Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
Iris-Harieta spune:
Fetelor va rog daca are cineva timp ne trece si noua pe prima pagina caruciorul roz?!
Ieri a fost cea mai frumoasa zi , de 1 iunie, bebelusa noastra si-a facut simtita prezenta cand am ascultat muzica relaxanta, este o senzatie de nedescris. Cred ca cea mai mare minune este sa fii mama. Voi ascultati melodii speciale pentru aceasta perioada?De unde ati cumparat cd uri sau ati descarcat de pe net?
In legatura cu kg eu am luat in greutate 4 kg , am inceput cu 60 la 1.68 inaltime, momentan ma simt bine, incerc sa merg macar 30 de minute pe jos in fiecare zi.
Astazi am fost la bazin, am inotat 30 de minute bras si a fost foarte relaxant, mi-e putin frica sa nu iau cine stie ce boli de acolo dar cat timp se dezinfecteaza cu mult clor apa speram sa scapam.Voi faceti sport?
este vreo viitoare mamica lacto-ovo-vegetariana? sau aveti cunostinte care nu au mancat carne in perioada de sarcina si nici in cea de alaptare? a decurs totul ok? nu as vrea sa iau nici vitamine cat timp analizele ies ok.....
Va doresc o seara frumoasa....pupici
beatrice75 spune:
danaint, daca ai intrebari legate de acea clinica, imi poti trimite mesaj privat. Constat ca tu nu ai PM-ul activat.
Eu maine merg la endocrinolog sa vedem ce mai imi spune in legatura cu dozajul la pastile.
16+
Mami de baiat
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe2008 Buna fetelor! In primul rand, vreau sa va urez sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen! In al doliea rand,o rog frumos pe ALINUSHCA sa-mi raspunda la o intrebare daca stie: eu am nascut o fetita in luna octombrie 2008. Nu am primit acel drept constand in acordarea unui salariu mediu pe unitate din partea angajatorului. Exista un termen prevazut de lege in care pot solicita acest drept? Precizez ca am lucrat intr-o unitate cu mai mult de 3000 salariati si, implicit, cu contract colectiv de munca la nivel de unitate. Multumesc anticipat Ma scuzati ca am dat buzna aici dar va citesc din cand in cand si am vazut ca a existat o discutie pe aceasta tema. Multumesc inca o data. |
eu nu am nici un fel de pregatire de genul asa ca iti pot raspunde numai ce am citit si eu pe la "probleme legislative" aici pe forum. Anume ca ar exista un termen de 6 luni pentru aceasta cerere. Dar e un termen "dictat" de nu stiu care alte legi, nu e speficat efectiv in contractul colectiv de munca la nivel national. Tu poti incerca sa depui cererea asa cum o gasesti si pe forumul indicat si sa vezi ce se intampla. Depinde destul de multicel si de interpretare si de pregatirea celor care vor trebui sa iti raspunda. Doar daca contractul companiei la care lucrezi este mai bun decat cel national (in sens de mai generos cu angajatii) are o importanta in situatia ta. Daca nu, erau obligati sa iti dea minimul spus in contractul national, adica un salariu mediu brut pe companie. Nu ai decat sa incerci si sa vezi daca va intelegeti. Daca sunt oameni cat de cat normali nu ar avea nici un motvi serios, sa nu mai zic moral, sa nu ti-l acorde cu toata criza lu peste cu tot.
Mami de (28.10.2008) si bb2 16+
alinushca spune:
OK, treaba cu concertele. Sunt de acord ca poate Bob Dylan e ceva mai linistit decat Metallica, dar in esenta basii sunt tot aia indiferent de ritm. Cand a fost Metallica la noi acu' 2 ani am fost la concert si am stat cel mai departe de scena posibil. Cu toate astea, bebelu din dotare care avea vreo 5-6 luni in burtica a fost foarte nemultumit si mi-a tras suturi tot concertul. SIGUR nu le place muzica data foarte tare. Deci v-as sfatui sa amanati pentru dupa sarcina. Sigur vor reveni ca e o piata noua de desfacere pentru ei si e rost de bani.
Mami de (28.10.2008) si bb2 16+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Buna burtici! Bun venit noilor mamici !!!! amelia_ilie te-am trecut eu in lista, sa mai scrii inca 7-8 mesaje una dupa alta ca sa scapi de moderare si sa vadem in timp real ce scrii ioanast ti-am trecut dr si spitalul sarcina usoara tuturor si bb sanatosi 18+ |
Multumesc mult allexxia . Deocamdata citesc, ma mai documentez, mai raportez... usor usor intru in paine.
11+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ana_o Unde mai mergeti in vacanta? Pana acum doar cateva s-au anuntat, in rest? Ana 18 |
Si noi tot in Romania. Un pic la mare, un pic la munte, o sa vedem. Oricum nu putem sta prea mult timp plecati, din cauza de motanila pufos de care eu nu ma pot desparti mai mult de 3 zile.
11+
amelia_ilie spune:
Cu greutatea eu sunt inca oarecum in grafic. Am plecat de la 66 la 1,74m inaltime (asta pentru ca eram si dupa ceva tratament, si dupa Pasti) si am acum 67-67.5. Sper sa ma mentin cat de cat, pentru ca am si probleme cu varicele (operatii de acum 10 ani).
Poate si faptul ca n-am avut greturi deloc si dulciurile nu prea ma atrag (mai degraba maslinele verzi) m-a pazit de kilograme luate repede.
Cel mai greu imi e cu lipsa de sport, inainte de bb am facut (vreun an, ce mici pauze) turbo jam (un fel de tae bo) la nivel maxim.
Abia astept sa-mi dea doctora liber la sport, ca simt ca am ruginit de tot.
11+
crisis81 spune:
Confirm si eu ca bebeii nostri sunt sensibili la basi. Eu am fost sambata in club sa ma mai dantuiesc un pic pana nu mi se vede burta evident si bebelu a fost foarte nelinistit si mi-a aplicat foarte multe lovituri. Nu seamana cu mami.... nu-i place in club
Am fost si eu azi la Kiabi ca s-a deschis si in Constanta. M-am indragostit .... am achizitionat o pereche de blugi cu burta cu 85 lei, un trcoul barbatesc cu 21 lei si 5 perechi chiloti cu 15 lei.
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie