Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

cum este Elle? ma gandeam ca ti-ar prinde bine ceva proceduri SPA...se fac gratuit si in Bucuresti in zona Lipscani (dus masaj, dus subacval, aquagym...)la instit de balneofizio...

eu sunt in cic .. merge si asa? tb trimitere de la dr de familie, nu? ce anume trebuie scris pe trimitere. saru-mana de infos.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

http://www.inrmfb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=56 suni aici si afli ce iti trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Ozi !

Miri ai 3 minuni in casa, sa va bucurati mereu de ei !

Ramo, vacanta placuta! Ati incheiat primul an de gradi cu brio

Roli haiosa foc satra

Elle,
imi pare sincer rau ca sunteti in impas .
Este o perioada grea pentru tine, nu stiu daca sotul tau realizeaza insa acest lucru.
Ar trebui sa purtati o discutie sincera, fara reprosuri si nervi.

Iar daca va e greu sa o faceti face to face, sfatul meu este sa ii trimiti un mail sau o scrisoare in care sa iti expui clar nemultumirile, posibilele solutii pe care le vezi si sa il rogi sa citeasca cu atentie, sa iti scrie si el la fel ce nemultumiri are, ce solutii vede iar mai apoi plecand de la scrisori sa purtati o discutie hart to hart.
E mult mai usor sa expui pe hartie ce te doare si cum vezi lucrurile decat sa le versi verbal in fata persoanei iubite.
Nu acumula frustrarea, mai rau iti faci si nu se va rezolva nimic.
Te imbratisez cu mult drag.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

pun si eu pozici cu premianta mea : http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4696892154/

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Felicitari premiantei si felicitari voua care se vede din poze ca sunteti cei mai mandri parinti din lume.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:

si mai sunt si oameni...Ozi a uitat rucsacul cu tel mobil pe terenul de baschet si cei care l-au gasit ne-au sunat sa mergem sa-l luam.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Asa ceva mai rar, prin capitala mai ales.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

o poza... printre altele.
http://family.webshots.com/photo/2249411080101920732xGbrrD

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

:))) superba poza cu toti trei in cada!
A, si aceea cu biciclistii cei doi e faina!Ce mutrisoare fioroase stiu sa faca.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

hello hello zuzulici dragi
cu ultimele forte inainte de vacanta

ramona, cred si eu ca toti de la serbare au fost incantati de piciul tau destept si frumos poate ai pus si filmuletele dar la birou nu am difuzoare. incerc sa intru diseara sa-ti vad puiul.
a, si casnicie fericita in continuare, sa traiti sanatosi si sa imbatraniti frumos impreuna la fel de iubitori si fericiti!!!!

aoleuuuu, a fost ziua lui larisuk, lui angi....

LARISUK, KRISTINA
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!!
SA TRAITI SANATOASE SI FERICITE, SA FITI MEREU INCONJURATE DE IUBIRE SI FERICIRE !!!!!

mada, mai vreau poze cu ratusca ta iubitoare de apa!!!!
eu sunt tare curioasa sa vedem anul acesta daca eleni vrea sa intre in apa ca anul trecut... abia daca statea sa-si ude piciorusele... pe de alta parte era tare bine ca nu stateam cu grija ca fuge de sub ochii mei si intra in apa si... Doamne Fereste!!!

elle, offff... eu l-am rugat pe iannis aseara sa stea 10 minute cu fii-sa sa fumez si eu o tigare ca nu mai fumasem de dimineta. fix 1 minut a reusit sa stea cu ea
ce sa zic.... practic eu l-am crescut pe dimitris singura iar pe elni... tot` eu o cresc dar ajutata de frate-sau...
eu nu cred ca voi reusi vreodata sa-l schimb... astept sa creasca mari copiii si il voi primi atunci la fel cum o faceam inainte sa am copii cu el

ceska, aoleu, m-am ingrozit citind ce ai patit cu micutul tau... Doamne ce ati putut pati... dar, pe de alta parte... daca nu ati ajuns acolo cred ca nu i-ati fi descoperit pneumonia, nu ?! ce antibiotic ti-a dat ? facea febra benji ??? ma ingrijorez ca tuseste spart si eleni de cateva zile si nu stiu daca sa ma duc la doctor cu ea sau nu...
nu tuseste noaptea ci doar ziua asa... o data la vreo 2-3 ore...

grati, inca odata felicitari lui ozi !!! doamne si ce frumoasa este
ce nostalgii mi-au transmis pozele cu cornite... parca acum 100 de ani mi s-a intamplat si mie... ce emotionata eram cand primeam si eu premiul la sfarsit de an si ce mandra de coronita mea cu care mergeam in cap pana acasa chiar daca ma mai intepau niscai plante...

mirikule,ti-am privit cu atata drag fotografiile, m-au emotionat asa de tare sa-i vad pe cei trei fratiori, sa-ti vad puiul cel mic ... ca nu mai pot spune nimic doar
a, ba da: in fata taticului... se vede din fotografii cat de activ este in mijlocul copiilor dar si a ta ca ai stiut sa ti-l educi !!!!

roli, wow ce frumos ati petrecut si la serbare si acasa... iar baietii tai sunt amandoi niste scumpi

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

fetelor eu stau ca pe ace inca o ora si jumatate...
mi s-au inmuiat picioarele de frica si cred ca mor pana acasa...
l-am lasat singur pe dimitris in casa. l-a luat iannis la pranz de la gradi si a trebui sa plece la ora 3 la cabinet.
este prima data cand ramane singur in casa si i-am facut un instructaj de aseara ... ca s-a facut mare, ca mami are incredere in el, ca sa nu deschida usa la nimeni, sa nu aprinda focul etc....
si... ce credeti??!!! ma suna acum 20 de minute si-mi spune cu o voce vesela ca sa nu-i spun lui tati dara el sta la calculator, si a luat o bere din frigider si o canuta si bea cate un pic din canuta cu bere....
am crezut ca mor...
el mi-a inchis telefonul cand a auzit reactia mea ( am inceput printr-un aloleu mare si tare....) apoi nu mi-a mai raspuns la telefon...
am reusit sa vorbesc cu el in cele din urma si sa-i spun ca daca bea bere la varsta asta o sa-i fie rau, o sa verse si mami nu e langa el sa aiba grija de el...
sper ca m-a ascultat si a facut ce a spus - ca a pus berea inapoi in frigider...
sincer, aseara nici prin cap nu mi-a trecut ca am bere in frigider si ca el ar putea fi atras de ideea de a bea....

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

elle, ce nunta frumoasa... ce frumosi erati amandoi si ce fericiti...
offf... nu stiu ce sa zic... ma rog la Dumnezeu sa se trezeasca din starea asta si sa-si dea seama spre ce va indreptati in conditiile astea...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare:)

grati, jos palaria pentru performante!!! si poza asta spune totul: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/4696891352/in/photostream/

ramo; multumim, dar imi mai dai si mie o data filmuletele cu nazdravanul tau?

lauraD, nah, c anici mie nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva...bere. poate ca ti-a spus ca sa glumeasca. speram ca e ok si tu si el:)

elle...pune o vreme distanta. du-te cu anna la mare, cu eva, cu cine vrei. du-te cateva zile. of barbatii astia!

apropos, si fara legatura, frate, da c epreturi au aia pe plaja.ro!!!! 300 de euro pe noapte pt un apartament! hallloooo! eventual in turcia la ultrallinclusive dar nu in ro...

roli! ce tort delicios! dar cine era printesa roz? ca mi-a furat inima:)

plecam si noi in vacanta, ca daca miku face baie cu marii in cada, e bund e plecat pe coclauri. in croatia. cu mashina. parinti tembeli, dar nah, iesim la .... un sfert de pret fata de avion...joi o intindem. pt ca bruno rateaza ultima sapt de scoala cu jufa, am fost sa-i pregatesc cadoul de aei si colegilor la fel. le-am facut poze celor care au fost la plimbarea cu remorcile prin urbe si le fac acu surpriza la afarsit de an. sper sa le placa. is asa de plati belgienii astia....

fug sa scot topil de la jcoli

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

...pazea, ca vine SATRA DE TIGANI!!!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

excelent momentul cu satra...pareau din catalog copilasii (unul mai frumusel ca altul)

Mergi la inceput