Condica Salajencelor (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Imi pun cenusa in cap si vin sa o urez pe Silvia Mihaelei. La multi ani, Silvia! Sa cresti mare si sanatoasa! Miha, sa fiti cu totii fericitisi sa va cresteti printesele ! Ioana, mai ai 2 zile de asteptat cu urarile, insa precis Adriana nu se supara Noi ne-am chefuit 3 zile de ziua lui Andrei ca in povesti. Eu inca nu mi-am revenit complet asa ca o sa va arat si tortul cand il pun in album. Inca nu mi-am facut curaj si mai vin.Miha, cum e viata de student?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti multumim pentru urari! Ai fost si tu ocupata cu ale tale :)).

Ce sa zic, e greu, tare greu sa fiu atat pe drumuri. Cred ca iti trebuie o doza de inconstienta sa faci asta ce fac eu . Cica ma intreba o colega la ce ora plec de acasa in conditiile in care fac 3 ore cu vaporul si o ora jumate apoi cu busul si incepem orele la 9 dimineata...ei as vrea eu sa fie vapoarele taxi si la dispozitia mea, dar din pacate trebuie eu sa ma adaptez programului lor si sa stau si ceva timp intre vapor si bus, apoi la intoarcere chiar am timp berechet caci ori termin la 12 ori la 16 si eu am vapor la 21. Mai citesc, invat, fac integrame si uneori dorm pe vapor...
Deci ca sa petrec 3 ore la scoala, indiferent ca e dimineata sau dupamasa, trebuie sa plec la ora 17 cu o zi inainte(e singurul vapor de aici spre continent, exceptand miercurea dar nu ma ajuta asta tare mult, caci programul e diferit de la saptamana la saptamana), ajung la 22 in Kalmar si la 22.30 la hotel, dorm noaptea. Dimineata plec in gara, las acolo intr-un dulap pe care il platesc rucsacul caci e greu, merg la biblioteca si la ore sau la ore si la biblioteca. De obicei iau inapoi busul de ora 17.25, la 19 sunt in port si astept doua ore pana pleaca vaporul. Sunt acasa la 00.05 si ma culc pe la jumate. Cam asta e de doua ori pe saptamana, o singura data am stat doua nopti caci asa a fost programul. Am plecat duminica dupamasa, am ajuns azi noapte acasa si maine dupamasa plec iar. Saptamana viitoare am practica 2 zile si am o profa minunata, am primit dispensa sa fac practica aici la spital. Dar apoi in ultima saptamana(peste doua saptamani adica) voi sta 4 nopti si 5 zile, caci avem prezentarile orale la laborator si la o alta lucrare, iar vineri e examenul de curs. Si gata! Eu pana in februarie nu mai merg caci am cele trei materii recunoscute, sunt una dupa alta. Insa din februarie voi incepe iar fara oprire insa...
Altfel ce sa zic, e greu ca parca nu retin nimic din ce invat, e greu ca e in suedeza si uneori trebuie sa ma concentrez mai mult, sa incerc sa inteleg unele lucruri. E greu cand colegii mei vorbesc repede si eu abia apuc sa "cuplez" la o intrebare ca deja s-a si raspuns...deh din astea . Probabil e greu de inteles pentru cine nu a trecut prin asa ceva...ma opresc ca nu am de gand sa acaparez subiectul, e despre salajence . Insa daca m-ai intrebat....
Am avut parte si de aventuri, ce mai...tot tacamul! Ca sa nu ma repet, da click pe vorbe de copil mai jos si pe pagina care se deschide gasesti si aventura dar si cum a fost ziua Silviei. Gasesti si pe facebook daca iti e mai usor :)).

la toate salajencele!

PS Ioana ce te invidiez cu plaja!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

La multi ani Silviei!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Ha, ha Miha ce fain te-ai mai distrat cu vaporul. Zau daca aici si-ar fi cerut macar scuze, ce paturi, ce hotel ce mancareeee? As fi dardait de frig prin vreo sala de asteptare pe un scaun si atat. Zau ca te invidiez iar si iar vreu in Suediaaaaaaa! Nu ca mi-ar fi trecut vreo data insa acum iar ma apuca dorul de tara ta.

Mergi la inceput

Adriana, La multi ani! Sa iti dea Dumnezeu multa sanantate si fericire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Adriana, La multi ani!

Sa iti dea Dumnezeu multa sanantate si fericire alaturi de cei dragi!

Multumesc mult de urari
Va doresc si eu voua toate cele bune

Mergi la inceput

SILVIA !!!

Mihaela, sa va creasca printesa mare, sa-i dea DD multa sanatate, fericire si tot ceea ce-si doreste sa i se implineasca !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

OTI- la multi ani pentru Andrei! ( scuze de intarziere)

ADRIANA- la multi ani! cu sanatate , sa te bucuri de famila frumoasa pe care o ai

la toate salajencele

Ioana, iti multumesc mult de urarile facute. Va doresc si eu voua tot binele din lume !
Si , vorba otiliei, nu ma supar ca m-ai felicitat mai rpd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIHAELA- haideti si voi in vacanta de primavara, de exemplu, la o "tura " de plaja pe al noi :)

OTI- daca pe Adriana nu a deranjat-o ca am felicitat'o mai repede( in conditiile in care nu am acces zilnic la internet) , nu stiu de ce te-ai suparat tu?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor, multumim de urari!

Adriana multi multi ani sa traiesti!

Oti, in plus azi m-au sunat cei de la serviciul cu publicul de la firma de transport a vapoarelor sa ma intrebe daca am ceva plangeri, nelamuriri, daca am primit informatiile necesare, mancare, etc...Sper doar sa nu se mai repete, dar la cat voi umbla cu vaporul cine stie.... Si eu ramas foarte impresionata de reactia lor, de felul in care ne-au oferit una-alta...dar au fost si "guri" nemultumite , deh astia care nu stiu ce inseamna sa poata fi si altfel...

Ioana, de venit am veni si maine, dar in ianuarie mergem in Thailanda si apoi eu nu am vacanta de primavara. Poate la vara, inca nu am planificat nimic si tare vrem o mare fierbinte , ca a noastra e calda dar prea putin timp.

Fug la scris, sunt la biblioteca facultatii, am de scris o lucrare ca la ora 17 o tulesc spre port . La noapte ajung si eu acasa...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput