"LMA Antonia-Maria!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 17
baby-first spune:
Am pus poze si plec, s-a trezit gandacul
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
alynta27 spune:
Baby First ce fain ca ati mers la strand! Imediat vizionez pozele!
SoriLea si Matei sta des cu gura deschisa si face otite! Vreau sa merg cu el la ORL!
BebeBeca distractie placuta in continuare! Lasa-o pe Sara in pace! E cald poate de asta nu are chef de papa! Bine ca mananca si atat! Ma bucur ca va simtiti bine!
Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
BabyFirst ce bolfosica gratioasa! Fain arata strandul! Ce bine ca nu era prea aglomerat!
Matei s-a speriat la baie o data si de atunci urla la fiecare baita! Mai sunt bondarei asa?!
POZE
Cum a aparut Printul!
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Relusha tu cum esti cu sarcina?! Ceva greturi/ ameteli? Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
spre fericirea mea nu am nici o greata, nici ameteli, nimic, adica putin obosita, mai sunt zile cand ma culc de amiaza impreuna cu Radoze....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+
nusy spune:
Cris,Alynta,anda_magda, Cosminica, DanaMi, nicuratze, Serialbastre, Relusha, ana_micu, Bebe beca: multumim,fetelor,pentru urari!!!
La multi anisori si sa cresteti mari si sanatosi sarbatoritilor de azi: Alexia Gabriela, Razvan Andrei si Alexandru!!!
DanaMi: e o frumoasa Bianca,am vazut pozicile!
Baby_first: super la piscina,la Felix,iar frumoasa de Alesia se vede ca se simte ca pestele in apa!Felicitari!
Eu azi am reusit sa imi stric ziua de dimineata...am fost la control,la doctorita si am reusit sa ne enervam rau de tot,reciproc...de ce???pentru ca am indraznit s-o rog sa decalam vaccinul ROR fata de Pentaxim cu 1 luna...a sarit ca arsa,ca de unde am auzit eu asa ceva,ca schema de vaccinare nationala prevede sa se faca simultan si ca nu poate ea sa faca altfel,caci trebuie sa dea explicatii la Sanepid si n-are motive....atat mi-a trebuit sa-i spun ca am tot citit pe forumuri,pe net,ca asa fac multe mamici la sfatul pediatrilor lor....mi-a replicat ca sunt pediatri si pediatri si ca nu tot ce e pe net e bun...iar eu i-am spus ca pe mine m-a ajutat foarte mult net-ul..la care ea imi spune: depinde cu ce....i-am raspuns ca exact in ceea ce priveste copilul m-a ajutat...bineinteles ca a interpretat probabil ca am mai mare baza in net decat in ea..sau ceva de genul asta,ca mi-a trantit-o "multumesc,doamna!"...asa ca n-am avut nici o sansa sa o conving sa le decalam..cica doar daca nu are Sanepidul pe unul din ele,atunci le facem decalat,daca nu,nu...oricum,eu Pentaximul il cumpar si i-am sugerat sa se justifice la sanepid ca nu l-am avut eu cumparat..dar ea nu....e clar ca e lipsa de bunavointa,caci daca voia,ma ajuta...asa ca,la sfarsitul lunii,probabil o voi vaccina pe Ingrid cu ambele,ca "asa vor muschii ei"....degeaba i-am zis ca am auzit de cazuri cu febra mare...cica ea n-a avut asa ceva...si uite asa m-am umplut de nervi si mi-am stricat ziua..si sa vezi ce atitudine ostila,probabil,va avea fata de mine data viitoare...mi-e si groaza....de schimbat nu am cum s-o schimb,ca imi convine ca e aproape de mine si ma pot duce si singura cand nu e sotul,plus ca,totusi, e o doctorita buna,cu experienta...dar nu e flexibila deloc,asta e defectul ei..adica asa cum zice ea,asa trebuie si gata!
Ufff..m-am descarcat!V-am pupat!
Deea_24 spune:
hop si noi
intru repede ca nu mai am timp de nimic am reinceput serviciul din 1 iunie... e bine m-am acomodat repede dar mi-e dor tare de pui cu asta nu ma obisnuiesc eu asa de usor...
La multi anisori tuturor sarbatoritilor! Sa cresteti mari si sanatosi!
Relusha WOW! Felicitari mamico! Sa ai o sarcina usoara! sa-l pupacesti si pe Radoze! si mai trimite o pozica 2 pe mail ca mi-e dor sa-l vad pe bucalat, hai, nu fi rea!
babyfirst frumoase pozicile, super strandul iar de printesa nu mai vorbesc!
