Calendarul gradinarului vesel(13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Cred ca pomul meu agresat va supravietui. Deja iau dat frunzulite in cateva locuri, deci cu noroc pot creste crengi. Numai sa nu le rupa si pe astea...
Ce pot sa dau contra furnicilor, ca am un pomisor mic invadat de ele. E ciudat ca stau doar pe el, ma uitam la copaceii din jur si nu par sa aiba probleme. Oare il afecteaza cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Uitati www.aurelia.fratean.ro/2010/06/09/gradina-mea-in-iunie-2010/" target="_blank">pozele promise.

Gradina mea in iunie.

Enjoy fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Uitati www.aurelia.fratean.ro/2010/06/09/gradina-mea-in-iunie-2010/" target="_blank">pozele promise.

Gradina mea in iunie.

Enjoy fetelor!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Superbe florile, m-am relaxat in compania pozelor tale!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

canuta-om-sucit din cate stiu eu acea planta se numeste urzicuta sper sa nu gresesc, dar poate o sa-ti raspunda si fetele mai cu experienta
Am fazut gradini ffffff frumoase cu flori si plante superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

mai citesc si eu din cand in cand pe la voi si admir pozele, bravo ca sunteti asa harnicute!
canuta, urzicuta aia e coleus, mai tineti minte primele magazine aparute in bucuresti dupa revolutie, coleus 1, 2...de aia mi-am adus aminte, avea tipul ala cate o planta din asta in fiecare magazin...
eu m-am "delectat" in seara asta culegand limaxii dintre flori, o multime am gasit...
am incercat si eu in tinerete sa inmultesc trandafiri, mi s-a prins doar unul care si-a dat duhul ulterior, da bine c-am citit ideea cu cei din parcuri/ronduri, poate incerc iara spre toamna
spor la treaba!

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

revin si eu cu ceva poze, dar tot n-am reusit sa prind tot ce vroiam asa ca mai astept sa-mi infloreasca o tura de flori reeditez.
pozele sunt in ultima postare din blogul meu (cel de la semnatura). Am incercat sa scriu ce este fiecare dar mi-a fost imposibil la atatea imagini caci textul se ducea acolo unde avea el chef, asa ca am renuntat.
Totusi poate stie cineva ce floricica este cea rosie din prima poza (face parte dintr-un plic de seminte pe care scria 'gazon japonaise' care trebuia sa fie pitic - si numai pitic nu e...)
Mi-a spus cineva ca si-a luat niste plantute contra tantarilor - trebuie sa iau si eu asa ceva caci cum se face seara e macel la mine in curte
In rest, noi avem asigurata portia zilnica de capsuni (nu stiu insa pt cat timp). Trebuie sa nu uit sa tai stolonii caci sunt multi si la anul vreau capsuni, totusi.
Altfel, piticutul meu se balaceste acum in piscinuta in care apa e aproape fiebinte de la soare (il invidiez...)

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Va multumesc fetelor pentru aprecieri!

Tala frumoasa gradina!

Off Topic:
nu iti merg comentariile pe blog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Multumesc Canuta (asemenea si tie, atat gradina cat si punerea in scena cat si gradinareasa sunt super), m-am delectat privind.
multumesc si pt atentionare (nu este ceva anormal ca si blogul meu sa faca ce-l taie 'capul', nu e deajuns ca in gradina imi creste ce nu seman si nu apare ce seman in diperare). Legat de acest subiect, va anunt oficial ca nici a patra oara nu a iesit morcovul......... a rasarit marar (iar).......

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Liviana, noi venim in Ro pe 22 iunie si stam in Cta pana pe 7 iul. daca mai sunteti pe acolo mi-ar face placere sa va intalnesc.
vazut flori f frumo, Aura& Tala.
si ale mele s-au facut superb, au inflorit, imbobocit, trebuie sa mai fac un rand de poze.
Tala, io am recunoscut macul californian portocaliu tot din prima poza se pune? eu am numai vreo 6 plante de capsune- doar dirijez stolonul cu varful unde imi convine mie si el se infige in pamant. mancat cateva capsunele recolta proprie, fff. dulci. super ca ai multee.
trebuie sa mai pun niste usturoi, sa am mai incolo verde.
noapte buna.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tala, ce frumos e amestecul de flori din gazonul tau! Si mi-a placut mult si rocaria!

Am mai facut aseara niste poze - daca vreti sa le vedeti le gasiti aici. Am deja gogonele maricele pe rosiile Rio Grande, azi-miine o sa-mi infloreasca irisii (am Iris Hollandica - ar fi trebuit sa fie mix de culori, dar din bobocii care stau sa infloreasca toti par sa fie albastri...) - chiar, trebuie sa ma interesez daca irisii astia sunt rezistenti la ger sau trebuie sa-i scot in toamna...trandafirul catarator pare ca e ok si momentan infloreste (am avut emotii cu el, sa vedem cum evolueaza), morcovii se dezvolta (cel putin frunzele ca inca e prea devreme pentru radacini), din castravetii mei de dormitor am "recoltat" pina acum 5 castraveti - foarte fragezi, i-au mincat copiii intr-o clipita! Astept acum rindul urmator...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput