Pe scurt:
Pana anul trecut in mai am lucrat la Western.In mai inceteaza CM prin acordul partilor. In septembrie 2009 am intrat in invatamant ca si profesor suplinitor necalificat cu studii superioare... in fine.Durata CM este determinata , adica pana pe 12 .08. ac.
Secretarul de la scoala imi spune ca pana la data incetarii contractului sa-mi iau numai concedii medicale- scuze, am uitat sa spun ca sunt insarcinata (12 s)- si in nici un caz sa nu-mi iau concediul de odihna , iar in preajma datei de 12 august sa intru in concediu de odihna. In acest caz, chiar daca am un contract de munca pe per. determinata ,nu mi se poate opera in cartea de munca ,adica nu va inceta activitatea.
Nu stiu daca am reusit sa explic cat de cat ,dar sper sa fiu inteleasa.
Intrebarea mea este: pot sa stau numai in concedii medicale (eventual risc maternal- oricum voi depasi 90 zile),pana la 12 august si apoi sa -mi iau din concediul de odihna astefl incat sa am 12 luni "lucrate"?
Multumesc anticipat ptr raspunsuri !
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Fals - contractul de munca pe perioada determinata inceteaza de drept la data inscrisa in el. Faptul ca va aflati in concediu medical suspenda activitate dvs. pe perioada concediului medical dar fara a depasi data incetarii inscris in contractul de munca. De asemenea concediul de odihna poate fi cuprins doar pana la data incetarii de drept a contractului de munca in cazul in care exista zile neefectuate acestea se platesc.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
multumesc !
puteti inchide subiectul !
o zi minunata !
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"