Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Klarisse spune:
Alynta joi la 4 ma duc. Abia astept.
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Klarisse
Alynta, si eu i-am dat una mai dezgetata insa mi-a intins-o nonsalant si a zis ca picura si a luat-o pe a mea...
21+ si mamica de Bianca
ionela.n spune:
Neata fetelor si LA MULTI ANI de Ziua Copilului, pentru copilasii de acasa si pt cei din burtici
Ghiocela, Eveline, felicitari pt vestile bune de la eco
--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+
Ingerasul meu
maya71 spune:
Klarisse, Andreea... intotdeauna o sa am nevoie de prieteni(e) mai ales de sufletele ca voi si sfaturile niciodata nu prisosesc. Maine sau cand o sa ma linistesc putin o sa va povestesc cat de cat...
De ramas o sa raman alaturi de voi, nici nu se pune problema. E o situatie de moment, sunt eu mult prea sensibila si am crezut tot ce mi s/a spus... nu vad rostul minciunilor si de ce s/a injosit atat de rau.
Azi vreau sa uit si sa ma bucur de aceasta zi frumoasa, alaturi de voi si pentru voi
alynta27 spune:
Asa sa faci Maya! Imi pare rau ca nu esti mai aproape ca te scoteam la un suc!
Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Maya eu merg pe principiul ca tot ce ni se intampla are o motivatie foarte bine gandita chiar daca uneori nu face sens. Am suferit si eu foarte tare fara sa inteleg de ce si pana la urma am dat de ceva foarte frumos, foarte dorit si uitandu-ma in urma ma gandesc ca a meritat fiecare moment de durere.
Klarisse graviduta 21+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
nadiutapm spune:
neata' burtici,
chichi, asta vorbeam si eu cu doctorita cu care voi naste, este la municipal si mi-a spus ca ea isi cumpara tot de la vata la fire si tot asa, imi este groaza de ce se intampla prin spitale parca in 2007 cand am nascut nu ma lovisem de problemele astea.
oare nu putem sa dam in judecata CNAS, la cati bani le pompam in fiecare luna, mai bine imi fac asigurare de sanatate la privat si acolo am toate asigurate, am un contract in caz de ceva pot sa ii trag la raspundere.
alynta27, felicitari pt bebita si vestile bune,
ana_25, offf ce mai tragi si tu cu maseaua, nu mai sta asa fugi la dentist.
ghiocela13, bine ca bebelina e bine, lasa ca intra in functie instinctul matern sa vezi cum o sa te minuneze multe din reactiile tale, ce/cum cand trebuie sa faci pt bebit, o sa va descurcati cu brio, barbatii toti sunt niste copii mai mari.
georgescu oana
maya71, imi pare rau ca treci printr-o perioada grea, capul sus
RalucaElenaM, felicitari
Ana, Alynta, multumim pentru urari , eu din pacate am uitat de tot de ziua asta, am sunat dimineata pitica si mi-a zis ea La multi ani mami, pt ca aseara am fost foarte obosita am cedat pe la 21 si sotul s-a ocupat de spalarea si culcarea Lidiutei, eu am trecut dimineata am pupacit-o si am plecat la servici, va multumesc din suflet, si noi dorim tuturor copilasilor si bebicilor inca in burtici multa sanatate si bucurie, restul se poate cumpara
eveline, sanatate puiului, zici ca e cald la Iasi, la Bucale ploua se mai racoreste.
ayda_m, tinem pumnii pt morfo
alexuza spune:
Evelin felicitari pentru rezultatele ecografiei ,multa sanatate Biancai
Burtica de 26 +
alexuza spune:
In legatuura cu miscarile lui bebe nici eu nu il simteam pana acum o luna chiar in fiecare zi( si am inteles ca este normal pentru ca nu este atat de mare sa ii simtim orice miscare) , dar stiti ce faceam (acum imi zic singura ca sunt nebuna) am realizat, la morfologie ca atunci cand apasa dr putin mai tare sa vada ceva mai bine ,ea impingea in locul ala . asa ca de cate ori ma speriam ca nu misca ori apasam putin si ma lovea sau mai nou mi-am dat seama sa ma uit sa vad sau sa pun mana sa ii simt pulsul si ma linistesc
Mai nou cand ma trezesc vb cu ea si ii zic " buna dimineata printesa mea " si incepe sa se miste , este ca si cum ar vb si ea cu mine
Burtica de 26 +
tanamera spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor copilasilor!
Avand in vedere ca nu am mai intrat de vreo saptamana vreau sa felicit toate fetele pentru vestile bune,unele colorate.
Aniast concediu placut!
Lora multa sanatate!
Eveline felicitari pentru morfologia dee ieri si multa sanatate Biancai!
Maya.
Ana_25 imi pare rau ca suferi din cauza maselelor,si mie imi este groaza ca trebuie sa merg luna asta la dentist.
Ayda te asteptam cu vesti bune de la eco.
O zi frumoasa!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png