Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *264*
Raspunsuri - Pagina 12
godzila spune:
Madalina, acum imi aduc aminte ca aveai ceva probleme cu micuta, ai reusit sa dai de originea problemei? Multumesc pentru toate mesajele primite pe telefon.
Mai vroiam sa va impartasesc ceva, piticii mei vor pleca pentru o luna cu mama in vacanta, in Italia...cu inima stransa am zis da. Pe de o parte e ok pt ca e aer curat si bine acolo
, pe de alta parte nu stiu cum imi va fi fara ei si lor fara mine
.
In iulie voi avea 2 botezuri, voi boteza micuta finilor mei, pe Sofia, despre care v-am mai povestit si care btw este bine si pe nepoata-mea Irina...of ce s-au mai aglomerat treburile.
Lala_D spune:
Vera bafta la disertatie, tin pumnii!
Cu vorbitul am ajuns la asa ceva :
De obicei cand se scoala piticotul din somnul de la pranz il gaseste pe frati-su acasa , la ora de teme.
Stie ca el face lectii iar musiu profita si butoneaza psp2 -ul in liniste si pace.
Dialog fratesc ieri cand cel mare era "calare " pe un joc :
- Hei !!! Ce faci ?! Gata, da-te ! ( indignare si mirare )
- De ce ? Ce vrei de la mine ? , se uita mirat cel mare la ghimizdroc ...
- B'dane treci la 'ectii acum !!! ( mai avea un pic si isi punea si mainile in sold ca sa isi exprime scandalizarea, s-a multumit insa sa ii indice imperativ biroul cu degetelul )
- Nu trec la lectii, maine este ultima zi de scoala si nu mai avem lectii , ii explica calm cel mare :)
- Ba a 'ectii, gata, ACUM !!! MAMI, uite ...!!!!!
Pana la urma s-au jucat la comun :)))
Miri saru'mana , e sportiv piciul, l-a luat pe Bogdan la motrocitate cu mult ( la aceiasi varsta). Stii tu : fiecare cu darul lui ![]()
Laurici
la anu' pe vremea asta felicit si eu scolarul tau 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
laura_dimitris spune:
Vera, 
ce m-am amuzat de ideea micutului de a "recolta" apa....

super tare !!!
m-am delectat si cu fotografiile recente... si din nou m-am minunat ce ochisori minunati are....

si ce cuminte sta el cu mascuta aia pe fata...
ce pensiune frumoasa am vazut in poze... unde ati fost ??
nu stiu ce sa zic de boala mana picior gura sau care o fi ordinea...
snatate multa ii doresc!!!!
noi plecam sambata viitoare in grecia pentru 2 saptamani.
la socrela acasa dar ne vom plimba putin si prin insulele apropiate si apoi plaja in fiecare zi.
nici despre lasatul copiilor departe nu te pot sfatui ca eu deja mor la gandul ca in august ori stau cu mama o luna in casa
ori las copiii la ea la ploiesti...
si... va dati seama ce departe este ploiestiul ...![]()
la mine, operatiunea"olita" e pe drumul cel bun.
dar, la mine cresa si-a spus cuvantul..
eu nu am pus-o pe olita pe eleni. ea se cere singura...
se mai scapa de pipi si in chilotei, dar, in principiu nu mai folosim decat 1 pampers pe zi. Doamne Ajuta...
in schimb... "operatiunea suzeta" este departe rau de tot de a se incheia
offf....
plec acasa...
ellenuta???? unde esti ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
grati.ela spune:
fetelor va multumesc pentru urari

Roli, sa-ti traiasca flacaul! Marc, sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri familia in fiecare clipa!
miri_mik spune:
godzila cauta pe google kidzdleep. eu l-am luat din anglia, de pe net. dar este si aici - am descoperit dupa in magazine baby dream si premaman.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
rlc_sandor spune:
Neata',am venit la o cafea dar vad ca nu e nimeni asa ca dau eu 
Roli,cu intarziere
Marc
godzila spune:
Laura fuseram in Delta la Jurilovca, Gura Portitei si in Lunca, intr-adevar superb acolo. Iulia prins 5 pesti, ala frumos pe care il pupa ea l-a prins, si-a pus si o dorinta inaint de a-i da drumul. Nu stiu cum reuseste, l-a luat si pe taica-su, dar ma bucur ca ii place pt ca e o ocazie sa isi educe rabdarea.
Lala mai da ce rafinate dialoguri, sa inteleg ca ala micu e organizerul casei 

Lala_D spune:
Vera cam asa ceva ![]()
Am venit de la festivitatea de premiere de sfarsit de clasa a patra.
A fost emotionant si despartirea a fost grea.
Si de doamna si de colegi 
Dar a venit cu bratele pline de diplome : 17 diplome si 2 medalii de aur.
O adevarata comoara pentru care a muncit insa din greu tot anul pe la diverse concursuri si olimpiade.
Cateva poze aici : http://family.webshots.com/photo/2634707980104978132kvocNN
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Vera cam asa ceva Am venit de la festivitatea de premiere de sfarsit de clasa a patra. A fost emotionant si despartirea a fost grea. Si de doamna si de colegi ![]() Dar a venit cu bratele pline de diplome : 17 diplome si 2 medalii de aur. O adevarata comoara pentru care a muncit insa din greu tot anul pe la diverse concursuri si olimpiade. Cateva poze aici : http://family.webshots.com/photo/2634707980104978132kvocNN O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
Wow, locul I la mate si romana, f tare. Bravo Bogdan, nu am putut sa nu remarc cu cat drag se uita la el educatoarea.
roli25 spune:
Felicitari Bogdan! Felicitari mami mandra de baiat destept! Impresionant palmares.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)