Calendarul gradinarului vesel(13)
Raspunsuri - Pagina 11
olympia spune:
Liviana, pozele noi sunt pe blog, nu in albumul cu gradina.
Tala, trista povestea broscutei si a perusilor! De-a lungul anilor am pierdut si noi animalute, caini si mati... asta-i viata!
Azi am fost iar la scoala si am verificat corectitudinea optiunilor introduse pe calculator si acum ... asteptam, vom sti rezultatul cel mai devreme pe 2 iulie.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
lbelciug spune:
Olympia, superbi trandafirii, sunt si de dulceata? Cum stai cu visinele? Mama mea se lupta cu dulceata si compoturile din ele. Bine ca sunt corecte optiunile, ce a ales baiatul?
Tala, nici n-am gandit ca ma invinovatesti cu ceva, doar ca-mi era si mie necaz de evolutia mazarei... Alta belea mai e si cu morcovul, banuiesc ca tot semintele mele te necajesc. La mine a iesit, dar dupa ceva timp (cateva sapt) si destul de rar...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
olympia spune:
Liviana, sunt aia visinii batuti, dar nu facem dulceata din ei, nu ne place...
Baiatul a ales intai filologie cu intensiv engleza (prima)si apoi mate-info, dup-aia socio-umane, bio-chimie, astea fiind toate in acelasi liceu. Om vedea, ce iese din urna.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
Tala spune:
Pana la urma a rasarit si iarba care mi-a dat emotii (acuma sper sa nu ramana in smocuri pt ca nu e chiar f egal distribuita din cauza furtunii)
Azi am taiat lavanda si am pus-o la uscat (arata asa frumos...) dar mai am o serie de fire care urmeaza sa infloreasca.
Nu stiu ce sa fac pt ca pe treapta superioara de pe rocarie s-au trecut florile si in curand trebuie sa le scot insa nu am idee ce sa pun loc pentru a nu lasa gol, plus ca ar fi bine sa fie ceva care rezista pana la iarna. daca aveti idei, pls...
Liviana, pana la urma a rasarit si morcovul (dar dintr-un plic cumparat) si a rasarit chiar f des. A rasarit si sfecla rosie, si margaretele si cresonul. Se pare ca ploaia a venit la tzanc.
Olympia bine ca ati scapat de emotii.
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
simali spune:
Olympia, mult succes baiatului sa intre unde-si doreste!
Imi pare rau c-ai pierdut lupinul. Imi doresc si eu foarte mult.
B.nica - Incerc si eu cu piperul. Am niste piper macinat mai vechi pe care oricum nu-l mai folosesc la mancare. "Cineva" mi-a ros niste dalii in ultimul hal!
Ibleciug - foisorul este facut de noi. Cele de cumparat erau fie prea mari (noi avem gradina mica si nu am vrut sa fie dominata de un monsru-foisor) fie aveau podea din lemn iar eu imi doresc un loc cat mai natural, cu iarba pe jos, unde sa stau in mijlocul plantelor mele. Pentru cand ploua am terasa.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
canuta-om-sucit spune:
Mama cata activitate!
Foarte frumoase gradinile. Eu azi sunt foarte suparata caci Lara mi-a distrus efectiv gradina din fata. Tot a rupt! Am acum o gradina goala cu ramasite de plante.
b.nica spune:
Mi-a venit catalogul cu bulbi de la "bekkeri",
La inceput am facut ca iepurasul Duracell,dar, dupa o analiza mai atenta si cu efort psihic maxim sa vad daca nu ma fraieresc cu cadourile lor (uhuhu!)am lasat iepurasul si mi-am testat peretele:,ca nu ma invat odata minte!
Tala spune:
Canuta, imi pare rau pentru plantele tale (si munca ta) dar probabil ca Lara a suferit in lipsa voastra si s-a razbunat (asa face catelusa mea - ultima data mi-a ros toate varfurile frunzelor unei dracaena - bine macar ca nu s-a otravit, unele plante sunt extrem de periculoase).
Bucurie!
leeloo2004 spune:
Buna dragelor gradinarese! Gata cu vacanta (cel putin cu prima parte a ei), am venit acasa - am gasit totul mai mult sau mai putin in regula, deh, ploile astea numai bine nu au facut, gradina e cam napadita de balarii (noroc ca s-a mai ocupat soacra-mea de ea), dar pe de alta parte am gasit toate cele mult mai crescute ca sa zic asa - rosiile au mai toate rod, vinetele sunt inflorite, ardeii si grasi si iuti s-au inaltat si au facut flori, mazarea s-a trceut si trebuie s-o scot, fasolea a inceput sa se faca (una din cele de la tine, Liviana - fideluta alba), morcovii au inceput si ei sa se formeze, capsunile inca au flori.
Am vazut ca si la doua din gladiole am boboci, astept si canna sa faca flori in curind (in Turcia erau mari, inflorite, o splendoare!), hortensia e plina de flori!
Singura mea ingrijorare e legata de gazonul din curtea mare - dupa atitea ploi si mai ales ca noi nu l-am tuns inainte sa plecam, ma asteptam sa fi crescut mare, in schimb e crescuta doar pe alocuri (mai ales in jurul fosei) si mi se pare destul de galbena, pe zone mari. Am sa vorbesc azi cu cei care mi l-au pus sa vedem ce zic...
In rest v-am citit, am admirat poze cu gradini superbe - v-am dus dorul, sa stiti...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tala spune:
Gabriela, bine v-ati intors! In legatura cu gazonul, cei care l-au pus au dat si cu ingrasamant? Din cate am citit despre gazon, ingalbenirea asta vine ori de la lipsa de diverse din sol, ori daca iarba a fost semanata prea des. Te rog, daca vorbesti cu ei, ii intrebi ce ingrasamant folosesc? cumva NPK? multumesc
Bucurie!