Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

salutare burtici. vin si eu de la doc. de azi suntem in prenatal si am facut si eco la matulica mica. se pare ca de la perfuziile alea ce le-am luat saptamana trecuta am mai crescut. Nu am ajuns dimensiunile dorite, dar sunt fericita ca a pus cam 370 gr intr-o sapt jumate.
asa ca azi aveam 1670 gr!!! stiu ca mai avem de papat mult, dar suntem mai optimiste!
asa sa fii si tu adriana. oricum mie imi pare ca e f bine, dar bun, noi suntem matuci mici.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Am pus si eu pozici nou-noute. Ca tot sunt singura acasa, m-a chinuit talentul.

Cris 33+ cu Sonnia

Sa vedeti la mine ce linie neagra am, si nu e din par ci pur si simplu e pielea colorata. Zici ca m-a pictat un pictor beat sau un copilas de trei ani.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

vai, si linia mea e colorata si stramba rau. se distreaza sotul cand o vede.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

salutare burtici. vin si eu de la doc. de azi suntem in prenatal si am facut si eco la matulica mica. se pare ca de la perfuziile alea ce le-am luat saptamana trecuta am mai crescut. Nu am ajuns dimensiunile dorite, dar sunt fericita ca a pus cam 370 gr intr-o sapt jumate.
asa ca azi aveam 1670 gr!!! stiu ca mai avem de papat mult, dar suntem mai optimiste!
asa sa fii si tu adriana. oricum mie imi pare ca e f bine, dar bun, noi suntem matuci mici.

Felicitari! Tineti-o tot asa!

Ela 32+ cu Eva Maria

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cris ce burtica frumoasa am admirat am admirat si linea negra si pantalonii de pijama

ela ma bucur ca a crescut bebelina! chiar ma gandeam la tine

ariana tu ce mai faci? ca erai ingrijorata ultima data cand ai intrat

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

nici io n-am linie....sa ma mandresc si eu ca am baiat
am luat o pastila de rennie si mi-a mai venit sufletul la loc...

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

Felicitari! Tineti-o tot asa!

Ela 32+ cu Eva Maria

Cris 33+ cu Sonnia

Felicitari, Ela! (Am scris aiurea in mesajul anterior).

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am sosit de la nenea doctorul... Am DPN 20 iulie, iar doctorul va fi in concediu pana pe 21 iulie... Cam stramt... Vedem cum facem...

Oana, da, e ok la Stanca, sper doar sa prind rezerva de 2 persoana, ca doar o camera e. In rest mai sunt rezerve de 3 persoane. Macar alea sa le prind.

Victo, fain la Gynia, mergi cu gentuta, vii cu bebelu...Asa da...

Nu au vaccin anti RH in spital, nici kit pt epidurala, va trebui sa le cumpar eu.

Matusa, 840 lei vaccinul? Vaccinul se face in 72 de ore de la nastere, doar daca RH-ul copilului e diferit de cel al mamei, asa ca il cumpar dupa nastere, poate nu va fi cazul (desi sansele ca bebelu sa aiba RH-ul meu sunt de 15%)

Larisa, si eu am avut ieri dureri de cap -cica sunt cam fercvente in ultimul trimestru de sarcina, dar eu cred ca le-am avut din cauza vremii. AM luat juma de paracetamol si mi-a trecut.

BTZ, sex... Nu mai stiu cum se face... Long time, no see.

Adriana, io zic ca sta bine BB cu greutatea - adica are la 34 saptamani 2275, al meu la 33 de saptamani are 2000. E Ok, de acum iau vreo 200 grame pe saptamana. In cazul tau, la 38 de saptamani va avea 3300... Ce vrei mai mult? E perfecta!

Creatza, ai revenit! Pune pozici sa vedem cum stai...

Cris2010, ce frumoasa burtica am vazut. Dar buricul unde e?

Ela_mm, felicitari pentru bebelina sanatoasa. E bine ca a pus pe ea. Continua tot asa!

Deci, la mine azi la doctor, a zis ca bebelu e bine, i-am vazut fata, e asa frumos, cu un nasuc mic, cu degetu in gurita, asa de perfect!!! Ca m-am topit! E intors, nu mi-a zis cat e colul, nu mi-a zis unde e cordonul. Poate mai bine asa, sa nu tot imi fac griji. Mai merg peste o luna!!! SUntem bine, asta e cel mai im portant si puiutul meu creste mare si frumos si sanatos! Cum va doresc si voua, tuturor!

Iar legat de scos bebelu din spital, nici la noi nu e traditia sa il scoata altcineva. Il scoate ma-sa, cu ce haine doreste.

Enik, Nela, va asteptam cu vesti bune!!!

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

cris, racusor, va pupic si eu. suntem tot cu vreo sapt si jumate in urma dupa greutate, dar ma bucur ca nu stagnam si doc zice ca e ok, ca mai avem timp sa ajungem si noi pe la 2800-3000 gr. ei, suna altfel, nu?! a, si colul e de 4 cm. se pare ca ne prieste statul in pat. si nici contractii nu mai am (dar iar am oprit calciul).

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

crispro, ma bucur sa aud ca bb e sanatos si bine. daca era vreo problema cu cordonul, sau altceva, sigur iti spunea. deci: se pare ca sunteti super. iar eu cred ca daca te-a chemat intr-o luna e semn bun-bun. pe mine ma cheama tot la 2 sapt. alti bani, alta distractie (noroc ca nu-mi ia de fiecare data bani).

si va invidiez pe toate care ii vedeti bine pe bebei la eco. noi desi facem si 4D, nu vedem clar pe gagica mica. e deja cu capul in jos, ingramadita acolo. doc a incercat, dar nu se vede bine. si mi-e asa dor de ea. azi am vazut-o, dar era cu nasucul cam turtit (sper !!! ca doar n-o fi asa borcanat cum am vazut eu, ca n-are cu cine semana ).

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput