Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Ana, Symo, linistiti-va! Cred ca toate avem momente cand ni se pare cate ceva in neregula..
Eu nu l simt pe BB inca, sau nu mi dau seama daca el e sau imi joaca feste burta.. Pana marti nu am ce face.. astept cu putina rabdare care mi a mai ramas. am avut 6 saptamani intre ecografii si mi se pare o vesnicie
cand aud fetele ca l simt pe BB de la 13-14 saptamani ma ia cu ameteala. nici nu vreau sa ma gendesc prea mult la asta. ASTEPT!
Uoffffff

17+

poate fetele care sunt la a 2a sarcina si nu au placenta anterioara au simtit la 14..la 1 sarcina NO WAYYYY oricat de sensibila esti..STAI LINISTITA!!

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

la prima sarcina am avut placenta posterioara si am simtit la 14 saptamani. la 17 saptamani deja se putea simti si prin piele. eram semnificativ mai slaba decat acum. la a doua sarcina am chipurile placenta anterioara,si sunt si dupa cezariana, si am simtit clar de la 12 saptamani. acum am aproape 17 dar de grasime nu se mai simte nimic prin piele. nu e nici o regula doura, depinde de organismul fiecaruia.

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele care l-au simtit deja pe bebe...unde ar trebui sa-l simt in partea de jos a burtii sau mai sus ...pe la nivelul buricului intreb ca sa nu ratez sau sa confund miscarea

Doamne ai grija si de noi 15+

pai depinde cat este tu de inalta/ingusta in bazin. la mine abia acu se simte uterul la 2 degete sub buric pe cand la alte fete poate e deja mai sus de buric limita lui superioara. dar oricum best bet este cat mai jos, sub buric, mai in interiorul corpului. e efectiv o senzatie perceputa cu receptorii din toata zona aia... nu e ceva la fel de specific ca o atingere pe piele.

Mergi la inceput

as putea sa descriu senzatia de acum ca o bilutza care se loveste de peretii uterului si provoaca asa ca niste valuretze prin zona. dar la inceput cand e mai mic se simte doar ca o furnicatura, ca un gandacel care racaie pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Fetelor, cand va aud ce frumos povestiti despre cum se simte bb la primele miscari, asa-s de nerabdatoare... abia astept!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Eu l-am simtit clar pe 27 mai, mi-a dat un ghiont mai puternic, probabil din cauza pozitiei incomode in care stateam eu. Pe urma vreo 2-3 zile n-am mai simtit nimic. Apoi a inceput sa ma gadile parca, ma scarpin mereu pe burta dar fara nici un efect, miscarea e in interior se uita lumea ciudat la mine, zici ca am raie la cat ma scarpin. Ieri m-au speriat niste caini si a reactionat si strumful. Azi ma duc la controlul lunar la ginecolog si o sa-mi faca si o eco..abia astept

Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

De abia astept sa l simt si euuuuuu
Mor de dragul lui si mi e un dor nebun de el
mai am 4 zile pana la eco
Mi s a parut mie sau mai era cineva la Vladareanu pe aici?? Oi fi vazut la alt forum?! M am ramolit.. ma duc sa caut in urma

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna fetelor!
Si eu l-am simtit pe BB
Nu foarte des, cand stau linistita in pat, se simte foarte fin, vorba alinushcai, ca un gandacel care racaie pe-acolo.
Si eu nu simt in fiecare zi ca poate nu stau eu linistita cand se misca si pierd momentul.
Dar eu nu simt la mana, simt doar in interior si ca tot intreba sunset_zuzi, se simt mai jos de buric, chiar si acum la cat am eu 18 saptamani. Dar eu nu am simtit mai devreme de acum nimic, de vreo 3 zile pot spune ca am simtit pe BB.
Doar ce pot spune eu este ca se simt clar ca ceva venit din interior si nu este deloc asemanator cu forfota din stomac, plus ca este jos, unde este si uterul, deci sub buric bine.

18+

Mergi la inceput

sau sunset_zuzi ca sa fii sigura cam pe unde ar trebui sa simti pe BB tine minte pe unde se misca doctorul tau cu aparatul ala pe burtica cand iti face eco.
Bine asta presupunand ca iti face pe burtica, eu asa pot identifica BB-lul. Ca tot pe acolo plimba si doctorul aparatul ala pentru eco, mai jos de buric si in cazul meu acum la 18 saptamani pana la linia buricului.
Dar cel mai mult a stat cu aparatul mai jos de buric.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Ana- stai linistita,in doua zile il vei vedea pe bebe.Si eu am zile cand observ ca se intampla acelasi lucru cu burtica.
Bryny-felicitari pentru baietelai stiut tu ce-ai stiut!
MSYMO-te asteptam cu vesti de la doctor.
Fetele care si-au simtit bebelusii ,intreba si Lidia cum se simt miscariile ,in ce parte ????Eu sunt in 16+ si cred ca dor am avut senzatia ca-l simt.

Mergi la inceput

in ce parte se simt miscarile ....
nici eu nu le simt central direct sub buric, dar nici foarte lateral.
pe undeva intre
daca reusiti sa intelegeti ceva
cum se simt ... ca niste impunsaturi fine din interior, cred ca dadea din manute sau picioruse si am simtit ca si cum m-ar fi impins din interiorul burticii ceva micut.
chiar nu stiu cum sa explic mai bine pentru ca nu se poate compara cu ce altceva am mai simtit pana acum

18+

Mergi la inceput