Condica Salajencelor (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009
Am aici :
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/sets/72157623871976211/
niste poze din Irlanda, daca aveti timp sa vedeti.
L-am vizitat pe fratele meu

Si eu care credeam k ai pus poze cu voi 3 sa vedem cum aratati, adicatelea sa ne dam cu parerea daca va prieste aerul de Spania .... si cand colo ... tzeapa.... nimeni prin poze

Voiai poze cu mine, Luca si fratele meu?
Iar aerul era de Irlanda, mai...iar citesti printre randuri?

[/quote]

Da, mai Ioana, si cu fratele tau

Nu stiu daca noi ne vom intalni , ca plecam pe 22 iunie in CO si ne intoarcem prin iulie candva .... dar , cine stie, poate dupa ????

Week-end frumos tuturor salajencelor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Giulia!!! Sa fii sanatoasa si fericita! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si noroc! Pupici, sper ca ai petrecut fain azi de ziua ta Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

GIULIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

tu bia multam de intrebari
am gatat examenele, adica mi-o ramas unu la care nu am avut timp sa ma prezint, da asta este
liceenta o dau numa la anu, ca fac si un master in controlul alimentelor
si la anu am dizertatia, asa ca dau si liceenta tot atunci sa nu mai fac doua drumuri, plus ca vine si colegu sa stea cu alex, ca amu o fost la gradi si e racit bocna
in rest, soacra e stabila, markeri tumorali o scazut un pic, sa vedem.
ma duc sa ma pregatesc ca maine la 12 avem avionul catre casa, abia astept sa ajungem .
sa aveti grija de voi toate, nu stiu cand mai intru , sper sa ne dea net cat de repede.
va doresc o vara linistita, cu mult soare, caldura suportabila si vacante si concedii asa cum vi le doriti

ne mai auzim

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Giulia!!!! Sa traiesti ani multi, plini de bucurii si impliniri!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

GIULIA- la multi ani!!!

OLIM- drum bun!

OTI- mersi de cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare
Si va multumesc frumos de urari. Chiar m-ati surprins placut ca io nu prea retin zilele de nastere, stiu suna urat de tot, dar asta sunt
Adriana, La Multi Ani sotului din partea mea, asea mai tarziu!!!
Ioana, bine ai revenit printre noi, e adevarat suntem mai lenese cu scrisul, eu cel putinis codasa, dar nici pe alte forumuri nu activez
Mai, ieri am fo la Cluj cu colegu ca e beteag de-o mana si eu cu spatele ca gata, s-a stabilit am hernie de disc.Mai o sa ziceti ca is intr-o dunga, nu-s , dar sunt foarte bucuroasa ca mi-au gasit ceva. Am ani de zile de cand fac analize peste analize si mi se spunea ca am o artroza, ceea ce era foarte frustrant, acum s-a vazut clar ca e un disc pocnit.
Iar colegu are necazuri cu o mana, il doare zice de la o miscare brusca, in fine a facut si alte analize si bine ca le-a facut ca nu era toate okei. I-au dat tratament si acu e mai bine.
Ieri i-a facut si infiltratii pentru mana asta beteaga.
Acu e mai bine
Si dupa dr am fost la shopping, dar nu ne-am rupt in figuri ca nu era cine stie ce minune de cumparat, am luat d'ale gurii, eu niste accesorii de la Meli Melo si directia casa.
Va pupic si mai viu!

Mergi la inceput

Azi dau eu .Va invit sa faceti putina miscare, la o partida de fotbal Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI, GIULIA !

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta !

Daca nu intru zilnic pe forum, scap din vedere evenimentele care ua loc pe aici, din pacate.

Sunt busy saptamana asta , nu stiu cand mai reusesc sa va vizitez asa k va urez o saptamana usoara , festivitati insorite si banchete/seri dansante reusite

Mergi la inceput