Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)
Raspunsuri - Pagina 20
My_Lady0091 spune:
N.Stanescu-Ce bine ca esti
E o întamplare a fiintei mele
si atunci fericirea dinlauntrul meu
e mai puternica decat mine, decat oasele mele,
pe care mi le scrasnesti intr-o imbratisare
mereu dureroasa, minunata mereu.
Sa stam de vorba, sa vorbim, sa spunem cuvinte
lungi, sticloase, ca niste dalti ce despart
fluviul rece in delta fierbinte,
ziua de noapte, bazaltul de bazalt.
Du-ma, fericire, in sus, si izbeste-mi
tampla de stele, pana cand
lumea mea prelunga si in nesfarsire
se face coloana sau altceva
mult mai inalt si mult mai curând.
Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!
Doua cantece diferite, lovindu-se amestecandu-se,
doua culori ce nu s-au vazut niciodata,
una foarte de jos, intoarsa spre pamant,
una foarte de sus, aproape rupta
in infrigurata, neasemuita lupta
a minunii ca esti, a-ntamplarii ca sunt.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
camy..si Rebecca...adoarme la 21.00..si se trezeste la 6-7..uneori(dar rar) 8.
am iesit..ne citim pe seara
sunshine2009 spune:
'neata si eu, la apel!
avem deja de doua zile in rand soare!!!! Asa ca vom incerca sa profitam si sa stam cat mai mult de afara.
Noua ni s-a recomandat in ziua cu vaccinul, respectiv a doua zi sa nu mergem la inot, in rest de plimbare n-a fost vorba. Probabil din cauza ca unii BB reactioneaza cu febra si poate sa le mearga si burtica.
Se observa deci, cati doctori si tari, atatea recomandari !!
Don't feed the trolls!
roxyaly spune:
Merge si netul meu acum.
Am culcat una bucata copil trezit la 8 si acum ma duc sa ii fierb legumele.Cand aud ce greutati au bebeii vostri raman muta.
piticul meu are acum vreo 7,300 desi mananca ok.
Laura B lasa fetita draguta ca ea va incepe sa vorbeasca in doua limbi deodata, si atunci sa vezi ce guraliva devine.
va pup ma dus sa fac un dus pana doarme piciul.ma bate gandul sa imi iau Herbalife sa slabesc si eu.
am pus poze la semnatura.
va pup
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
Pirelia spune:
Eu si acum ma gandesc daca sa incep sa beau ceai verde. Dar daca voi deja ati inceput sa consumati ceaiuri de acest tip si bebeii nu s-au suparat o sa incerc si eu. Am inceput sa beau ness diluat cu mult lapte ca sa o obisnuiesc pe Oana. In curand o sa-mi reiau consumul de cafea si nu vreau ca micuta sa reactioneze in mod neplacut.
„Afurisita" (caci asa o alint eu) a devenit foarte dependenta de mine.
cryss_oana spune:
Neata fetele!!
Puiul meu a fost foarte marait plus ca a fost frumos afara,asa ca n-am mai avut timp sa scriu.Acum am o durere de cap ce nu vrea sa treaca si curatenie de facut,reufe de calcat,etc.
Laura,sa nu te gandesti la cine stie ce cabina,era putin mai mare ca patutul lui fiu-miu(circa 2m lungime si 1m latime).
Camy,succes cu exercitiile,eu am incercat si dupa 3 zile am renuntat.La fel s-a intamplat si cu ultimele diete incercate si cu ceaiul verde,sunt "varza" la capitolul vointa.
Vaccinul,noua ne-a zis sa nu facem baita in ziua aia,atat,ce-i drept al meu a facut mereu febra.
Pirelia multumesc pentru "sustinere"
Fetelor va si pe mai tarziu!