BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenabum mesaj d la alesico sa nascut printesa karina florntina 3300 kg,52 cm,scor 10,pe mami o doare un pic dar e ok felicitari +36 bianca maria AMR 4 sapt poate mai putin |
Felicitari, Ale!
Bine ai venit pe lume Karina Florentina!
Ale, refacere rapida!
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
arturicii spune:
Maaarrrriiibeeellll? Iuhuuuu? Nasti?
Nana?
Nati?
Rocsy?
Mary?
Sabina?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
maribell spune:
BRAVO ALEESICOOOOO !!!!
REFACERE USOARA, SANATATE SI MULT LAPTIC !!!!
BINE AI VENIT IN GRADINA NOASTRA , FRUMOASA FLOARE DE LILIAC ...KARINA !!!!
SA FII SANATOASA, PAPACIOASA SI NECOLICOASA !!!!
MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
cris_09 spune:
Laurita m-am ingrozit de ce am citit.Imi pare asa de rau ca iti e atat de dificil
Eu aveam in plan,sa fac bebe 2 cand face Sebi 2 ani...dar azi a plans incontinuu de nu mai stiam ce sa-i fac,si acum dupa ce am citit despre tine m-am dezamagit de totE greu tare
Esti o curajoasaO sa prinzi forta
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
cris_09 spune:
Gabriela_s sa vii iubita si pe la mineCa eu azi,dupa ce m-am intors de la faculte nu am mai iesit din camera.Nu am fost la baie nici sa imi fac nevoile fiziologice,d'apoi la frecat si puricat
Pup o fata vrednicuta
maribell spune:
HOLA CHIKAS......
AM DORMIT SI EU UN PIK....CA SA-MI INCARC BATERIILE
AM FOST LA MATROANA AZI, SI SA MIRAT TARE CA NU AM NASCUT ...INCA.......si celelalte gravidutze din grup sa-u socat....
iar eu m-am saturat sa ma tot intrebe toti cand nasc....uffffff
azi la curs au venit si 2 fete care trebuiau sa nasca dupa mine, si au nascut inainte, si au venit cu bebeii...cat de dulci sunt si mititei....i-am luat si eu in brate, offffffff ce sentimente si emotii ma-u coplesit.....
imi spunea matroana ca e contrariata ca nu mi-au provocat pana acum nasterea dat fiind faptul ca am diabet....am ridicat din umeri....poate maine.
maine am programare la spital pt eco si monitorizare....mai stii, poate ma opresc acolo....
asa ca LENA IUBITA fii pe faza......
dulce pe toate....si revin
MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
cris_09 spune:
Corina la multi ani sotului!Sa fie sanatos si sa te iubeasca si resfete 1000 de ani!
cris_09 spune:
Flory imi par rau de cearta cu sotul,dar nu te invinovati,e o preioada mai grea pana ne acomodam.O sa revina totul la normal
Si al meu imi mai zice ca nu-mi mai pasa de el si il neglijez,stau toata ziua bot in bot cu bebe...dar asa in gluma..ofteaza si ii trece..
Ehhh..al meu are o vorba...il intreb eu:ce faci cand esti suparat,la care el:"astept sa-mi treaca"
Asa ca lasa-l si tu pe al tau sa-i treaca