Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
hai k nu am cu cine sa ma inteleg..asa k inchid subiectu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 hai k nu am cu cine sa ma inteleg..asa k inchid subiectu http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+ |
inainte de a scrie ceva citeste de 10 ori daca ti se pare ca n-ai inteles !
Ti-am boldit sa vezi clar ce-am zis/scris..... VEZI?!
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
geniusamb spune:
Fetelor, treceti-mi va rog si mie carutzul albastrel .. pana saptamana viitoare cand mergem la eco, sexul lui BB ramane "probabil masculin" si daca tot umbla cineva acolo, si data nasterii: 14.09.1982.
Multumeeeesc
citat din mesajul lui douradoudou fetelor eu vad ca "scorul" este egal 9-9.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 16+ cu |
17+
ana_o spune:
Plec la masa. Va pup pe toate si va doresc pofta buna! Abia astept un meniul zilei de la City Bistro, mai ales ciorbita!
Ana
18
sunset_zuzi spune:
gabriela cred ca bebelu doar a vrut sa-ti dea un sfat pt ca este sotie de preot...a vrut doar sa fie de ajutor...dar a iesit o neintelegere
Doamne ai grija si de noi 15+
heidy spune:
citat din mesajul lui ana_o Plec la masa. Va pup pe toate si va doresc pofta buna! Abia astept un meniul zilei de la City Bistro, mai ales ciorbita! Ana 18 |
Ana_o cand te intorci ai putea sa imi calculezi si mie ce este ? Fetita ... baiat.. Pls Pls
Eu: 18.06.1981
Sotul: 31.01.1981
13+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi gabriela cred ca bebelu doar a vrut sa-ti dea un sfat pt ca este sotie de preot...a vrut doar sa fie de ajutor...dar a iesit o neintelegere Doamne ai grija si de noi 15+ |
i-am scris fff clar ca inainte de spovedanie am spus ca nu am tinut post ! Mai mult de atat cum puteam sa-i explic?!
Daca preotul mai e si protopopul care m-a si cununat si si-a luat asupra lui pacatele mele si mi-a dat dezlegare ptr impartasanie (azi mancasem ca deja era ora 10), nu inteleg eu ce nu intelege bibiloi.
Gabriela
12+
mirunam spune:
Mai, nu va certati. Ne si laudam de curand ca ne intelegem bine si nu apar discutii.
Pana acum ne-am tot sfatuit pe diverse teme fara sa sarim in sus la orice parere diferita, eu zic sa mergem inainte la fel. Pana la urma nu toti sunt de acord cu alegerile noastre dar invatam oricum...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui mirunam Mai, nu va certati. Ne si laudam de curand ca ne intelegem bine si nu apar discutii. Pana acum ne-am tot sfatuit pe diverse teme fara sa sarim in sus la orice parere diferita, eu zic sa mergem inainte la fel. Pana la urma nu toti sunt de acord cu alegerile noastre dar invatam oricum... MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 + |
pai de ce trebuie sa fie de acord bibiloi cu ceea ce a hotarat preotul ? Cred ca important e ca am zis cui trebuia sa zic .Restul e intre mine, preot si Dumnezeu !
Gabriela
12+
anya2010 spune:
Buna burtici!
O sa incerc sa tin si eu post cateva zile, pt mine e usor, cu carnea nu ma omor iar de lactate ma pot lipsi cateva zile.Asta e in functie de cum poate fiecare. Avand in vedere ca Gabriela abia a inceput sa manace dupa o perioada destul de dificila ar fi fost absurd ca preotul sa-i impuna sa tina post. Nu e buna nici habodnicia ca pana la urma trebuie sa avem grija si de sufletelul care e in burtica noastra. Postul nu inseamna numai mancare, eu cred ca inaintea lui Dumnezeu e mai important ce se ascunde in inima noastra, degeaba tii post daca iti urasti aproapele etc. Daca poti sa te abtii si de la mancare e si mai bine, pentru suflet si pentru sanatate. Personal mi-am rezolvat problemele digestive cu ajutorul postului.
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze