FIV 275

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Adhnana, Mirela, Anda, Miki01, Denisa, Angieangie, Mona, Balanta, Pisucmic, Maria, Buburuza, Rox dob, Fc Anca, Ana_m, MULTUMESC din suflet.. Sper ca nu am uitat pe nimeni
Mona tu urmezi. Te-am urmarit de ceva timp, iar acum sunt convinsa ca o sa fie bineIti tin pumnii stransi si sa stai cumintica.
Miki01, daca asa zici tu, nicio problema Deja il iubesc mai mult decat orice.
Adhnana, sa vii cu vesti bune de la eco.
Maria, nu stiu cumsa activez PM-ul, dar sunt aici. Daca crezi ca te pot ajuta, din toata inima o fac.Eu m-am rugat sa reziste la decongelare si am zis ca, daca o sa reziste macar unul, ala o sa fie cu noi toata viata. Din patru au rezistat trei, 2 de A6 si 1 de A5 (bine al 4-lea era f.mic, dr. nici nu a vrut sa-l congeleze initial).Este adevarat ca am rugat-o sa-mi faca AH macar la unul, dar sa-ti spun sincer nu stiu nici in ziua de azi daca mi-a facut sau nu.Si ba da, meriti, de ce sa nu meriti????Toate meritam o bucurie ca asta.
Multa bafta la toate fetele. Dumnezeu ne rasplateste pe toate. Acum m-am convins.

Uite asa ne-a trezit dimineata si eu si sotul si ne uitam unul la altul, mai sa intarziem la servici.

Mergi la inceput

Speranta, acum te-am vazut iarta-ma

Fetelor, pana cand sa beau ceai de cretisoara? Eu beau cam doua cani pe zi si cred ca ma cam constipa.Sunt terminata la cap asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

poti sa te opresti cu ceaiul de cretisoara...eu m-am oprit dupa test...iar pt constipatie..cred ca ne confruntam toate cu asta...multa apa...alte ceaiuri..de ex eu ceau de musetel si fructe de padure..iar dimineata bea un pahar de suc de morcov.sper sa-ti foloseasca..te sarut cu drag...abia astept sa mergem la echo sa ne vedem puiutii

Angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Broscuta: In stanga, sus, la profil personal- activezi mesaje primate...daca imi aduc bine aminte....voiam sa stiu in ce zi ai facut ET; adica la cat timp dupa ziua decongelarii??
Mona:
Ana: sa vii cu vesti bune de la echo!!

Mergi la inceput

Angi, tu cand te duci la eco si unde? Am sunat ieri la spital dupa ce am avut rez si mi-au spus ca pe 15 la eco.
Maria, eu i-am dezghetat in aceeasi zi. Am stat la usa vreo trei ore, i-am vazut pe monitor si m-am dus in salon. Au fost congelati la 72 h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

broscuta felicitari!! sarcina usoara!
mona e randul tau, te asteptam cu un beta frumos.
buburuza eu astept cm si dau startul peste vreo 15 zile..ce face burtica? cum te simti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

broscuta, cand a fost FIV-ul nereusit? Care a fost pauza pana la FET?

Mona, tin pumnii sa fie bine de data asta! Asa simti si tu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Angi, tu cand te duci la eco si unde? Am sunat ieri la spital dupa ce am avut rez si mi-au spus ca pe 15 la eco.
Maria, eu i-am dezghetat in aceeasi zi. Am stat la usa vreo trei ore, i-am vazut pe monitor si m-am dus in salon. Au fost congelati la 72 h

pe 8 iunie..la Giulesti..
abia asteptsa-ti faci si test de urina sa vezi liniutele rosii...e minunat..eu mi-as face din ora in ora daca ar fi dupa mintea mea..

Angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Broscuta7 felicitari graviduto si sarcina usoara!
ana-m felicitari si eu cred ca sunt doi!
Maria08 eu cred ca trebuie sa-ti monitorizezi endometrul si daca e ok, pot face ET fara nici o problema. Eu in prima luna dupa FIV-ul cu stimulare din martie, in luna imediat urmatoare am avut un endometru dezastruos=4, insa la o luna dupa era trilaminar=9.8 in z10. Deci cred ca depinde de organismul fiecarei persoane si cel mai bine de programezi la clinica pentru z10 si vezi atunci ce faci. Un mic sfat, pe care l-am primit si eu de la gravidutele de pe aici, bea cate un pahar de vin rosu in fiecare seara pina la ET.
Mona40 multa bafta, tin pumnii si vreau sa tragi piciorul tare de tot, da?
Boo mai ai putin pina la test, sa pun majoretele deja pentru o fetita?
Brunadria sa ai un start norocos!

Mergi la inceput

Angie,inca nu am curaj sa-mi fac test de urina, daca ai pomenit asa ceva. Mai stau sa vad si rezultatul de maine.
Miki, ultimul fiv nereusit a fost in ianuarie. Pe 28 am avut ET-ul. Eu am vrut sa fac mai devreme acum, dar nu s-a putut. Ba nu am avut ovulatie, ba nu era endometrul bun, si uite asa am ajuns in luna mai.

Mergi la inceput