Tensiuni in lume

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Inaioana, 4 teroristi intre 700 de pasageri nu este deloc relevant (!)... dupa logica din astea 60 de minute. Intr-o ora se vor schimba criteriile si argumentatia, asteapta un pic.

La 9/11 au fost patru piloti teroristi intre vreo 1000 de pasageri; acolo e alta aritmetica, alta morala, alte culori, alte anotimpuri...

Mirela si restul moderatorilor pe zona, astept arbitraj independent la faza asta. mesajele mele sunt complet on topic, in timp ce beren isi permite nerusinarea sa ma insulte din nou, plus ca-mi sterge dreptul la replica. s-a schimbat proprietarul dc? ca sa stiu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Hannen, eu am remarcat o inconsistenta logica in argumentele aduse referitor la teroristi. Asta in cadrul discutiei astea, despre incidentul naval pe care il discutam.

Repet: argumente - logica - consistenta - la subiect.

Tu despre ce vorbesti?

Te rog sa faci legatura cu topic-ul in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ingrid,ce tot atita dispret ,islamisti in sus,arabeti in jos?
Daca nu te poti abtine sa-ti maschezi dispretul si ura ,macar nu mai scrie.
Sau poate ma cobor si eu la nivelul tau si iti dezmierd preferatii.Vezi bine ca eu vorbesc de Israel ca stat,de politica lor,nu de oameni,nu de religie.
Te poti abtine sau iti vorbesc pe limba ta?

Eu ma simt jignita domnule beren.Mesajele lui Ingrid cu arabeti si islamisti nu ai de gind sa le editezi???Ca tot te-ai hotarit sa imparti dreptatea (aia Israeliana) pe zona.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mai, dar faptul ca misiunea asta a avut si alte scopuri decat cel strict umanitar (apropo de aia au si refuzat sa coopereze si sa livreze ajutoarele asa cum le-au propus israelienii) nu il neaga nimeni.
Pe aici simpatia pentru Gaza este enorma si asta se observa la televiziunea publica cu ochiul liber. V-am zis si ieri ca au intervievat o tipa al carui prieten e pe unul din vasele alea, s-a vrut un semnal de alarma care sa atraga atentia internationala. Tot ea a spus ca pasul urmator ar fi fost un "scut uman" la care ar fi urmat sa participe si ea. Acelasi lucru l-au spus si cei de la Pro Gaza. Ca de partea cealalta se numeste "provocare" mie imi e foarte clar.
Ambele parti au actionat si reactionat previzibil, pacat ca s-a si murit din chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

ioana,din cite am inteles vasele respective erau incarcate cu materiale de constructii,medicamente, wheelchairs, ciocolata etc obiecte care nu sunt permise sa intre in Gaza deci banuiesc ca de-aia nu s-au dus in portul israelian ca sa le fie confiscate. scopul declarat al flotilei a fost de a sparge blocada-blocada considerata ilegala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Ingrid si Hannen, va rog sa nu deviati de la subiect. Ultimele voastra postari sunt off-topic.

Conchita, esti acum oficial on probation. Iti dau cateva minute sa iti reconsideri atitudinea, dupa care voi ridica filtrul de moderare.

Daca voi fi nevoit, voi aplica si alte masuri prevazute in regulament.

03. Retineti esenta dialogului
Nu uitati ca scopul participarii in cadrul discutiilor, nu trebuie sa fie convingerea celorlalti participanti ca punctul de vedere propriu este cel corect. Retineti ca nu este obligatoriu ca discutia sa se termine cu un acord. Nimeni nu are dreptul sa se supere daca ceilalti participanti nu ii impartasesc opiniile. Aceasta este esenta dialogului.

04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.

07. Nu deviati de la subiectul discutiei
Cand se raspunde la un anumit topic, membrii comunitatii sunt rugati sa nu devieze de la subiectul discutiei. De asemeni, nu sunt acceptate mesajele 'la misto', care in marea majoritate au ca rezultat devierea de la subiect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beren

Hannen, eu am remarcat o inconsistenta logica in argumentele aduse referitor la teroristi. Asta in cadrul discutiei astea, despre incidentul naval pe care il discutam.

Repet: argumente - logica - consistenta - la subiect.

Tu despre ce vorbesti?

Te rog sa faci legatura cu topic-ul in discutie.

ti-am raspuns exact la mesajul cu 9/11,ce-i asa de greu de inteles.Daca nu aduceai vorba,nu comentam (off-topic dupa parerea ta)

argumente-logica si la subiect iti recomand si tie.Pina acum ai simpatizat si dezinformat pt. Israel ,ai bagat pumnul in gura antipaticilor si ai aplaudat pe aia de ti`s simpatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Mai, dar faptul ca misiunea asta a avut si alte scopuri decat cel strict umanitar (apropo de aia au si refuzat sa coopereze si sa livreze ajutoarele asa cum le-au propus israelienii) nu il neaga nimeni.
Pe aici simpatia pentru Gaza este enorma si asta se observa la televiziunea publica cu ochiul liber. V-am zis si ieri ca au intervievat o tipa al carui prieten e pe unul din vasele alea, s-a vrut un semnal de alarma care sa atraga atentia internationala. Tot ea a spus ca pasul urmator ar fi fost un "scut uman" la care ar fi urmat sa participe si ea. Acelasi lucru l-au spus si cei de la Pro Gaza. Ca de partea cealalta se numeste "provocare" mie imi e foarte clar.
Ambele parti au actionat si reactionat previzibil, pacat ca s-a si murit din chestia asta.

cam asa se vede si de la tv-ul meu. activistii si-au umplut vasele cu incarcatura interzisa de israelieni, pluteau ca un sore thumb sub nasul israelienilor, israelienii si-au iesit din pepeni si au dat navala peste ei chiar daca nu au ajuns in ograda lor. deznodamintul-tragic pentru toata lumea.

edit: cind zic incarcatura interzisa nu ma refer la arme sau alte ilegalitati ci la ajutoare umanitare interzise de israelieni de a ajunge in Gaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Ingrid,ce tot atita dispret ,islamisti in sus,arabeti in jos?
Daca nu te poti abtine sa-ti maschezi dispretul si ura ,macar nu mai scrie.
Sau poate ma cobor si eu la nivelul tau si iti dezmierd preferatii.Vezi bine ca eu vorbesc de Israel ca stat,de politica lor,nu de oameni,nu de religie.
Te poti abtine sau iti vorbesc pe limba ta?

Eu ma simt jignita domnule beren.Mesajele lui Ingrid cu arabeti si islamisti nu ai de gind sa le editezi???Ca tot te-ai hotarit sa imparti dreptatea (aia Israeliana) pe zona.

Dar de ce deturnezi discutia? Vorbeai de imaginea Israelului in lume, vezi bine ca nu arata la fel peste tot, de ce nu comentezi linkul pe care ti l-am dat?
Uite ca si Llaura spune ceva interesant, deci scopurile umanitare par a fi doar partea de deasupra a aisbergului.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

beren,abia astept sa`ti vad reactia cind voi folosi referiri la religia Israelitilor sau cind voi apela la peiorative,asa cum face Ingrid!

Mergi la inceput