ATKINS 2
Raspunsuri - Pagina 9
mgabi spune:
Tare bine ma simt si dupa numai ~2 zile. Deja nu mai am mainile asa umflate. Azi am papat la servici
-cas
- sunca taraneasca
Iar acasa (sper sa am timp) ceva resturi de carnita (ramasa de ieri)
Sper sa ma tina DD cat mai multe saptamani fara pacatuiala
Sa aveti o zi buna. Pe maine, ca nu mai am timp diseara.
dent spune:
aleniro, in curand vei avea 69. Si eu aveam greutatea ta la Pasti, iar acum..., Iti doresc mnulta ambitie sa-ti atingi telul, ca merita!!!
dent spune:
Buna fetelor! Am vesti pt ambitionat. Desi nu a sosit inca CM-ul am slabit 800 gr in doua zile,dimineata aveam 66,9 kg. Nu mai maninc nimic dupa ora 18 si beau un ceai de slabit inainte de culcare.
Am mincat salam uscat cu ardei iute si cascaval, chiftele si cotlet de porc la gratar cu varza murata mai tarziu.
Va doresc si voua acelasi spor la slabit!
aleniro spune:
felicitari DENT!!!
chiar esti ambitioasa.si eu ma tin de treaba,nu trisez.sper sa am si eu vesti bune in curand!!!!
dent spune:
Buna fetelor!
Am inceput saptamina cu dreptul, adica, dimineata aveam 65,8 kg. Ma apropii incet dar sigur de idealul meu 59 kg.
Voi cum stati? aleniro, mgabi ?
aleniro spune:
buna dimineata fetelor!
dent si eu am reusit -4 kg!!!!!
am ajuns de la 79 la 75.sunt cumintica,cu toate ca mi-e tare pofta de dulceeeee!
sa aveti spor fetele si ambitie maxima!!!
dent spune:
aleniro, FELICITARIIII!!! Ma bucur pt tine! Si eu am avut pofta de dulce, dar m-am abtinut. Te rog nu ceda tentatiei!
Eu azi ma laud cu 64,5 kg, nu-mi vine sa cred ca scriu asemenea cifre. Voi incerca sa pun poze, doar sa ma ajute fiul meu, ca nu ma descurc...
Haideti fetelor la ATKINS!!!
aleniro spune:
buna dimineata !!
felicitari si tie dent.incerc sa ma abtin de la tot ce e interzis si vad ca am si rezultate .dimineata aveam deja 74.
parca nu-mi vine sa cred,tot mut pe cantar prin toata casa ,dar indiferent unde -l pun tot cam la fel arata(am unul din acela mai naspa,mecanic,cred ca ceva chinezarie,dar merge bietul de el.)sper sa mearga bine.as vrea unul din acela electronic,dar nu stiu,am auzit pareri si pro si contra despre ele?!
si mult spor dragelor!!!!!!!
mgabi pe unde umbli????
dent spune:
Buna dimi!
aleniro, ma bucur ca esti ambitioasa! Felicitari! Si eu plimb cantarul prin toata casa , arata la fel peste tot.
Pt cine vrea sa incerce o reteta potrivita pt Atkins cu broccoli o scriu mai jos, e f gustoasa, eu nu prea ma dau in vant dupa acest aliment,dar gatita asa imi place. Reteta o am de la o prietena.
2 buc broccoli se fierb in apa cu sare (sa nu fie f moi),apoi se scurg.
5 oua ,200 gr cascaval, 100 gr telemea, 375 gr smantana, sare si piper dupa gust. Se amesteca.
Se unge o tava cu ulei sau yena, se ajeaza broccoli, peste se adauca compozitia de mai sus. Se tine la cuptor cca 30 minute, pana se leaga bine si se formeaza o crusta rumenita deasupra.Pofta buna! Sper sa va placa!
mgabi, ai uitat de noi?
Aseara mi-am facut trei poze (fata, spate,profil) imbracata la fel ca si in 6 mai cand am inceput dieta la 77,6kg. Le-am introdus in calculator, dar nu stiut sa le mut ,poate ma ajuta cineva !!!
Din profil se vede diferenta f tare. tuturor
aleniro spune:
super reteta ,Dent!ma gandeam ca se poate face si cu conopida sau chiar dovlecel,mai ales ca broccoli fiert are 7 carbs,iar conopida si dovlecelul 4 carbs/100 gr!!
eu pana acum nu am papat in dieta legume,doar castraveti acri,dar cred ca voi incerca.
din pacate Dent ,nici eu nu sunt tare priceputa cu calc,stiu doar foarte putine chestii,deci nu pot sa te ajut cu pozele ,desi tare as vrea sa -ti vad rezultatele!!poate se gaseste cineva mai priceput prin zona.
mgabi,pe unde esti fetita,ai abandonat cumva?!