After school sau semiinternat in Militari

After school sau semiinternat in Militari | Autor: IOANA_MIRUNA

Link direct la acest mesaj

In septembrie incepem clasa 1 la scoala 156. M-am interesat si au semiinternat. Ce credeti ca ar fi mai indicat: semiinternat sau un after school? Din pacate invatatoarea la care sper sa fie inscrisa Alexia nu ramane la semiinternat. Asa ca sunt intr-o mare dilema.
Poate cineva sa-mi spuna cum este la semiinternat? Fac doar lectiile? Cati sunt si cine se ocupa de ei?

Poate cineva sa-mi recomande un after school prin apropiere? Am vazut ca sunt mai multe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna,

Baietelul meu termina clasa I la scoala 309 de pe Moinesti.Au si acolo semiinternat si Radu ramane de la 11.30 la 13 cand termina si sorasa gradinita.Sunt copii care raman si pana la 18 dar nu cred ca e prea bine pentru ei.Adica :raman intr-o sala de curs sub indrumarea unui institutor (adica cine se nimereste- la noi e ori o fata tanara ori bibliotecara).Se joaca,isi fac lectiile,mananca (din pachet)sau chiar dorm (e o fetita ,sacracuta, care mereu doarme cu capul pe banca).Au si un calculator pe care stau cu totii ciorchine.
Dupa parerea mea, e foarte neconfortabil sa stai atatea ore in banca.Eu nu ma plang pentru ca il las doar 1 ora acolo dar dar daca ar trebui sa stea pana seara...
Invatatorii nu raman niciodata la semi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu vreau sa fac reclama negatica, dar ati vazut sala de la semiinternatul scolii nr. 156? fiul meu a facut karate la aceasta scoala si plateam antrenorului cursurile in sala unde mancau/statea/se jucau/faceau lectii copiii de la semiinternat. mie, si e parerea mea personala, mi s-a parut oribila. e adevarat ca parca aveau cuptor cu microunde si aparat pt. apa dar mesele aratau jalnic, urate si vechi, scaunele parca stateau sa cada.
parerea mea e ca ar fi bine sa mergeti in vizita sa vedeti si spatiul si sa intrebati despre tot ce va intereseaza.
poate intre timp s-a schimbat ceva.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA_MIRUNA spune:

Am fost sa vad.... E intradevar jalnic. Salile de clasa sunt aranjate dar cele de semiinternat... sunt jalnice. Si toaletele...
Am intalnit si mamici care au avut acolo copiii anul acesta. Cateodata sunt fff multi. Nu se fac decat temele, nu au o invatatoare stabila...Mancarea este de acasa sau de la catering.
Cred ca ma voi reorienta.Am facut o lista cu after school din militari. Sper sa reusesc sa le vad saptamana care vine...

Multumesc pentru raspuns Madiryzi si Irinuca !

Mergi la inceput