buna ziua.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina_F spune:

Multumesc ANISO ,pt sfaturi,nu am de ce sa ma supar.Am discutat cu el foarte mult de cand s-a intamplat...m-am gandit si eu la varianta sa-i fi cazut singure..El merge la gradinita cu program prelungit,si mi-a spus ca atunci cand s-a trezit ochii ii erau lipiti iar el a incercat sa ii "dezlipeasca",si a vrut sa ia "mizeria"de pe gene:))..asa cum a stiu el mai bn,smulgandu-le.Am discutat cu medicul lui si mi-a zis ca o sa-i creasca si sa nu il dau cu nimic..acum astept,ma uit tot timpul la ochii lui sa vad daca a "rasarit"vreo geana...va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Genele tre sa creaca singure - ia ganditi-va, daca nu ar creste, noi, doamnele, ne-am mai pensa periodic? Pe unde ne pensam, cresc la loc si trebuie sa o luam de la capat.

Insa cred ca nu e de neglijat cum, in ce context a ramas copilasul fara frumusete de gene - daca intr-adevar si le-a smuls (si nu i-au cazut, cum mai zicea cineva...), daca a facut-o el si nu a avut cumva un "ajutor", dar mai ales ce l-a determinat sa o faca, ce a vrut sa obtina cu asta.
Nu e posibil sa se fi apropiat de o sursa de foc si sa fie arse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina_F spune:

Sursa de foc?in niciun caz,ar fi fost si celelalte gene macar parlite(ca mai are cateva)Sunt toata ziua cu ochii pe ei(mai am un baietel de 10 ani)...toata "munca"s-a petrecut la gradinita

Mergi la inceput