Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara dragelor!
Profit ca "urlacioasa mica" a adormit la Cristi in brate si am intrat sa va citesc.
Maraki, ma bucur ca ai revenit! Felicitari lui Angelo pentru progrese, ma bucur ca in privinta asta totul merge bine. Multumim de pupicii speciali. In ceea ce priveste faza cu socrii eu ma abtin ca ma dau astia de pe DC afara daca m-as deslantui. Ce pot sa spun e ca sunt impresionata de puterea ta de a accepta si chiar indura multe faze. Eu cred ca muream cu ei de gat la cate faze de kko au facut de-a lungul vremii....dar eu sunt tare impulsiva si colerica asa ca nu pot da sfaturi!
Ana, ciudata boala aia a voastra. Eu as merge la un pediatru bun si in Ro, poate o sa ai surpriza ca cei de aici sa isi dea seama despre ce e vorba. Refacere rapida si sa plece buba rea de la fetita scumpa. Deci Alex ramane in Ro....curajoaso!
Silvia, m-am tot gandit la voi....pe mine ma sperie racelile tale si ale lui Alain. Poate e si ceva in atmosfera, in zona sau chiar in cladirea in care locuiti care va face atat de sensibili in fata virusurilor. Probabil aberez cu gratie dar cel putin tu, ca adult, ai racit nepermis de des in ultimul timp. Parere personala!
Cosmina, nici eu nu sunt mare amatoare de mare. Bianca e superba, dar cred ca te-am plictisit deja repetand asta mereu
Giova si eu zic la fel ca Ana, e foarte bine 4 kg intr-o luna! Succesuri! Pupam Edilinu mic si amarat de intepaturi. Sa scapati cu bine!
Brandusa, mamica eroina! Saracii puii tai, rubeola! Sper sa scapati si eventual sa faca si Ana, macar sa stiti ca pe asta ati bifat-o integral!
Iuliana cred ca se distreaza la greu la Disneyland

Sa va zic si de noi:
Razvan a plecat in seara sta cu mama la Constanta. Eu sunt distrusa, am bagat o tura de boceala si imi pare extrem de rau ca l-am lasat mai ales ca va sta 2 saptamani. Atat l-a inebunit mama la cap cu marea, distractia bla-bla ca n-a mai fost loc de intors. Sper din suflet sa se simta bine, sa ii placa si sa nu ii fie dor de noi ca eu sunt deja disperata de dorul lui. Am vorbit mai devreme cu el la tel si era fff incantat de tren si necajit ca o auzea pe "Sonica mica" plangand. Mi-e atat de drag cand vad cat de mult tine la pitica, l-am surprins intr-o zi langa patutul ei mangaiind-o pe cap si ii zicea "of, draguta mai esti, papusica mica!"...evident, papuisca mica dormea ca altfel urla ca din gura de sarpe! e un scump cand primul lucru cand intra in casa zice "Vreau sa o vad pe Sonica mica(asa ii zice el)!"
Despre Sonia iar ma plang (mereu fac doar asta)....e extrem de asemanatoare cu Razvan (Giova ma tot gandesc cum povestesti tu de baietii tai atat de diferiti) in sensul ca la fel ca el e o mare somnoroasa, mananca putin si doarme la san, suge cu orele, face pauze fff mari intre alaptari si ma duce la disperare. Pe de alta parte e mult mai "rautza", nu adoarme decat leganata, in brate, e un adevarat chin sa o culc, nu accepta suzeta si ma foloseste pe mine pe post de suzeta, cand o apuca urla ca din gura de sarpe (ieri s-a suparat Razvan pe mine ca i-am zis "Doamne cat poti urla, vuvuzela mica!" si mi-a zis "Mai, cum spui asa, tu esti vuvuzela!" [spre amuzamentul mamei si a lui Cristi]), ma dispera ca suge ce suge, adoarme, o ciupesc, se trezeste mai suge un pic dupa care incepe sa urle si urla la san, mai targe un pic iar lasa sanul si urla urla urla....nu imi explic ce se intampla. Lapte am, mai scot o gramada cu pompa dupa ce suge, ma gandesc ca o deranjeaza ca e mult mai mic debitul dar oricum, lapte praf nu accepta deloc, de niciun fel, moare de oftica daca ii bag bibe in gura.
Sper sa se mai regleze si cu mancatl ca nici afara nu putem iesi ca suge super haotic, v-am zis, cu orele si nu reusesc(nici nu m-am prea straduit) sa-i fac un program.
Merg sa bag si eu niste somn pana nu se trezeste pt prima masa de noapte!
Noapte buna tuturor si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu harnicuta deja,am supa pe foccopiii inca dorm ,de azi am zis papa gradinita ca s a prins papanul meu ca toti copiii sunt in vacanta
si n a mai vrut

sotul ff incantat de cele cumparate...se pare ca gusturile sunt identicel am nimerit si la masuridar tot tb sa bag un drum sa i iau si lui Stefan un trening ca mi a ramas gandul la el

Giova ce a fost la voi ???s a mutat Venetia,,,tara de kk ce avem
Silvi pb ca sistemul tau imunitar a a veut ceva de suferit daca racesti asa des...lasa ca te refaci la romanica
Marakieu iti doresc liniste...faptul ca socrii au cumparat una alta pt copil cred ca pot sa si bage nasul unde vorasa am patit o cu ai mei la inceputurile mariajului.....ei tb as stie tot ,daca faceam ceva se basicau de numa,si asta pt ca ne mai ajutau financiar(maruntisuri)dar ne si ,,strigau,,.....cand situatia s a remediat(a avut grija prietenul meu Doamne Doamne)....si le am ,,explicat ,,in termeni clari si mai dur cum sta treaba usor usor au inteles....
Tioanaofff ce obosita tb sa fi....usor usor se va remedia situatia.....asadar spiridusl e la marece bine de el......cat despre Bianca mea...ce sa zic multumesc mult de complimente in numele ei
Ana lasi puiul mare in Romania????super ,ce fericiti ii faci pe bunici

gata s a trezit trupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour fetelor si multumim de aprecierile lasate in drops
am mai pus ecva poze din martie din Ro ca abia acum am reusit.
Ioana pupicei chiar ma gandeam la tine, nu ati depasit deci perioada nasoala aiurea tare , poate scapati in viitorul apropiat. Cu racelile noastre e strict faza de imunitate si de clima aiurea ploioasa, Alain nu mananc bine si eu am tot fost la diete sigur asta a fost. Cu cladirea e ok ac e un bloc relativ nou nu e nici o pb cu el sau de umiditate interioara ca e chiar uscat si iarna.F bine ca merge pitiucl la mare la bunici lasa ca asta e farmecul vacantelor
Ana sa nu uit,am sunat la primarie si e ok daca il inscriu la cantina cand venim ca iulie aug se fac cica .
Cosmina hai pune poze cu rochia ca tare as vrea sa o vad si eu am o slabiciune pt mov mai ales pt movul inchis la rochii de sera imi par asa rafinate . Sa va fie de bine cumparaturile si eu trebuie sa ma ocup de astea pe cand venim din vacanta ca incep si soldurile ca trebuie sa ii inoiesc toata garderoba de toamna piticului. Al meu sot isi cumpara el vrute si nevrute eu nu ii mai iau nimic saptama trecuta cica ma duce pe mine la Cora sa imi iau fructe si intra asa in treaca la Sephora si iese cu un after save Black XS de 45 de euro cica pt sarbatoarea tatalui ca a fost duminica , ieri iesim sa luam papuci de plaja la asta mic si isi insfaca repede tricou si ciupica de la adidas ( nu ca nu ar mai avea ) bermude de plaja si pantaloni scurti asa ca de la mine nu vede nimic
Giova super iesire ati avut am vazut pozele .
Gata am fugit in oras ca trebuie sa apuc sa fac ecva cumparaturi pana nu inchid al 12 si vreau sa merg pe jos sa mai fac sport .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din mica venetie! -vorba Cosminei
da mai...plin de apa...dupa o ora de plouat. si noi taman atunci am plecat la dentist cu Marco. am facut o ora...caci erau o groaza de drumuri blocate si cel liber full de masini.
am mers cu el si pe jos, l-am lasat pe Clau in trafic si asa am mai prins doctorita. mai bine zis am intorso din drum, era pe punctul de a iesi din cabinet. Sper sa nu-i mai pice plombita ca m-am saturat.

