ce metode de a economisi ati mai gasit pe timp de

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

PAI DE EXEMPLU
_ POT FOLOSI CARTILE DE FIDELITATE DE LA MAGAZINE
SI IN CADRUL LOR AI MEREU PRODUSE REDUSE
IN REST SA TOT SPUS DA POATE
_POTI LUA UN ALT SERVICIU SAU POTI FACE CEVA LA DOMICILUI
_SAU POTI INCHIRIA A CAMERA DACA DE EXEMPLU AI ACEA UN APART DE 3 CAMEERE
_SAU POTI FACE CONTRA COST SERVICII UNOR BATRINI DIN BLOC
NU STIU ALTCEVA IDEILE NOI PRIND GREU LA ROMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Sper sa nu ajungem chiar asa de rau, Ruxij

Eh, eu am fost asa rau, deci poate fi atat de rau. Bineinteles ca trebuie evitat din toate puterile, e f.f. deprimant.

pai domle....in 1800 era una acum e 2010. ....
deci ideea este sa te apuci sa faci ceva sa cistigi bani mai multi...nu sa astepti sa vina papa de la roma sa te scoata din criza. dar asa cum vad yo 80% asta asteapta...minunea de la maglavit.
criza este ceva de profitat...si multe lucruri vor fi mai ieftine. nu asta vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

PAI DE EXEMPLU
_ POT FOLOSI CARTILE DE FIDELITATE DE LA MAGAZINE
SI IN CADRUL LOR AI MEREU PRODUSE REDUSE
IN REST SA TOT SPUS DA POATE
_POTI LUA UN ALT SERVICIU SAU POTI FACE CEVA LA DOMICILUI

Punctul 10 din regulametul forumului:
10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului

Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor). Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

pai daca ai 3 camere in care stau sot-sotie tineri,eventual 1 copil, ce sa inchiriezi? mai aduci o persoana in casa ca sa nu te poti certa cu barbatul in liniste ca deranjezi chiriasul? Asta cu inchiriat o camera cred ca merge doar daca esti o batranica singura si iei in gazda o fata de liceu sau o domnisoara proaspat absolventa care nu are bani de chirie la modul serios. Altfel, nu cred ca e aplicabil. Mai ales ca in caz ca ai uitat, blocurile din Romania au apartamente stil 'cutie de chibrit' te sufoci si tu in ele, daramite sa mai ai si un strain care sa bantuie printre oalele tale.

Citat:

Batranii din Romania care stau la bloc sunt in proportie de 90% pensionari cu pensii f. mici din care guvernul tocmai a mai ras 15%. Crezi ca au si bani sa plateasca serviciile unei vecine amabile? Ma cam indoiesc.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Asta cu inchiriatul camerelor e ca in bancul cu optimistul si cu pesimistul.
Zice optimistul: "Daca o sa fie asa de greu sa iesim din criza, o sa cersesc".
Replica pesimistul: "Cersesti, cersesti, frate draga, dar la cine?"

Asa si io vin cu intrebarea: inchiriezi, inchiriezi, dar cui?
Si faza cu facut mai multi bani- de acord. Dar de unde sa mai scoti bani, de vreme ce toti strang cureaua (pana la si la mancare). Ce anume mai are cautare in ziua de astazi????

Ah, si mai e o cheltuiala care poate fi taiata de pe lista: internetul si cablul Merjem framos cu totii in parculetele unde sunt amenjate locuri speciale pentru internet (cu leptoapele, fireste) si ne scriem de acolo. Cu ocazia asta, ma putea sa ne si cunoastem si/sau recunoastem..noi astia membrii DC.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Poti inchiria o camera, dc. nu esti casatorit. Altfel eu n-as inchiria camera unei domnisoare studente Poate unui domnisor Uite io chiar inchiriez o camera acu' in 2010 in America. Desi n-a inceput in felul asta, ci ca o favoare facuta unei prietene, am ajuns sa primesc chirie. Da' n-am barbat in casa acu', altfel stiti cum e cu prietena

In 1800 cand planificam cate rosii mananc sapatamanal si mergeam pe jos, motiv pt care eram si mult mai supla, ca sa castig si eu un extra ban acolosha, am lucrat si eu si barbatu', dupa program, la aia cu sondaje de opinie, am uitat cum se cheama agentiile alea. Asa strangeam bani de un concediu sau pt Craciun. Ca sa vedeti maica ce greu era pe vremea mea. Mai puteti da meditatii, care stiti ceva. Eu l-am pus atunci pe barbat sa dea mediatii la chimie, a avut vreo doi elevi. Am mai batut la calculator lucrari de diploma, nu stiu dc. asta mai merge. Dar ideea e, ca in functie de ce stiti sa faceti si situatia din 2010, poate s-o mai gasi ceva extra si in zilele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

-mama( 600 RONI pensie )avea nevoie de ajutor si am gasit pe cineva chiar pe palier(vine ii da med si prep micul dejun,iiaranjeaza med pt prinz) apoi pleaca la servici
inainte dea se intoarce acasa face mici cumparaturi si apoi la mama ce mai este
ps 1 batrinii nostri pot avea copii care sa-i ajute sau alt aprtament care prin inchiriere aduce bani
-------------------------------------------------------------------
ps2 ea decide ce raspunsuri o aranjeaza si nimeni altcineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ruxij, din pacate, chestia cu cumparaturile fix dupa lista o aplic si acum, chit ca o aplicam si-acum 6 ani! Mai rau este ca am ajuns sa fac cumparaturi copilului dupa lista si strict dupa necesitati! Adica avem haine si incaltaminte primite, chiar daca sunt la mana a doua, iar noi completam fix ceea ce lipseste, cate o jucarie ici-colo, pampersii, cosmeticalele si mancarea. Nasoala senzatie cand am colege care se sparg cu rochite de cel putin 100 ron la fetitele lor. Trece!
Am trecut de pe abonament pe cartela la mobil, la cablu am apelat la un tip de abonament mai ieftin, am taiat concediul de pe lista din anul acesta, decat sa iesim la o terasa sau restaurant ne plimbam prin parc, evit cu obstinatie sa ma plimb prin oras sau sa intru in vreun magazin, nici macar sa ma uit (daca ma pune pacatul si cheltui pe ceva aiurea???), la munca sotul isi duce mancare de-acasa, la ocazii ma imbrac cu haine imprumutate. Gatesc pe baza de legume/paste/orez, branza iau de la o doamna din Bran la 10 ron kg (cas/telemea), oua primesc de la cunostinte care au oratanii fara bani, lapte si paine imi cumpara mama. Luam doar piept de pui si pastrav proaspat pt copil, noi mai putin cu carnea. Fructe luam doar mere si pere pt Dragos, noi am renuntat de mult sa luam trufandale. Haine si incaltaminte pt noi adultii doar cu randul si strict daca este nevoie.

Si cu toate astea noi cica traim pe picior mare (vb soacra-mii ).

P.S. Ma bate insa gandul sa vand cafeaua si ciocolata pe care o primesc de la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am dat si eu niste idei, ca sa raspund la intrebarea din titlu. Acum cine deja le face, nu mai are ce sa mai economiseasca. Nu ramane decat sa aplice sfatul lui Guestus si sa incerce sa castige mai mult. Fiecare si le stie pe ale lui in particular. Si sa speram la vremuri mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

dati-mi idei de castigat bani la domiciliu fara avon si oriflame,am incercat cateva metode numai stiu de unde sa stai sincer ma apuk groaza

Mergi la inceput