ATKINS 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pita spune:

dupa lupte seculare,iata-ma printre voi.v-am citit cu atentie si... surpriza! ma identific cu voi. sunt de pe 1 iunie la regim . nu am trisat si am slabit in 2 sapt 2,5 kg.in week-end-ul asta am papat tot regim , dar mai mult in noapte .luni aveam cu 1 kg mai mult.si asa am si azi. deci am slabit 1,5 kg si m-am chinuit sa mananc carne si oua. si eu cred ca am mancat prea putin si mi s-a obisnuit organismul.nu stiu cate calorii ar fi trebuit sa "mananc".
cred ca o sa dau iama in fructe multe ,multe si o iau de la cap de luni.
sunt tare confuzata.pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Neata.

Heloooooooooooo Chiar m-ati parasit toate? Renuntati asa usor? Ei bine eu nu si nu. Chair daca am avut si eu o perioada de platou destul de lunga nu ma las. Cred ca incep sa mai dau jos. Nu m-am cantarit dar azi am imbracat niste hainute care imi vin mai largi ca acum 2 sapt. Ei hai mai fetelor nu vreti sa mai slabiti? sau v-ati scufundat in fructe. chiar acum am ascultat emisiunea Ce se intamp[ladoctore si spuneau de fructe ca ingrasa, adica 5 capsune = 1 lingurita zahar, o mana de cirese la fel, pepene nu mai mult de o felie /zi toate ingrasa. Cel mai bine legume. Apoi eu am incepuit sa pap si vad ca da rezultate: conopida fiarta sau cu maioneza, fasole teci fiarta cu marar . Tin si de foame si sunt gustoase. Nu simt nevoia de fructe sau fainoase.
Va asteeeeept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Buna dimineata fetelor!
Mgabi ,aici suntem si noi ,pe pozitii .Nu am abandonat ci dimpotriva MERGEM MAI DEPARTE!!Eu de luni mai am un aliat SOTUL ,care a intrat si el la dieta si chiar rezista.Singura problema la sotul meu este painea,nu mai poate de pofta sa manance o feliuta de paine,dar totusi a rezistat pana acum ,sa vedem pe mai departe.Vreau sa va spun fetelor ca de cand a inceput si el la dieta si eu o tin mult mai strict,adica daca pana acum mai bagam cate o gurita de ceva interzis ,acum nu mai imi permit sa gresesc ca nu vreau sa-l influentez si pe el negativ .Sper sa avem rezultate frumoase si mai ales pt sotul meu ,sper sa reuseasca sa dea cat de mult pana luni cand se va cantari ,ca sa aiba un impuls,sa mearga mai departe.

si mult spor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata lume lume! nici eu n-am abandonat, doar ca am fost in pauza mare de calculator avand 10 zile de relaxare totala la Moldova, in nordul ei, la mama acasa; aer curat, rece si sanatos! mmmmm

acum... m-am cantarit aseara, abia! la mama n-am avut cantar si deci nu aveam nici o idee cat si cum am parcurs zilnic (in sus, in jos) si atunci surpriza a fost cu atat mai mare cu cat aveam -4 kg fata de startul de acu' fix 3 saptamani; per total iupiiiii; dar un pic dezamagitor si pt.mine ca vad ca e mai greu sa dau jos pe masura ce trec saptamanile; doar 1.6 kg in 10 zile? ma asteptam la mai mult; dar e bine si asa, imi place cand cifrele o iau tot in jos cand ma uit pe cantar; si eu am un impuls asa cand vad ca scap de cifre gen 9, 8.. etc cifrele astea sunt bune doar la scoala eventual, daca nu cumva si acolo tot cu 0 si 1 merge mai bine, doar ca puse invers si si lipite!