Cosmi sa purtati hainele sanatosi. vreau poza cu rochita mov pt. nunta!
Complexul bran are si piscina? cum este? ne-ar tenta si pe noi un Moeciu, acum sa vedem.
Super ca i-a placut sotului tau treningul. eu mai bine cumpar cu el de fata, la cat e de lung si slab...numai pe probate merge.
asadar...papan nu mai merge la gradi. sunt cu tine acasa? poti invata?
Ioana sper sa fie ok escapada lui razvan la mare. eu nu l-am lasat niciunde pe Marco, tocmai sa nu se simta dat la o parte.
e foarte greu cu 2, mai ales ca e si vacanta. eu macar aveam noroc ca Marco era la gradi. Nici acum nu vrea sa stea fara noi la bunici. Nici nu-l fortam, cand e cazul ii lasam pe amandoi.
Imi pare tare rau ca te chinuie vuvuzela mica....nu te mulgi sa-i dai din bibe? poate asa e mai ok si bea mai mult laptic.
Ai mei sunt diferiti fizic si la comportament....in rest au avut acelasi program misto de 3 ore sau mai mult de somn, fara prea multi colici, cumintei noaptea.
In schimb la comoprtament sunt diferiti, cu dintii iar...la Marco nici nu am simtit cand au iesit, in schimb cu Edi tragem...
Silvia spor la cumparaturi. Intru imediat sa vad pozele, daca ma lasa micul terorist....al kaida e la noi in casa, vorba lui Clau. sadam si Bin laden sunt zi de zi cu noi.

o zi faina sa aveti, la noi e frig si inorat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare ...gata luat trening si la baiatul frumos

Giova noi mergem la complex vila bran...parca mi aduc aminte ca ai fost acolo???e super de super pt familiile cu copii...n ai cum sa te plictisesti si au si piscina....deocamdata pot sa invat cu ei ca s cumnitei dar de sapt viitoare musai sa fiu singura ca as nu ma ,,frece,, cu vreau aia ba pe aia

Silvi...acu nu te astepta la nu stiu ce rochievoua poate nu va place dar mie mi se pare ca mi sade ok cu ea

o sa incerc sa pun poze cu rochia

am facut programare la pediatru as mi eda trimitere la oftamologie...Bianca si a rupt aseara ochelarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alex era nemultumit tare ieri ca afost la "iarba verde" cu cresa si nu le-au dat bere de copii, adica suc...cristi se intreaba acum ce-or crede edu despre el.....altfel e incantat nevoie mare ca maine are spectacolul de muzica

Ioana-asta-i o perioada tare solicitanta, dar o sa scapti voi si sigur se linistesc apele.....Si la mine ca si la Giova-complet diferiti, dar vad ca la prostii se potriveeesc. sigur o sa fie cooperare pe linia asta.Aha, deci si Razvan s-a lasat vrajit de bunica...Si eu am fost "lucrata"si acum e tare ascultator numai sa-l las la meme, numai al asta viseaza...seamana cu mine la faza asta(eu in clasa 1 am facut o luna de zile turul Ardealului cu verisorii mei-ei erau la fac). Iar la 4 ani (varsta lor, pana la urma) ma duceam singura cu autobuzul la bunica(il cunosteau ai mei pe sofer)...culmea e ca acum cand tr sa-l la seu pe alex imi fac griji si scenarii, chiar daca stiu ca va fi ingrijit si rasfatat, dar de-nu o sa fiu eu acolo tot timpul...
Giova-sambata ajungem in ro si incepe nebunia ca noi mai si umblam mult(facem la agende si stabilim intalniri de zici ca vin ministrii).Are Edy niste poze extraordinare...
Silvia-ma miram io sa inceapa astia sa munceasca de pe acumù pt la toamna

aaa...sigur o sa o vada dr pe anastasia in ro ca ne vedem cu neamurile

Maraki- la kaufland te puteai angaja de acum 5 ani, dar de ce sa nu tintesti ceva mai bine patit si mai sigur(ca nu mai ai 18 ani si pana si aia de la kaufland vor pustoaice).....ori la asta nu se poate ajunge decat cu limba vb bine si ceva scoala.nu te lasa imbrobodita si vezi-ti de drumul tau ca oki scosi oricum o sa ai-macar sa stii pt ce...ca sa nu vb ca poate scoala de limba o fi intensiva(asa ses i invata cel mai bine), dar pt restul sigur sunt puse cursurile ca as poti si sa lucrezi in parale si, cine stie, poate chiar ai putea cere ajutor de la stat in timpul scolii ...informeaza-te cat mai bine, ambitioneaza-te si nici macar nu-i mai informa de demersurile tale.ii pui in fata faptului implinit si sa-si vada de ale lor.

Cozmi-cum vrei sa te ajutam?! ne dai rap cu cate capitole mai aia?(te necajesc)....iti aberam pe aici ca sa te relaxezi la noi si sa te intorci apoi cu chef de treaba.

Mergi la inceput