Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Crissy Dumnezeu sa/ti dea putere si tie si bebelinei sa treceti cu bine peste primele zile! Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

crissy Sanatate multa bebelinei si tie. Sint sigura ca totul o sa fie bine, dar tinem pumnii pentru urmatoarele zile ca totul sa decurga perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Crissy, mi-ai tot fost in gand in ultima vreme. Sigur Beatrice va fi bine, trimitem multe ganduri bune catre voi.
Larissa, multumim de veste!

Noi am avut o zi plina azi. De dimineata ne-am adunat sa vedem meciul de fotbal in grup (a jucat USA, din pacate in final a fost eliminata), si mai apoi am mers la iarba verde. Am amortizat din plin vremea buna si asta ne-a energizat! Trimit poze in contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina, tinem pumnii sa va fie bine la amandoua. Numai ganduri bune de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am vb cu crissy, nu e tocmai roz, dar macar nu au fost probleme grave cu bebe. e conectata total la aparate, dar lupta.
au botezat-o pentru ca asa e obisnuieste la prematuri.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Crissy , sunt alaturi de voi sa fie totul bine si sa va intoarceti acasa sanatoase amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina, suntem alaturi de voi !! Doamne ajuta sa treceti cu bine de momentele acestea! #259;rugaî

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput