Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Fetele dau de baut,am schimbat semnatura.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jany

Fetele dau de baut,am schimbat semnatura.

14+

felicitari tot asa pana la 40 sapt

Doamne ai grija si de noi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata burtici,

Va trimit mult soare de la Cluj sa se indrepte vremea dar sa nu cumva sa-l luati pe tot pentru ca de mult nu l-am mai vazut nici noi.

Fetelor vreau sa va spun ca am inceput sa ma dau cu crema pe burtica, o crema cu ulei de masline. E absoult senzationala deci va sfatuiesc sa folisiti ulei de masline. Imi simt pielea atat de elastica si catifelata... Din pacate nush cum se numeste crema ca o am din italia dar maslinele cred cafac tot efectul

12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata dragi viitoare mamici!

N-am mai scris de foarte mult, dar am incercat sa citesc tot ce-ati scris voi pana acum.
Noi suntem bine, daca va amintiti trebuia sa refac analizele pt ca la primele facute la Sanador, mi-au iesit prost Toxoplasma si Citomegalovirus, adica dintre cele mai nasoale. Le-am refacut la Medlife, analizele de data asta au iesit foarte bune, cu totul alte valori. Am intrebat dr daca e cazul sa le mai fac si in alta parte, pt siguranta, mi-a spus ca din pct ei de vedere, nu am de ce, a revazut si analizele de la prima sarcina, si sunt mult asemanatoare cu ce mi-a iesit la Medlife (aveam imunitate la Toxomplasma).

La ecografia de la 12 saptamani, inimioara batea cu 158 de batai/*minut, avea bebe 5,3 cm, pliul nucal 1,4...mi-a spus ca e bine.
De 2 saptamani aproape, am inceput sa-l si simt pe bebe, ieri l-am simtit cel mai bine pana acum, pt ca la inceput nu eram foarte sigura ca asta e cu adevarat.

Urmatoarea ecografie pe 15 iunie si tot atunci si triplu test. Sper sa fie totul bine si sa aflu si ce am "la purtator"

Ana, n-ai putea sa ma ajuti si pe mine?

eu:12.09.1979
el: 14.03.1982

Ma bucur sa aud ca multe dintre voi ati aflat deja ce aveti, sper sa fie toti sanatosi si cuminti (de parca a vazut cineva copil cuminte si baba frumoasa :-) )

Bun venit noilor burtici!

14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Eu folosesc o crema de la nivea cu vit e si unt de shea,este foarte buna,plus ca in momentul in care imi fac dus se simte crema.La prima sarcina am folosit o crema tot cu vit e,este foarte buna pt piele.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Tigrutz felicitari pentru rezultate si mai ales pentru ca l-ai simtit pe bebe. Eu merg la urmatorul eco pe 17 iunie asa ca in acea saptamana vor mai aparea carucoare noi .

Fetelor m-am cantarit aseara si am 55 KG. La inceputul sarcinii aveam 52. E ok? sunt in grafic? voi cate kg ati pus?

12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Heidy, fata a iesit la calcul.

Ana
18

Merci Ana_o ... Ups.. si eu asa un feeling aveam ca e baiat...Fiuu.. Acum abia astept sa vad daca se confirma ..
Eu ma bucur si fetita si baiat daca e, sanatos sa fie .. ca ne dorim mult un copil.

Fetelor, buna dimineata! Azi nu sunt in forma. Iar mi-au revenit greturile si raul de dimineata. Abia m-am "tarat" pana la servici si sper sa rezist pana diseara.

Va pe toate.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata e asa de urat afara incat imi vine sa dorm tot timpul...aseara pe la 17:00 am plecat la dentist si m-am intors la 22:00 ...aveam o mica cariuta la o masea si am zis sa o fac sa nu se mareasca...si de fapt am descoperit ca era mica la suprafata...si m-a chinuit dentista (bineinteles fara anestezie) dar am rezistat...si apropo de asta stie cineva daca "chestiile" pe care le pune in compozitia plombei sunt interzise in sarcina?

miruna felicitari pt semnatura ...dar asteptam cinstea

Buna dimineata!
sunset_zuzi,am un var primar care este medic stomatolog,l-am sunat acum si mi-a spus ca in trimestrul 2 de sarcina lucrarile dentare,inclusiv extractiile cu anestezic usor(xilina),sunt permise,nu ai voie radiografie dentara,

Sanatate multa!

mami de Bibi (08.06.2006) si 15+

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza si de la mine! Daca nu iese soarele, va servesc cu o cafelutza speciala sa va incalzeasca ziua!

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Neatza si de la mine! Daca nu iese soarele, va servesc cu o cafelutza speciala sa va incalzeasca ziua!

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

ce bineee

Mergi la inceput