Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

GIOVA IMI SI IMAGINEZ FAZA LA DOCTOR scuze maj cu alaptata pana la 2 ani eu zic ca rarisim s epoate asa ceva si nu ma bag cu cat de bine ar fi sau nu ca nu s-au pus ncii specilistii decaord dar eu una clar nua s putea ca nu am reusit decat vreo 4 luni si si atunci in commpletare formula din greu la cat manca bb si cat putea eu dar pt aceea a crescut mare si voinic si iubaret si bolnavicios a fost numai de la 3 ani incolo de cand ma inceput cu gradi. Sedere frumoasa sa aveti si noi meregm in sear asta in vizita la cina si azi am avut doar pranz de fructe s ama tine cel de sus sa nu dau iama in oale pe acolo.
Fetelor sa ma laud cu 2 meniuri ca era sa uit unul este cu niste cartofi zdrobiti si carnaciori albi sau ca sa sune frantuzesc : Ecrasée de pomme de terre et boudin blanc Ecrasée de pomme de terre et boudin blanc
si niste ardei umpluti cu legume si ciuperci bestiali http://bucataria-sylviei.ro/ardei-umpluti.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
azi trezita devreme din cauza lui Edi....a plecat in inspectie si tare mi-e frica pe aici la cumnata...etaj...multe scari...asa ca va ofer eu in dim. asta de duminica.

Totul ok, copiii cu bunicii, parintii si-au facut de cap ieri. dupa amiaza gratare si baie in piscina si asa trecu ziua.
Chiar zicea Clau ca noi ajungem sa ne cumparam cate ceva tot din Alba. Mi-am luat 2 rochite mumoase si am fost tare happy ca una era masura S/M. In iarna numai XL a intrat pe mine, de la acelasi magazin.
Am fost la pensat si chiar si coafeza care mi-a facut freza de nasha a zis ca am slabit mult, toata lumea zice ca e mai mult de 3 kg...dar cantarul nu arata decat atatea in minus.
Eu ma bucur si asta ma ambitioneaza, ieri am rezistat cu stoicism in fata bolului de cuibi de viespi facut de socrella.Silvia i-am zis de reteta ta cu branza philadelphia.

Edi e umflat tot in guritza...eruptia dentara cred ca ne paste. la unul de sus dreapta i-a si spart gingia. din cauza asta mi-a urlat ieri noapte de am crezut ca-l bat...am zis ca sunt scheme de-ale lui....cand colo....

SILVIA EU CAT AM LAPTE II DAU>>>LA Marco nu prea vroiam, dar acum nu as putea sa-l intarc pe Edi. Oricum si dr. a zis ca doar dim. si seara, restul mancare. acum ca a fost bolnavior si nu a prea mancat, i-am dat lapte la greu si din bibe si din tzitzi.
e tare fain sa-l vezi cum trage...cum vine si te prinde cu dinti prin bluza ziua ca ii trebuie....mi-e tare drag...e un moment unic/intim....care nu se mai repeta, asa ca profitam amandoi.
Edi alaptat, hranit corespunzator si tot mi-a facut streptococ, chiar ORL-istul s-a mirat. Marco e mult mai puternic si mai rezistent...asa ca eu nu zic ca daca e alaptat e rezistent, e ferit de microbi si alte cele. Mie m-i s-a dovedit exact contrariul cu copiii mei.
de acasa bag un ochi la retetele tale.

la toate si duminica faina.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

pe unde sunteti mamici de spiridusi?
haideti la o tarzie.

eu ma pregatesc psihic pt. cauterizarea de la ora 13:30 si pe urma pt. vaccinul lui Edi de la ora 15.

I-am adus bicicleta lui Marco din Alba si aseara a iesit cu Clau prin cartier. e innebunit dupa ea...azi dim. m-a intrebat cand iesim cu bici.
Sper sa ajung si pe la posta sa vad si de trici a lui Edi, de joi a intrat coletul in tara si vad ca nu am niciun aviz de la posta.

revin mai tarziu...dupa ce termin cu calvarul zilei de azi.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Bonjour doamnelor, noi in we am fost tot iesiti si am avut musafiri aseara deci nici vb sa ajung la Pc.
Alain e racit mi-a tusit toata noaptea si a plans pe la 1 ca il doare o ureche ( imi zisese de aseara ca i-a intrat apa la baie ) asa ca l-am doftoricit cu niste otocalm si i-a trecut. Azi l-am lasat acasa sa se faca bbine ca daca mai fuge la scoala ca un ogar si sta transpirat apoi in clasa undee mai rece sigur se imbolnaveste mai tare.
Giova te cred si eu super ca poti sa il alaptezi inca eu nu aveam lapte si nu am reusit dar eram pregatita ca e boala de familie la noi si ne-am adaptat la situatie. Super ca a facut cuibul ala de viespi eu nu am reusit ca nu gasesc branza philadelfia am cautat si la Cora si Carrefour dar nu au trebuie sa o inlocuiesc cu ceva ca stau cu nucile de pecan in sertar si astept sa fac reteta . Si eu m-am abtinut cu stoicism in we de la toate salata de beuf, vinete, aperitive fara numar toate facute de mine ...oricum nu am slabit decat 1,5 kg saptamana trecuta nu 3 cum zicea dieta dar eram si inainte de CM si sigur a contat si asta.

Mergi la inceput

va rog ne dati un vot?:
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/49
am trecut numele meu, in loc sa-l trec al zmeuricii.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Votat vai ce mortala poza te deranjeaza daca o mai dau la ceva prieteni sa te voteze?

Mergi la inceput

Silvia nu, din contra. da-o la toata lumea. Odata pe sapt. se poate vota.
Ma bucur ca ai rezistat eroic si tu in fata atator bunataturi.
Eu nu pot manca cu caldurile astea, si nici nu prea fac nimic, care sa ma atraga.

Am fost la cauterizare...vai noroc cu o ca m-a lasat in fatza. de nu mai amanm cu o luna, ca au avut ceva control si s-au intarziat cu programarile.
Bine ca am terminat, a fost ceva mai dureros ca prima data...cred ca a fost mai mare...si acum am dureri de burta, dar nu mai conteaza.
Imediat fug cu piticul la vaccin si pe urma sa ridicam tricicleta, am primit avizul.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici.....eu ma preg sa scot puii in parc....

azi dim am venit de la mare unde a fost super....hotel super la bani putini,lume multa...apa calda ne am distrat grozav la satul de vacanta ,....asteptam vacanta mare

Toanca eu am ramas la serviciul asta pt program....pt copii ,am timp pt familie,casa....dar banii suntff putini
Giova bine ca ai rezolvat cu rana...sa stapanesti sanataosa rochitele
Silvii in fiecare zi ma uit la situ-ul tai de retete si ma minunez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, am votat!
Super poza.
Cosmi, sunt convinsa de salariu dar si programul e bestial.
Mai am trei zile si plec in concediu
Sa va spun ce surpiza mi-a facut al meu sot.....in luna iulie noi sarbatorim 6 ani de la nunta; asa ca daca anul trecut am fost in Venetia (supriza facuta de mine), anul asta mergem la Barcelona (supriza facuta de el)

Mergi la inceput

eu am avut un baiat tare cuminte, a dormit toata noaptea.
Nu bea nestle Junior, dar acum ca am o cutie cumparata il amestec cu parmalat si vad ca merge. Doar seara ii dau dintr-asta, in completare, ca sa dorm si eu mai bine.

Nu mi-a facut nicio reactie de la prima doza de vaccin...of...sper sa faca dupa a 2-a, sa nu-l fi intepat degeaba.

am pus poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-06-08/09:54:39
de aici in jos.

Iuliana mersi. super surpriza. si eu ma gandesc la ceva pt. cei 4 ani de casatorie. doar ca daca nu intarc plodul, putin probabil sa plecam pe undeva noi 2.
Cosmi ma bucur ca a fost ok la mare si v-ati simtit bine. se poate si la noi pe litoral.

azi iar am fost la dentist...deja dispera al meu sot...m-a intrebat daca termin vara asta...il cred si eu...cand are mai mult de munca, trebuie sa stea cu edi acasa.
dar nu am la cine apela mai ales dim., iar dupa amiaza, mi-e greu sa-i plasez pe amandoi...si uite asa...ne dorim tot mai mult sa ne intoarcem in Alba.

o zi racoroasa sa aveti fetelor.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput