operatie (in Cluj) strabism la copil - cat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana2010 spune:

Alex@Sara poti sa-mi spui si mie te rog ce varsta are copilul tau operat de cataracta, cum a fost diagnosticat si cum se simte dupa operatie? Eu am un baietel de 8 luni jumate, care a fost diagnosticat de un doctor din Iasi cu cataracta congenitala, diagnostic infirmat de alti 2 medici, insa cel mai bun doctor din Iasi ar vrea sa-l vada in septembrie sub anestezie sa fie sigur....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela80 spune:

buna am un baietel de 5 ani si a fost diagnosticat cu Hipermetropie si strabism convergent. amfost la doamna dr STEFANU MARIA CLAUDIA .NU STI CAT DE BUNA ESTE SAU NU ESTE as vrea sa intreb cum as putea ajunge la doamna doctor VLADUTIU . AM SUNAT LA CLINUCA dar numai in decembrie ma poate programasi eu as vrea saptamona viitoare va rog sa ma ajutatva multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

gabryela, imi pare rau dar numai cu programare - eu am sunat in aprilie si am fost programata in iunie, a fost ff bine - si operatia, si relatia cu dna dr.
Bafta mare si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania7832 spune:

mamicilor imi puteti spune si mie cam cat v-a costat experienta asta cu d-na dr vladutiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania7832 spune:

cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCHISL spune:

Buna ziua,
Daca ma puteti sfatuii cam cat sa pregatesc pentru doamna dr.vladutiu? in 06 septembrie sunt programata cu fetita mea de 2 ani jumatate la operatie pt strabism.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

revin la mai bine de 1 an de la operatie.
Totul e f bine - la controlul din aprilie mi-a zis ca are un usor astigmatism dar deocamdata nu trebuie sa facem nimic.

Nu i-a mai fugit deloc ochiul - deci de strabism am scapat de tot.

Pe noi ne-a totul cam 100 de euro - in iuni 2010.

Mergi la inceput