Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ALEXA, am verificat. E corect. Din 2009 pana in 2011 da fetita. Se poate ca data trecuta sa fi incurcat din cauza ca eram epuizata de adunari si zile de nastere. Ma repet, fara intentie. Mi-ar placea sa pot spune pentru toate ce veti avea, dar nu depinde doar de acest calcul, ci si de Doamne Doamne.
Simona Maris invata pentru sesiune, am vorbit cu ea la telefon. Nu mai tin minte cine intrebase.

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Ana-multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Iti multumesc mult de tot. Stiu ca ce vrea Doamne Doamne va fi. Acum mai mult decat inainte astept sa merg la eco sa imi spuna doctorul ce e. Mai am o speranta, pana acum in toate testele imi iesise ca va fi baiat.Si chiar daca ar fi baiat o sa il iubim la fel de mult, dar imi doresc fetita sa ii fac coditeeee.

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

ALEXA, am verificat. E corect. Din 2009 pana in 2011 da fetita. Se poate ca data trecuta sa fi incurcat din cauza ca eram epuizata de adunari si zile de nastere. Ma repet, fara intentie. Mi-ar placea sa pot spune pentru toate ce veti avea, dar nu depinde doar de acest calcul, ci si de Doamne Doamne.
Simona Maris invata pentru sesiune, am vorbit cu ea la telefon. Nu mai tin minte cine intrebase.

Ana
18

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Citat:

Miruna, de noi 3(tu, Doura si eu) am stiut ca a fost calculul bun. Dar mai sunt mamici care m-au intrebat. Am impresia ca pentru Simona_Maris n-a mers calculul, acum se pare ca are baiat. Prima data o anuntase ca e fetita.

Ana
18

Ana, la noi nu s-a potrivit , iesea fetita si avem

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor sunt ffff HAPPY am fost la eco si l-am vazut pe bebe.......a cresxcut atat de mare nu imi vine sa cred...la 6 sapt se vedea un punct si acum la 12 sapt (aporopo suntem mai mari avem 12 sapt nu 11)e un omulet , si dadea din picioruse si se misca, si-a pus si mana la cap...dr a zis k e ok s-a dez normal nu i se pare nik in neregula...........o senzatie super nu imi venea sa cred ce am in burtica
acum tb sa facem dt,luni ma duc..........o intrb la dt se vede bebele mai bine, mai clar?
mi -a zis k am colul lung si inchis.,placenta a zis k e anterioara si din ce citiseam azi , placenta anterioara inseamna k o sa il simt mai greu pe bebe,asa e?
pupici

11 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Maritza, ne bucuram de vestile tale!

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

ati plecat fetelor?nu se bucura nimeni cu mine................?

12 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

eu sunt nimeni??

Ana
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:

Andreea, daca l-ati conceput pana pe 9.03.2010, teoretic ar fi fata. Daca bebe e conceput dupa 9.03, iese baiat. Dar aici e cu dus/intors, pentru ca e fix schimbarea de ani. E la fel ca stuatia lui Ioana_Mami.
Of, daca-l concepeai pe bebe in ianuarie, sigur iesea fetita. Dar mai e si voia lui Dumnezeu.

Ana
18

pana in 9 sigur, iti dai seama ca imi doresc fata, la 2 nebuni....dar sanatos sa fie. multumesc mult ana
marizta felicitari ptr vestile bune

Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari marizta

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput