Puiuti de Randunici 2008!! (419)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza, ramo
Naty..off.. sanatate parintilor!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olgu, si Muf reactioneaza la fel la rece,peste noapte, nici el nu sta invelit si e numai descult.. eu zic ca da, e posibil, mie mi s-a mucit asa de cateva ori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Inca una si ma duc. Citesc la odiseea de nov-dec ca gravidele nu au voie la mare la soare . Voi mai stiti de ce? Eu pentru statul pe plaja ca prostul m-am nascut, traiesc tot anul pentru saptamana petrecuta la mare, si suport excelent statul pe plaja. Acum trei ani am mers cand aveam 12 saptamani, acum vom merge cand voi avea vreo 28 cred. Nu exagerez cu statul la plaja defel, dar de ce nu e bine? Cu ce e diferit la gravide fata de oamenii normali?

Va place de mine azi ?

Luny, 10x . Un scump Matei. Caruia i-ar sta nemaipomenit langa un fratior. Si pe voi va vad cu cel putin doi copii , nu glumesc. Dumnezeu stie ce alege pentru noi toti, ti-am scris ce am simtit uitandu-ma la pozele cu Muff. Or fi hormonii mei...

Simo, ma gandesc la voi . Si la Clodute si Patrick!!

Olga 16+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olgu si noi ne confruntam cu aceiasi situatie...ieri noapte a fost cam frig in camera,plus ca alaltaieri pe seara a fst frig afara si Andru nu a inteles sub nici o forma sa stea in casa,ta'su avea treaba prin curte si a stat numai dupa el,ii inghetase nasul ,mie imi era frig dar n-am avut ce-i face..ieri dimineata s-a trezit cu mucisori ,peste zi a crescut productia,azi la fel si a stranutat f des...nici nu stiu ce sa-i dau ..am inceput sa-i dau nurofen si vibrocil...
as vrea influcid dar aici nu gasesc,am intrebat la farmacii si se uita la mine de parca as fi nebuna

zoze in Craiova tu de unde cumperi influcid?la sensiblu sau unde?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Cristina, cu mare placere! Am tot cautat dar n-am gasit pe net textul integral.

Olgutz, si fimea reactioneaza cu stranut si nasul garla dupa curent-frig. Ana si transpira, mai ales la cap, aproape in fiecare noapte. Am tuns-o baieteste saptamana trecuta si noaptea era uda in cap, ud cearceful sub cap. Peste asta daca e deschis si geamul ...
eu cred ca nu-i exclus sa fie si un virus ca prea au racit toti puiutii pe banda in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olgule, iti raspund pe fuga...nu se raceste propriu zis de la "frig", ci din cauza ca frigul poate constitui in anumite situatii un factor de stres pt organism si poate avea ca rol scaderea imunitatii. carcaiasii sunt mereu in preajma, numai ca reusesc sa provoace infectia atunci cand au teren prielnic, adica un sistem imunitar slabit. la teo se intampla cand ii iese o maseluta, un dintisor. invariabil se multiplica mai mult decat trebuie un carcaias si asa apare niagara la nasul lui. norocul lui este ca reactioneaza ffff bine la ajutoare de marire a imunitatii.

habar n-am de gravide si mare....in ambele sarcini, mi-am petrecut primele momente de graviduta la mare. la teo am plecat la mare a 2 a zi dupa conceptie, la alex la vreo 3-4 sapt dupa. eu ma intreb, daca e asa, oare nu exista gravide in orasele de la mare? eu stiu ca da . banuiesc ca nu e indicat sa stai in plin soare cu orele si sa faci cine stie ce acrobatii pe acolo...mai, dar sovi nu a facut plaja inainte de a o naste pe ana? parca tin eu minte ca s-a dus cu nisipul pe ea la nascare

cu clodute m-am vazut la BE. a zis ca Patrick era bine, dr-ii i-au pus diagnostic de enterocolita acuta si apneea au pus-o pe seama febrei. nu stie ce febra avea, banuie ca medicii i-au luat-o gresit atunci, insa repet, mie mi-au zis dr-ii de la babes ca se pot face convulsii si la febra mai mica, 38.5.

eu sunt pe fuga, fac inventarul dupa BE. a fost ok la BE, nu am avut peripetii, pt noi chiar a iesit mai bine decat pana acum, cu toate ca nr de vizitatori a fost de vreo 4 ori mai mic decat datile trecute.

Multumesc fetelor pentru aprecierile facute fardutelor mele. creste pipota in mine de bucurie. eu le ador! au inceput sa se vanda si pe net, ceea ce ma bucura enorm, imi faceam probleme despre cum vor fi "primite" pe "piata virtuala".

acum, am o mare dorinta de vacantaaaaaaaaaaaa!!!! ma bate gandul sa incercam o vacanta in 3 (fara Teo) in Barcelona, insa vreau ceva fara plaja, doar vizite si alergaturi . are careva vreo sugestie? oferte? review-uri despre hoteluri (bune si mai ieftine) ?

pup si zbor la treburi.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dana, acum ca tot te-am prins! bine, mai, ai venit acolo, m-ai intrebat de sepci si nu ai zis cine esti??? ma scuzi ca nu te-am recunoscut, eram varza. am fost zilele alea atat de capiata, nici acum nu mi-am revenit. data viitoare, fa-ti curaj si spune:"heeeey, sunt dana!!!" , ca nu pap pe nimeni :P

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel ti-am vizionat fardurile ,vreau sa achizitionez si sa le incerc dar acum stam cam prost cu finantele ...cand sunt pe o linie de plutire mai bunuta te contactez si am bucur ca a fost bine la BE

de-ale lui Andru(e socra'miu pe la noi si se converseaza si se joaca impreuna):
ia Andru o carte si ii zice lui tataie sa-i citeasca,tataie ii zice ca nu vede...Andru "tataie otatashii"..tataie nu intelege?...Andru "tataie otatashii si ii arata cu degetele la ochi (degetu' mare unit cu aratatorul rezultand cerculete)"...ii zicea sa-si puna ochelarii ca sa vada...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Inca una si ma duc. Citesc la odiseea de nov-dec ca gravidele nu au voie la mare la soare . Voi mai stiti de ce? Eu pentru statul pe plaja ca prostul m-am nascut, traiesc tot anul pentru saptamana petrecuta la mare, si suport excelent statul pe plaja. Acum trei ani am mers cand aveam 12 saptamani, acum vom merge cand voi avea vreo 28 cred. Nu exagerez cu statul la plaja defel, dar de ce nu e bine? Cu ce e diferit la gravide fata de oamenii normali?

Va place de mine azi ?

Luny, 10x . Un scump Matei. Caruia i-ar sta nemaipomenit langa un fratior. Si pe voi va vad cu cel putin doi copii , nu glumesc. Dumnezeu stie ce alege pentru noi toti, ti-am scris ce am simtit uitandu-ma la pozele cu Muff. Or fi hormonii mei...

Olga 16+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

1. eu am fost la mare de vreo 3 ori gravi fiind, o data aici, o data in Portugalia si o data in Grecia, si niciun medic nu mi-a interzis nimic de genul.. doar sa ma protejez de soare puternic, sa ma superhidratez si... sa ma simt bine
..despre partea a doua... mi s-a facut pielea de gaina..chiar 3 copii, nu as face fata, zau

Mergi la inceput

...intre timp, am ramas si fara cazare in Vama, ca sa fie tacamul complet, ca s-au schimbat modificarile p-acolo.. iar stau sa caut..

Mergi la inceput