traseu Gara de Nord - aeroportul Baneasa
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Depinde de ora la care ajungi, o deplasare cu taxiul intre Otopeni si Gara de Nord poate dura de la jumatate de ora la o ora si ceva. Este o zi lucratoare? la ce ora?
buli spune:
eu am mers odata pe traseul ala cu autobuzul la prinz - si nu imi mai trebuieeeee.
nici taxiul nu e tocmai fast, dar macar poti avea noroc sa fie furious
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
abramburika spune:
Pai nici mie nu imi trebuie de placere, ci de nevoie . Deci, cam cat face la ora aia, ca timp adica?
A_Iulia spune:
La ora 14 sigur gasesti taxiuri in zona de Plecari!
Din Otopeni pana in Gara de Nord la ora 14 poti face apx o ora.
Problema nu mai este din Otopeni pana intri in oras, dar prin oras e aglomerat. O ora e insa suficient.
A_Iulia spune:
Totusi daca mergi pe varianta asta sa iei in calcul si timpul pana ajungi in terminalul de Plecari si pana iei taxiul (vreo 10 min- un sfert de ora, sa zicem)
abramburika spune:
adina - da, multumesc. Cred ca raman pe varianta asta, taxi, pt. ca imi e mai la indemana. Nu o fi cea mai economica, dar necunoscand orasul ...
A_Iulia spune:
Ca sa ajungi in terminalul Plecari nu trebuie sa iesi complet din aeroport. Iesi prin usile de sticla care departajeaza calatorii de cei ce asteapta si apoi o iei pe culoarul din dreapta - ai si indicatoare care iti arata pe unde s-o iei ca sa ajungi la Plecari.
Este un culoar de vreo 100m. La capatul lui trebuie sa cobori (pe scari sau cu liftul) un etaj. (poti vedea de sus unde trebuie sa ajungi)
Acolo este accesul pasagerilor care pleaca - daca iesi pe acolo, vei vedea taxiuri care opresc in fata usii cu pasageri ce sosesc la aeroport. Mai departe am spus ce trebuie de facut.
Calatorie placuta!