Condica Salajencelor (109)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_s spune:
aici e sfarsitul anului scolar...link-ul de mai sus duce la tot blogul....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Miha, am citit povestea Tare Si pozele frumoase. Moama ce de blonzi acolo intre copii. noi suntem bine, setati pe turbo Dupa ce se terzeste praslea nu ne mai salbeste deloc. Asa ca seara cadem lati cu totii
Bimilit spune:
La multi ani!!!! olim.
frantuzoaico sa ai parte de sanatate,frricire,impliniri si tot ceea ce-ti doresti.
te tzuc apasat fata.
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI, OLIM !
Sanatate, fericire si multi ani cu bucurii si impliniri alaturi de familia ta minunata !
dianaiulie2009 spune:
Mihalea, drum bun si concediu placut ! Regret ca nu ne vom intalni in acest an . Poate anul viitor daca mai treceti prin Ro
Giulia, pacat ca nu ai putut sa vii sa te intalnesti cu noi. Vorba ta , mai sorbeai o gura de cafelutza, iti mai dadeai niste fumuri alaturi de Miha si Bia ... data viitoare
Oti, va tine praslea in play tot timpul ??? Bine ca e sanatos . Ati mai fost la ceva dermatolog ? Sandor e in CO pana in 5 iulie.
Merg sa bagajez k marti seara "decolam" si noi . Fetele sunt in extaz de-a dreptul, nu mai au rabdare. Tot imi spun sa nu uit sa le pun si aia si cealalta in bagaje Si eu am emotii. Ma trezesc la 5 dimineatza si ma tot gandesc ba la una ba la alta.
Va doresc un week-end minunat !!!
dianaiulie2009 spune:
` neatza !
Au mai ramas 10 ore pana cand plecam spre Germania ..... yupppiiiiiii ....
Va tzuk si sper sa nu mai fie ceva evenimente neplacute prin zona ... sa aveti parte de zile insorite si linistite ...