Darian incepe sa vorbeasca tot mai mult si mai bine (incepem sa-l intelegem si noi cate ceva) si repeta cuvinte pe care le spunem noi. Are o carticica cu fructe si ne tot arata coaja de lebenita si apoi arata verde pe patura, ne arata si miezul si apoi arata rosul pe patura, e tare haios si noi trebuie sa-l urmarim cu atentie ca daca nu e bai.
A invatat sa faca muuuu cand il intrebam cum face vaca si meee meee (o fi mai usor ca beee ) la oaie.
va pupam!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
alynta27 spune:
Nushy cred ca te-ai suparat! Nu poti schimba pe nimeni! Din pacate exista putine persoane flexibile, mai ales in functii "inalte"!
Deea esti o curajoasa ca te-ai intors la munca! Cine sta cu baiatul cat esti tu la munca?!
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
sa va zic ce am patit in seara asta..ma mananca pe mine in buci sa bag furculita in pestele ala de pe aragaz sa gust cum a iesit,cu fi-mea in brate(ii faceam biberonul de noapte)si parca prea cu jind s-a uitat la mine ca i-am dat si ei o bucatica..apai sa te ti frate ca nu mai vroia bibele ci urla si arata cu degetul ca ea vrea de acolo si nu laptede abea am aburit-o ca e mai bun biberonul..asa ca sa imi fie invatatura de mine sa ma abtin de la degustari cel putin cand e ora de culcare seara
cosminica ce harnicuta ai fost
alic cum merge cu scoala??cand ai exam??eu auzisem ca mai trebuie sa-ti cumperi si toate vaccinurile pentru bebel care se fac in maternitate..e adevarat??stii ceva??si eu am o prietena si trebuie sa nasca intr-o luna dar toata lumea se fereste si nu-i spune ceva concret
alynta sunt sigura ca pana la urma totul o sa fie binedar sa stii fac echipa cu alic si venim la tine sa-ti dam bataita daca nu stai potolita cu treaba
baby_first pai ce sa zic???ai o fata hotarata care stie ce vreaacum voi doar trebuie sa ma conformati cerintelor eice fain e la piscina..iar pitica e dementiala pe shezlong in halat
sorilea multa sanatate tataluisi a mea are prostul obicei(nu stiu de unde l-a capatat) sa stea cu limbuta afara zici ca are miere pe botic si vesnic da cu limbaam intrebat si eu pe cineva si cica e ok si nu e cazul sa ma alarmez ca e doar o perioada de-a lor
ioana ce fain eu stau cu narghileaua pe geam dar nu a mai fost folosita de la ....am si uitat de candnu-ti face probleme cu mesele piticei,cand i se va face foame cu adevarat sigur o sa va umble prin farfurii
alynta am patit-o si eu de vreo 2 ori sa-mi planga la baita ca s-a speriat cand mamaia nu a avut ce face si i-a pus apa in cap fara sa o dadaceasca mai intai dar acum la baita suntem numai noi doua si tatiatunci cand era speriata incercam sa-i diistrag atentia cu ceva nou..o jucarie cu care se joaca prin casa o bagam si pe ea la baita sau ii dadeam buretele de baie,dar saracul a avut o soarta cruda ca l-a facut bucatele mititele
nusy nasola faza cu dr.sper sa-i teaca pana la vaccinul fetiistai sa vezi ce-i sa iasa la mine cand o sa-i spun verde-n fata ca nu-i fac ror-uleu nu prea mai am tigle pe caas de cand stau home cu teroriciu si s-ar putea ca daca comenteaza prea mult sa o trimit in regim de urgenta la origini
deea cum e la munca???cred ca e un scump darian
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
alynta27 spune:
Cris cred ca e si de la caratul celui mic! E grelut! De cand l-am intarcat mananca bine! Cu treaba fac cat pot si mai nou...cand am chef! Stiu ca nu aveau vaccin pentru hepatita in maternitate ,dar cica s-ar fi rezolvat intre timp! Mai eu cred ca chiar in Africa nu avem cum sa ajungem! Daca exista o schema de vaccinare nationala gratuita atunci asa va fi! Chit ca ajung mai tarziu vaccinurile! Si chiar in spitale un minim de igiena tot este! Nu ar functiona altfel! Criza este dar cred ca multe sunt si amplificate! Tu nu-i dai fetei peste? Sau nu i-ai dat din cauza orei!? Ai mei mananca pe rupte peste!
POZE
Cum a aparut Printul!
ana_micu83 spune:
ALEXIA-GABRIELA
RAZVAN-ANDREI
ALEXANDRU
LA MULTI MULTI ANI ALBINUTE MICI SI PRETIOASE, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI, IUBITI SI NOROCOSI SI SA LE FACETI PARINTILOR NUMAI BUCURII SI ZILE SENINE!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***