sooo.. la mama ce-i drept am mancat (sau n-am prea mancat) ce era permis, salate la greu (proaspata si bunaaaaaaa - deloc amaruie cum o gasesc prin piata la Bucuresti) cu ceapa si rosii; fara panificatii cu exceptie a 2 placintele poale-n-brau cu branza dulce facute chiar de "moi" si la care chiar n-am rezistat la cat de bine miroseau si aratau! insa pe langa ce am mai "trisat" si eu am facut nitica gimnastica specifica statului la curte adica am plivit cateva straturi de ceapa, am cules mazare, m-am catarat cred ca zilnic in copacul cu cirese (deci inca ma tine! copacul!) si am cules de 2 ori toata recolta de capsuni (cca.2 ore per etapa) si sa ma vedeti acolo cu fundu'n sus, ba sus, ba jos, am facut si febra musculara de la atatea genoflexiuni; practic pot sa zic ca am lucrat putin si abdomenul! ia uitati dom'le ce buna e agricultura! eu as propune Atkins LA TARA! oricum, mi s-a luat elanul de stat in gradina de cand m-am prajit nitel pe spate cand nici nu banuiam ca soarele m-ar putea arde; dar o sa-mi treaca, nu e asta o problema.

vad ca si voi sunteti cumintele; chiar cu stagnarea asta nu stiu ce sa va recomand; dar mi-ati dat o idee oricum sa mai pun mana pe carte! (Atkins) si sa vad cum ne mai incurajeaza nenea A... o sa fac si aici o scurta recenzie dupa, ok? pana atunci multi pupici la toate fetele ambitioase si tineti-va poftele si foamea aia mare in frau si va fi bine!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez ca din calendarul propriu propus AMR 21 saptamani!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna fetelor!Am fost f ocupata si n-am reusit sa intru pe net. n-am abandonat, doar ca am introdus niste carbo in plus, am cosiderat sa incerc dupa sase saptamini de inductie, mai ales ca stagnam, si...rau am facut, ca am reusit performanta de a acumula un kg, de la 70,5 la 71,5. de maine intru iar la inductie 3 saptamani,apoi chefuiesc. Sper sa scap de prefixul 7 ca il detest!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

hellooo!? ce mai fac slabutele? merg bine dietele? cu ambitia cum mai stati? eu pe masura ce vad ca am mai reusit niste sute de grame in jos, ma ambitionez si vreau si eu sa vad cifre MAI mici pe cantar! tot mai mici!

va pup de noapte buna! doar am mai trecut pe aici sa citesc care, cine, cum.. dar vad ca nu prea scrieti, banuiesc ca trageti tare cu dieta/gimnastica sau poate de soti (la ora asta de fapt... )

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Buna fetelor!Nu am mai intrat de mult ,adica am citit doar ce ati scris...
Nu pot sa ma laud ca tare bine tin dieta ,caci mai nou in fiecare zi mai bag cate ceva nepermis,probabil ca nici rezultate bune nu voi avea.Nu stiu ce sa mai fac,nu ma mai pot abtine,nu ma ingras dar nici nu slabesc.
si spor sa aveti si sa fiti cumintele,nu ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Buna fetelor! De azi sunt iar la inductie, acum maninc sote de ficat pui cu ceapa...,e f bun.
Sunt constienta ca Atkins e dieta cu ,care se poate slabi serios. mie mi s-a dovedit, aveam la Pasti 79-80 kg.
Fetelor, haideti sa facem o promisiune,ca vom tine dieta ca la carte, sa slabim si sa ne putem lauda cum am ajuns fata de cum am fost. Noi trebuie sa mancam ca sa sa traim ,nu invers!
Astept fete care sa ma sustina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va si va doresc multa,multa vointa in a slabi!

Mergi la inceput

Dent ,sunt de acord cu tine!!!Hai sa ne mobilizam si sa o tinem cala carte!De azi sunt foarte hotarata ,mai hotarata ca niciodata!Mi-e rusine sa va spun ca sotul meu chiar o tine mai bine ca mine ,e la a doua sapt.Sper din suflet sa pot sa ma abtin ,nu foamea-mi face mie probleme ,caci cu aceasta dieta chiar nu mori de foame,ci POFTELE!!!!
SUCCES FETELOR!

Mergi la inceput