Felicitari Tzuky!Aspirante optimiste (512)
Raspunsuri - Pagina 18
cos_minutza spune:
Cami ma bucur ca e mai bine micutza
Camcris nu am mai baut ceai lun asta
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
camcris spune:
cosminutza pai asa ne-am inteles
la dr. ai mai fost?
bibitica nici eu nu stiu sa-ti spun cum se face cont pe picasa, dar stie bebelu, cand are ea timpt i-ti spune sigur
ang_21_cost ce mai faci?
roxy_s spune:
ang_21
fetelor stiti ce o sa fac? cred ca-mi cumpar un ecograf
pt monitorizare
In asteptarea unei minuni
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris roxy n-ar fi rau buna idee, cumpara tu ca venim si noi la tine Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
daaaa va primesc, si nici nu va iau bani
cat o costa unu'?
In asteptarea unei minuni
cos_minutza spune:
Roxi si eu mi-as lua unul
Cami nu l-a mai baut ca am uitat de el,la medic nu ma mai duc pana nu o sa incep iar stimularea.Oricum iau in continuare Metformin,la Bromocriptin am renuntat ca mi-era rau de la el
Angi ce mai faci dragutzo?Cam scumpa la vedere!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
vin si eu la eco la tine ROXY
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+
ang_21_costi spune:
ziua buna la toate fetele
in primul rand multe felicitari si urari de bine pentru tine Tzuky si sa dea DD sa ai o sarcina usoara, la termen si sa ai un sanatos si mancacios; offfff si eu tot visez la faza cu testul in servetzel ; trimite ceva de molipsire pleaseeeeeeeee ; tre' sa dai de
andreea (mandreac) sa ai o luna de miere dulce, dulce, dulce si sa dea DD sa veniti 3
roxy ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu in delta
bebelu (tie ) vad ca acu' esti cam in dilema cu mancarica, din pacate eu nu pot sa te sfatui , ma bucur ca e OK, ai mai scapat de gretzuri?
Sherbi felicitari, ia sa vezi ca acus acus vine si-ti prezinta prietena
in rest nu mai stiu ce am mai citit , de vreo 2 zile tot citesc pe capitole , dar tot nu apuc sa va scriu.
am avut vreo cateva , sper sa termin cu ele maine, apoi venim in Ro
in fine, va pacesc mult mult pe toate (si pe toti )
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
ang_21_costi spune:
aaaaaaaa, si sa nu uit BUN VENIT noilor fete, sedere cat mai placuta si cat mai scurta pe la noi
angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!