Help - ragade groaznice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_rosu24 spune:

Buna!

Bebelusa mea are 8 luni. Nu accepta sa am mameloane de silicon. Am avut ragade in prima luna care s-au vindecat foarte repede cu solutie apa cu sare. Asta dupa ce am incercat indelung cu mameloane de silicon, garmastan, purelan. De data aceasta nu mai merge figura. Banuiesc totusi ca e ceva mai uratel (posibil o infectie sau ciupercuta)

Multumesc de sfat! Spor la alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_rosu24

Buna!

Bebelusa mea are 8 luni. Nu accepta sa am mameloane de silicon. Am avut ragade in prima luna care s-au vindecat foarte repede cu solutie apa cu sare. Asta dupa ce am incercat indelung cu mameloane de silicon, garmastan, purelan. De data aceasta nu mai merge figura. Banuiesc totusi ca e ceva mai uratel (posibil o infectie sau ciupercuta)

Multumesc de sfat! Spor la alaptat!

Anca, ai incercat cumva si ceai negru sau apa cu bicarbonat?

harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Buna,

Cu apa cu bicarbonat am incercat. Cu ceai negru nu. O sa incerc si asta :)

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Asigura-te ca bebe se prinde bine la san inainte de toate.Daca nu face asta mereu vei avea probleme.Cand suge corect nu exista ragade, am aflat asta cu fiica mea.

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

Am folosit si eu mameloane din silicon si mi s-au parut foarte eficiente. Ajunsesem in punctul in care nu mai suportam, iar mameloanele astea m-au salvat.

Mergi la inceput

Revin pentru a spune cum ne-am vindecat :)
Am ajuns in cele din urma la dermatolog. Ne-a recomandat acelasi lucru ca si dr. ginecolog si anume fluocinolon (1 data pe zi) iar in rest, mi-a recomandat sa ma ung cu bepathene. Ei bine, am folosit fluocinolon seara dupa ultimul supt, iar ziua, un unguent pe baza de unt de cacao de la palmer's. As vrea sa mentionez ca acest tratament s-a suprapus si cu un tratament cu augmentin pentru o alta problema si nu stiu care si-a facut efectul dar important este ca in 5 zile sanii sunt ca noi. (dupa mai bine de o luna jumatate de chin)
Augmentinul si unguentul pe baza de cacao sunt ok pt bebe. Fluocinolonul trebuie spalat bine inainte de alaptat.

Va pup! Spor la alaptat!

Mergi la inceput