La munte vara

La munte vara | Autor: ewka

Link direct la acest mesaj

Daca ar fi sa plecati cu copilul/copii in vacanta la munte vara,unde v-ati duce?Un mic sondaj de opinie fiindca nu prea stiu unde sa mergem de ziua fetitei.
Multumes anticipat pentr pareri!
O zi minunata sa aveti!
Ewka

Mami de ricc si speram un bebe cit mai curind cu bunatatea si slava lui Dumnezeu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

In Alpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Transfagarasan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ewka spune:

M-ar fi interesat in primul rind in TARA si apoi daca se poate un sfat pentru cazare(ex:pensiune)Geografia romaniei o cunosc cit de cit.

Oricum multumesc!

Mami de ricc si speram un bebe cit mai curind cu bunatatea si slava lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ewka, dar din ce localitate sau zona a tarii esti ?
pentru ca una e sa pleci din bucuresti la moeciu, alta e sa pleci din timisoara, spre aceeasi destinatie...
vreti sa mergeti cu masina ?
de ce buget dispuneti? pentru cate persoane si cate nopti ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

depinde si virsta copilasului si posibilitatile materiale.eu la o situatie fnanciara medie cu un pui de 5 ani sanatos si nazdravan aleg munte si mare dar in regim de pensiune ,prefer sa stiu ca pot gati ceva curat si sigur decit sa vin cu copilasul bolnavior.cel mai bine noua ne este in valea doftanei si mangalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi mergem la Cheile Gradistei.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Bran, Moeciu, Cheile Gradistei.

Noi de 3 ani mergem numai pe Valea Prahovei...ma incanta ca era cel mai aporoape... Anul trecut insa, am fost la Moeciu, si ne-a placut f mult. Anul asta am fost iar, luna trecuta...este incomparabil mai bine si mai frumos daca mergi cu/pentru copii...Aproape toate pensiunile au locuri de joaca pentru copii in aer liber, mult loc de alergat, iarba verde...Pensunile sunt mult mai frumoase, mai noi...(eu acum compar cu Valea Prahovei..unde am fost de vreo 15 ori de cand avem fetita)

Luna trecuta am stat la Hanul cu Noroc, in Moeciu de Jos. Si dau nota 10 acestei pensiuni. Noua ne-a placut mult de tot.

O alta pensiune din Moeciu la care am stat si iar mi-a placut ffff mult, este Pensiunea Andrei.

La ambele am avut posibilitatea de a cere si masa, si am fost f multumiti.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Buna

Am vrea sa mergem in vara aceasta undeva prin Marginimea Sibiului. Ma intereseaza niste recomandari de pensiuni, cine a mai fost

Toate bune
Mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Musstte unde in Marginime? Incepe la Saliste si se termina sus in munte in Jina Sibiului. Locurile cu pensiuni frumoase sunt in Sibiel. Satul e mic, idilic, cu oameni harnici si primitori. Ca sa nu mai zic ca mancarea e f buna si sanatoasa!!

pensiuni nu stiu sa recomand ca nu am stat niciodata acolo fiind din Sibiu!!

ewka eu merg cu fetita de 4 luni jumatate sus pe Valea Frumoasei in jud alba pe drumul numit transalpina!! splendid!!

Mergi la inceput