Cu dragoste din Iasi (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani, Rares Stefan!
Cristina, sa te bucuri de comorile tale!

La multi ani, Lara!
Adriana, sa iti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!

O copilarie fericita si plina de dragoste si impliniri dragi copii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Lacra, in fiecare duminica da cate un astfel de test... si normal ar fi sa nu aiba emotii...nu stiu cu cine seaman, mai nou am alt pitic pe creier... asa ca vom vedea.
Nu ma intereseaza sa ia nu stiu ce loc ci sa se bucure de experienta. Experienta unui examen serios pentru care s-a pregatit mult si intens si care oricum nu ii va afecta cumva viata...

Oana, noi venim de pe 5 iulie. S-a hotarat in sedinta de familie. Pana atunci se pregateste dimineata scriindu-si testele - imi venea sa il mananc aseara cand spunea asta asa serios si dragalas - si apoi se jaoca si face ce vrea el toata ziua... adica se joaca pe PC cat vrea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hai...despre planuri de vacanta nu vorbiti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Carmen, nu stiu daca trebuie sa semene cu cineva.... La mine in familie ... daca ma gandesc bine, nu am pe nimeni care sa se agite asa ca mine.... Asta e firea mea... Eu am emotii si cand plec la drum.... Multa bafta lui Alex, iar tu lasa piticii......

Oana, eu astept sa iau concediu in august, dar nu stiu inca ce voi face.... As vrea sa o duc la mare, de fapt trebuie, dar sa vedem, ca vara asta avem programat ceva investiti.... curatenie.... Ma inebuneste ideea.... dar trebuie.... Si eu daca plec, voi cauta sa plec tot asa cum spuneai tu.... fara ceva programat.... Asa ca astept si eu idei de la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna dragi mamici, am mai dat si eu pe-aici ca nu stiu cum se face ca trece timpul de nu imi dau seama. Ir seara cad lata de parca am fost la munca de jos. Am o intrebare: ARE CINEVA CARTI CU GERONIMO STILTON pe care le poate imprumuta pentru o copiuta mica? Sunt aparute prin 2000 si nu se mai gasesc pe piata. N-am incercat la anticariat, e o varianta.
Carmen, bafta micului britanic, cu emotiile nu stiu daca ai ce face, ca daca asa e nascut, doar prin exercitiu vor mai scadea in intensitate.
Oana, ca tot vorbeai de vacanta, abia o astept, acusi plecam. Va povestesc cand venim, ideea e ca am luat bilete cu early booking, cu reducere, cu o oarecare reducere de la agentie, si dupa doua zile imi trimite mail, de la aceeasi agentie (ca ne bagase in baza pentru newsletter), la acelasi hotel la care ne luasem, preturi cu vreo 70 de euro mai mici, pe sejur. Va dati seama ce oftica, nu atat de bani ci ca n-am mai asteptat putin. Eu am vrut sa luam un last minute, dar m-am mai gandit, ca daca nu gasesc, ei, hai sa luam. Si uite cum au redus aia la hotel tarifele pe toata perioada verii. Asa ca, daca vrei ceva, mai bine stai la last minute, desi e un risc la fiecare alegere a momentului. Cu gradi nu am mai spus numic, pentru ca micul a fost racit, dar poate prin august il aduc. Ne auzim atunci.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com

Mergi la inceput

Concediu placut, Connie.
Noi asteptam un raspuns din Franta si daca nu vine sau vine altfel decat vrem...o sa apelam la ce ofera piata in acel moment. Cert e ca am anuntat ca o luna nu sunt in Iasi. Si sa stiu ca plec pe Marte, o luna vreau sa ma rup de tot.

Pe doritori ii asteptam la Gradi oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna ziua , desi uitandu-ma pe geam as fi tentata sa spun buna seara ( Pana si Tudor , baiatul mijlociu m-a intrebat de ce se face noapte asa de repede ?) .

Oana , am studiat cu mare atentia oferta gradinitei si ma tenteaza foarte mult cateva cursuri . Mai tii minte cautarile noastre de vara trecuta? Ma bucur ca ai putut sa pui in practica ceea ce ne doream noi atunci . Eu am totusi cateva intrebari :
1. as putea opta doar pentru o zi sau doua pe saptamana de cursurile gradinitei (program scurt sau lung )si cursurile optionale care ma intereseaza (fantezie ,arta ... si micii exploratori )?
2. inscrierea presupune si intocmirea unui dosar , analize etc.?
3. aveti o singura grupa sau mai multe pe categorii de varsta?
4. sunt si copii de varsta lui Bogdan ?

Carmen , unde sau cu cine face Alex engleza ?

Nu stiti daca organizeaza cineva cursuri de HR vara aceasta ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabiarama

Buna ziua , desi uitandu-ma pe geam as fi tentata sa spun buna seara ( Pana si Tudor , baiatul mijlociu m-a intrebat de ce se face noapte asa de repede ?) .

Oana , am studiat cu mare atentia oferta gradinitei si ma tenteaza foarte mult cateva cursuri . Mai tii minte cautarile noastre de vara trecuta? Ma bucur ca ai putut sa pui in practica ceea ce ne doream noi atunci . Eu am totusi cateva intrebari :
1. as putea opta doar pentru o zi sau doua pe saptamana de cursurile gradinitei (program scurt sau lung )si cursurile optionale care ma intereseaza (fantezie ,arta ... si micii exploratori )?
2. inscrierea presupune si intocmirea unui dosar , analize etc.?
3. aveti o singura grupa sau mai multe pe categorii de varsta?
4. sunt si copii de varsta lui Bogdan ?

Carmen , unde sau cu cine face Alex engleza ?

Nu stiti daca organizeaza cineva cursuri de HR vara aceasta ?

GABI ,de 3 ori mama

Gabi, scriu PM acum. Ce e aia HR?
Iar in alta ordine de idei: hai, mai povesteste de tine, de voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara,

HR e human resources; doar daca o fi si ceva pentru copii.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... Vremea asta ma termina... De doua zile de cand ploua stam numai in bucatarie sa facem ceva dulce.... m-a inebunit... Asa mult ii place sa facem ceva bun... Vine sa ii pun sortuletul si sa ii dau sa faca si ea ceva....

Mergi la inceput