Poiana
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
doruletz, deci mergeti la Cannes pana la urma! sa aveti relaxare maxima...nu mai treceti prin Provence?
Mersi de lamuriri cu giratoriile pariziene. alea cu semafoare cred si eu ca usureaza munca, dar noi nu am dat peste ele. Am fost pe la Arcul de triumf in giratoriul acela, curata nebunie, asa-i!
Pe insula mai nou sunt cate 3-4 accidente zilnic si turistii se plang de circulatia ingreunata. Pai cine-i puse sa vina toti gramada? Cand suntem numai noi, localnicii, se circula asa de usor!
In alta ordine de idei, furam ieri dupa binemeritata baie in mare, prin oras in port ca sa admiram "barcile" si "maimutele din colivii" . Lume nacajita si la noi, ce mai...e Saptamana Stockholm aici pe Gotland, prilej cu care copiii de bani gata vin cu barci scumpe si fac petreceri acolo. Ieri era muzica la intrecere...unul cu muzica ccc clasica si rock ii acoperea pe cei cu disco. Politia umbla de la unii la altii sa dea mai incet si cum plecau, ei dadeau mai tare. Cica au voie sa bea pe barci dar nu au voie sa coboare cu bautura pe uscat, ca e confiscata si aruncata la canal(povestea o colega azi ca ea a vazut cum unui grup de tineri care erau cu masa si scaunele coborati de pe barca pe mal, le-a aruncat bautura la canal). Pana anul asta distractia mare seara de seara era stropitul cu sampanie...de cate 2500 de euro sticla . Anul asta s-a revoltat lumea cu articole in ziar cand prin aprilie au scris ca de anul asta e interzisa stropirea cu sampanie. In rest, lumea se plimba pe mal si se uita la cei de pe barci(pline de blonde in costume de baie) cum mancau sau beau vin sau sampanie pusa in frapiere la vedere . Pe o singura "barca" am vazut fructe in loc de bautura . Deh, lume nacajita si la noi...
Si noutatea noutatilor, cica in we am fost vizitati de...parampampam...www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6147474" target="_blank">vedete! Au implinit 10 ani de casnicie .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Marox spune:
Mihaela, l-ati recunoscut pe Mr. Douglas? Ca io a trebuit s-o vad intii pe nevasta-sa, ca sa ma lamuresc cine-i domnul . Cit despre Paris, incercam pe tot posibil sa mergem cu trenul, de altfel ajungem chiar mai repede decit cu masina, insa pt 4 pers. e mai scump. Insa, daca mergem cu masina, incercam sa o parcam pe undeva, la Porte d'Orléans sau Porte d'Italie, nu mai stiu exact, e un Bricomarché si parking-ul e ieftin, dupa care luam metroul. Parizienii au o placere deosebita sa claxoneze masinile cu numar de provincie...
mihaela_s spune:
Haha, nu mai stiu daca l-am recunoscut, dar am citit articolul . E tare imbatranit intr-adevar si nu e chiar bataran...iar ea e inca tanara si frumoasa.
Deci e chiar o aventura cu masina prin Paris, avem amintiri bune de pus la cutia cu amintiri . Si da, ne claxonau si pe noi, se pare ca nici turistii nu le plac .
Eu ma bucur ca e we ceea ce va doresc si voua . Cum va spuneam, tipic suedez ...in timpul saptamanii cand am muncit a fost caaaaald, sufocant si mult soare, acum avem 18 grade si ploooooua incet...maine si duminica cica la fel. Luni avem iar soare si 26 de grade....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
mihaela, nu suntem in Cannes si nici nu cred ca ajungem pe acolo, Cannes si Nice sunt mai spre coasta de azur, noi ne instalaram in inima Provence-i si vrem sa facem incursiuni in regiune (Aix, Manosque, Avignon etc) ca io nu fusei niciodata pe aci.
Ajunseram aseara dupa vreo 10 ore de autostrada (si cand ma gandesc ca trinu facea doar 3 ore:( iar azi vizitaram pietele provensale din Aix en provence ca tot era sambata. Mi-a placut orasul si fantanile si stradutele si aromele pietelor, nu mi-l imaginam atat de special. Facuram cunostinta si cu mistralul desi nu tineam neaparat... da' acu inteleg de ce se spune ca e vantul care te face sa devii isteric, io n'ajunsei inca pana acolo (sper) da' ma alesei doar cu o durere de cap;
mai viu
anja spune:
Mihaela, chiar super senzatie pentru Visby sa aiba in vizita Hollywood-ul:). Sper ca te-au invitat pe barcuta lor la o sampanie si daca ii mai vezi zi-le sa treaca si pe la Lund :)))
Noi suntem iar la serv dupa 4 sapt de vacanta, dar avem copiii in vacanta la bunici in RO. Asa libertate nu am mai avut de mult. Parca avem prea mult timp liber iar vremea prea frumoasa pentru Suedia.
Noi furam in Sardinia si desi planuiam sa trecem o zi in Corsica, nu am reusit. Si acum imi pare rau, caci toata lumea ne zice ca acolo era mult mai frumos. Oricum, Sardinia este ireal de frumoasa, cu plaje de vis. Poate la anul o sa mergem in Corsica.
Doruletz, Speed, Marox sa aveti vacanta frumoasa.
Anja
speed spune:
meci frumos anja :)
noi decolam miercuri cu noaptea-n cap...nu stiu daca mai apuc sa intru pe aici, maine fac bagaje, curatenie,cumparaturi etc, asa incit va pup cu drag si va doresc vacanta/vara www.youtube.com/watch?v=qVOfF5up_Bg&feature=related" target="_blank">frumoasa :)
Marox spune:
Multumesc, Anja! Noi mai avem pina la vacanta aproape 2 saptamini, dar e ca si cum am fi...Copiii sint plecati de o saptamina cu soacra-mea si vin peste 10 zile. Acu' ne-am mai obisnuit cu linistea, dar in primele zile era teribil...de fiecare data cind vedeam paharul cu 2 periute de dinti in loc de 4 imi venea sa pling dupa ei
lilanda spune:
Bonsoir :))
Ufff deja mi-e dor de cimpurile de lavanda pe care mi le trimite doruletz din inima Provence, iar pe speed si marox (in ordinea plecarii in vacanta) le in-vi-di-ez :)) Mai vreau si ioooo . Speed, drum bun si petrecere frumoasa!! anja, 4 (patru) saptamini?? . Sa va fie de bine!!!
Noi pe-acilea inca mai avem vreme buna, nu de plaja, da' orisicit. Faza naspa e ca, in weekend, cind inca vrem sa ne imaginam ca sintem in vacanta, vecinii incep sa tunda gardul sau sa bage-o conferinta, asa, de la ograda la ograda, pe la 7 dimineata, pe racoare. Azi, ca tot lucrai de-acasa, ma trezii in ritm de fanfara, pe la 6 jumate, fiindca un cuplu care locuieste cu doua strazi mai jos facu nunta de aur . Cre' ca urmatoarea casa mi-o cumpar på landet, la tara, cu primii vecini la 2 km
mihaela_s spune:
Marox, speed si doruletz sa aveti vacante frumoase! Ah ce dor de duca mi se face si mie cand vad prin ce locuri frumoase se plimba acum doruletz....
anja, bine ai revenit. Si noi tot 4 saptamani am fost plecati, doar ca doua le-am petrecut in Ro. Cand mai dati o fuga pe Gotland? Repede, pana nu plec la studii .
Lil' ce fain ca poti lucra de acasa...Noi avem noroc de vecini linistiti, e o zona foarte faina aici unde stam. Desi recent niste vecini s-au mutat på landet . Cica prea mult beton si asfalt aici . Apoi e numai verdeata si padure in jur...zice eu crescuta intre betoane si asfalt de oras romanesc...
Eu sunt in cautare de camera in Kalmar si ma ia cu tremurici cand ma gandesc ca trebuie sa incep naveta cu vaporul si apoi cu autobusul...poate nu voi reusi sa duc la bun sfarsit toata scoala...Uoooof! Asa-mi trebuie daca nu am facut destula scoala!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
Na ziua poienitza!
Noi ,de cind am venit in Romania ,mancam.Mincam fara oprire.Deja mi-e scirba de mine insumi
Va povestesc mai multe cind venim acasa..hahahah,iar m-am distrat de minune in patria mama!
Si culmea!Nu mi-e dor de Suedia,deloc!as mai sta,ca e mult prea amuzant aici!