaccinului sau ati facut una din bolile Ror-ului? Scuze, nu am apucat sa citesc in urma
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Dyana, multa sanatate sa aveti! E reactia vaccinului sau ati facut una din bolile Ror-ului? Scuze, nu am apucat sa citesc in urma ![]() |

... pai a avut si o usoara eruptie pe piele, dar a disparut repede, dupa vreo 2 zile; culmea e ca daca ar fi fost boala teoretic trebuia febra prima si bubite dupa... noi suntem pe invers

... deci nu stiu cum sa o dau.... decat ca e reactie adversa si aia e..
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
cami_05 spune:
Dyana, probabil ca e asa cum spui tu, o reactie a vaccinului combinata cu iesirea maselelor. Offf sa treceti cu bine
Monnvas spune:
Oare???
http://medlive.hotnews.ro/autismul-va-putea-fi-diagnosticat-cu-ajutorul-unui-test-de-urina.html
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
dyana27 spune:
deci mutzu meu la o ora jumate dupa paracetamol avea 38,8 

; s-a trezit cu starea aia de rau cand ai temperatura mare si a plans vreo 50 de minute rau de tot, nu ne mai intelegeam cu el; bine, pe cristi fix la basca l-a durut, nici macar nu a incercat sa vina sa vada ce are baiatul, isi curata usturoi in bucatarie sa manance

; si azinoapte la fel, mutzu urla deja rau de tot de 15 minute pana s-a hotarat sa vina sa vada ce are

; pe mine ma termina atitudinea lui, adica ok, cand sunt eu bolnava asa face, ma ignora complet, indiferent ca am 100 de grade sau sunt lesinata pe jos.... dar si la copil la fel??? ma doare sufletul de nu va iamginati cum.... bine, la el totul se trateaza la fel, si certuri, si boala, si orice.... nu bagam in seama si asteptam sa treaca...

; dar cum ziceam, doare ca naiba cand face si cu mutzu la fel; daca-si revine, si nu mai plange, si e bine dispus... atunci il mai plimba.. dar numai sa nu fie cazul sa-l impace sau sa faca altceva; m-am dus sa manac, am mai spalat 2-3 vase si-i lasasem copilul pe olita sa-l ridice el; dupa 20 de minute... copilul era tot pe olita, el se uita la tv

....
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
coco83 spune:
salutare, cred ca mati uitat eu sunt delia cu 2 fetite, din care cea mica Dariuta pe 2 april 2009, in ultimu timp am fost cam ocupata cu fetele, cu probl de sanatate, cu chinu de a mai face un banut din diverse activitati pt a avea ce le da fetelor de mancare, dee criza mare financiara, somaj....
sper ca sunteti bine si sanatoasi cu totii, eu ma mai gandesc uneori la voi simi pare rau ca nu mai pot sa intru,totusi va doresc tt ce e mai bun in lume pt voi si copii vostri!
Dariuta mea a inceput sa mearga si ea singurica 3-4 pasiinainte de a o lua iar deabusilea, in schim ii place sa se cocoate pe unde apuca si mai ales "sa faca curatenie" adica sami darame si sami rascoleasca toate lucrurile! are pe langa cei 8 dinti din fata si 2 maselute jos si acu sta sai iasa caninii sus... deci e maraita si mofturoasa!![]()

novus spune:
Aoleu Dyanna, ma apuca groaza de ROR cand citesc ce reactii a avut la voi
, noi sper sa-l facem luni ca ultima data cand l-am programat, de emotii Alexandra a facut febra
!
Alexandra vad ca si-a decalat somnul cu 1 ora, suntem pe drumul cel bun pt programul de vara 
Se distreaza de minune si ii face cu mana iepurasului Duracell de pe DC de la reclame
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
gata, mister elucidat... ii ies si maselele; i-a spart prima si mai are inca 2 care mare minune sa nu sparga pana maine

; deci stati linistite, probabil ca vaccinul n-a fost asa rau; de fapt ma gandeam ca primele 2 zile de reactii, cu bubite si ceva febra dar mica, maxim 37,8 au fost de la vaccin.... urmatoarele 2 cu 39-40 de grade si scaune aiurea, clar sunt de la masele, ca doar am mai trecut odata prin asta; tocmai pentru ca semana foarte mult evolutia cu ce am patit acum o luna si ceva, cand au crescut maselutele mult dintr-odata si am crezut ca ies (dar n-au iesit atunci complet

) m-am chinuit sa-l controlez zdravan; asa ca la spalatul pe dintisori i-am lasat lui perita la sfarsit sa o mai rontaie si eu am cotrobait cu degetul.... si am gasit nesuferitele alea de masele

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
simplyana_m spune:
AYLA, eu inteleg ca te simti datoare sa ma corectezi pentru ca ai considerat ca dezinformez cumva fetele de pe-aici. Sa o iau pe rand: de desen cu organele nu aveam nevoie, stiam cum arata, e drept ca tot din poze, dar cand am zis ca-mi imaginez ovarele chinuindu-se untr-un soi de mazga, ar fi trebuit sa mentionez si ca ma privesc cu niste ochi tristi...
incercam o figura de stil adica. N-am dat atentie la "ce iese" pentru ca am subinteles ca fecare stie ce are si pe unde are, aici e gresala mea. Invitatia catre studiul pozei insa nu mi s-a parut prea curtenitoare si recunosc ca m-am cam iritat. Nu am zis nici o secunda ca ovarele n-ar ovula, cand zic eliminarea ovulelor vorbesc de eliminarea lor din organism, nu de producerea lor. Ovulatia se produce, dar procesul per total eu il consideram incomplet, pentru ca ovulele raman in trompe si nu sunt eliminate odata cu menstra, cum ar fi firesc. Lista pe care ai reprodus-o aici cu "afirmatii false" are un singur lucru in comun cu ce spuneam eu: cefaleea. Care si aia poate sa nu fie legata direct, ci indirect, cauzata de alte "simptome". Pe mine de exemplu, daca mi-e foame, ma doare automat si capul.
Initial am zis ca ma contrazici pentru ca n-am dat eu suficiente detalii si ti-o fi sunat a "poveste"... Dar transformarea suferintei sora-mii in boala imaginara sau autodiagnostic aiuristic according to Sfantul Google, iar sfatul meu catre Magdi transformat in radioshantz...zau ca nu mi-a picat tocmai bine.
N-am pus deloc la indoiala cultura, inteligenta sau informarea vreunei fete de pe-aici. Dimpotriva, am relatat o experienta (nu personala, dar a cuiva foarte apropiat) tocmai ca fiind neconforma cu ce stie toata lumea despre asta, nu ca sa ma dau desteapta, ci pentru a informa si mai bine. Eu una as fi adanc recunoscatoare cuiva care mi-ar expune riscurile unei actiuni, tocmai pentru a mi le asuma atunci cand decid eu, cu ochii larg deschisi, ceva ce ma priveste pe mine si corpul meu.
Zic toate astea ca sa fie zise, sa nu-mi ramana pe creier si sa se transforme in vreo antipatie sau ceva aiurea, tocmai pentru ca mie mi-e tare drag de tine. Ba mi-e drag chiar de avantul tau care m-a deranjat acum pe mine...Asa ca iti garantez ca nu m-am suparat.

Nici nu as avea cum sa ma supar pe mamica unei dulceti de fetite ca draga de Luana.

http://www.lucamic.blogspot.com/