LMA Copii! Ghiocei de martie-aprilie 2009***213***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetele, tot ziceati ca fac piticii rosu in gat, dar de la ce se face?

Keutu cheliutu


buna mamici,

in primul rand pupacesc toti bebelusii (si mamicile aferente , ca merita si ele dragele)

si apoi, ca sa nu uit ii raspund repede lui kea:

rosu'n gat se poate face de la schimbarile bruste de temperatura, de la prea mult tipat/plans in aer recisor, de la plimbari pe vreme poioasa si rece sau luat de la alt membru al familiei sau vizitator racit - cam asa am patit noi

edit: uitasem sa mentionez si mucusorii care ne-aspirati se pot infecta si astfel se duce infectia catre gat sau urechi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - am citit "povestea" ta si m-am cutremurat
e infiorator ... m-am blocat, nici nu mai pot gandi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

MONNVAS, PISIK, multumesc in numele Murei!

BIANCA, am citit mailul si m-am socat!

DODO, Isabela vaccinata!

ILINCA, felicitari Sophiphicai pentru primii pasi!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Socata am fost si eu vreo 2 zile dupa ce am auzit-o. Apoi mi-am mai revenit.

Asa ca ochii-n paishpe inclusiv in parcuri (adica mai ales in parcuri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik, si Maria e ca si Ana, tot de pantalonii mei se agata in casa, sa o iau in brate. Daca ma asez langa ea e bine dar cand sa ma ridic...
Apa beau cu ea in brate, intr-o mana un tanculet de 12 kile jumate si intr-o mana cana cu apa. Am niste muschi la maini si la spate cum n-am avut niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani tuturor copilasilor!
Azi Luana a fost prima zi din viata ei la gradinita. Claudiu fiind la particular, si azi fiind 1 Iunie, au facut carnaval. Ieri mi-a zis educatoarea daca vreau s-o aduc si pe ea, asa ca azi am lasat-o 1 ora jumate si pe ea cu copiii. I-a placut, s-a jucat, a papat si... a adormit. Din septembrie va merge si ea.
Adita, nu stiam de vaccin, Claudiu a facut boala inainte sa depistez ca nu are vaccin facut, si a fost cumplit. Vroiam vaccin dar nu m-ar fi intrebat nimeni de teren atopic. Luana nu a facut nici o reactie alergica pana acum, decat ca se rosea foarte tare la frig si o dadeam mereu cu crema de protectie, dar motivul era prematuritatea. Pana la 2 ani nu se face testul cutanat pt ca nu coopereaza copilul. Cu Clau a fost dificil ieri, si are 5,3 ani. O sa intreb doctorita, pt ca daca pot doresc sa-i fac vaccinul, e ingrozitor pt un copil mic varicela, copilul unei prietene, mai prematur ca Luana, a facut si era plin saracutul, se scarpina, plangea, nu dormea, nu manca, off, plangea mami lui la telefon ca nu mai stia ce sa-i faca.
Eu merg aproape zilnic la masaj, apoi sala, si fac la banda de alergare mers+alergare, in timp de 60 minute, cate 8 km. Cand ajung la 1 acasa, dupa ce iau copilul de la gradi, ma ia si pe mine somnul. Ieri cand am ajuns noi acasa, Luana era deja satula de somn. I-am cumparat un laptop de jucarie, o tablita magnetica, si dupa ora 3 jumate se intalneste cu prietenul ei, Manu, sa desfaca impreuna jucariile. Alte cadouri vor primi amandoi (Luana si Clau) deseara cand ajunge tati acasa.
Noi mergem la somnic. Pupici!


Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

In legatura cu politica spitalului sa nu lase parintii in sala unde se pune branula, asa e la noi. La a doua branula l-au lasat pe sotul sa stea cu ea si au zis ca e primul parinte care e lasat sa stea cu copilul acolo. Oricum, e o incapere mica, de 2 pe 2 maxim, cu o masa si dulapuri, abia au loc asistentele si doctorul.
E ingrozitor si mi-e ciuda si acum ca am ajuns acolo de la un prapadit de rosu in gat dar cu temperatura f mare ce nu mai ceda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Floric, Kea, nici Maria nu merge singura, numai de manute. A facut o data doi pasi singura si nu mai vrea. Se ridica singura in picioare si intinde manutele sa o iei de ele si sa o duci la plimbare. Este cand efectiv parca o ia la fuga, alteori merge incet, dar numai de manute. N-am scris aici pt ca am crezut ca toti copiii merg singuri si mi-era greu. Am citit ca pana la 18 luni e normal sa porneasca sa mearga singuri asa ca mai avem timp berechet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Dar, chiar daca suntem mai lenesi cu mersul, recuperam la capitolul olita: kk facem de la 10 luni numai la olita si de cel putin 2 ori pe zi, pe langa ce o pun eu, cere si pt pisu, asta de vreo 2 luni. Cred ca e o realizare pt un copil asa mic. Toate la timpul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ayla, asa devreme merge Luana la gradi?

Mergi la inceput