FIV 275
Raspunsuri - Pagina 15
angieangie spune:
indra03...multumesc pt felicitari...
fetelor azi am fost la primul echo..am un bebelus de 1,9mm..sarcina in 5 saptamani...si mai merg la echo pe 6 iulie
va multumes tuturor ca ati fost alaturi de minesi va doresc fericirea mea
+5
Angie
indra03 spune:
Mona,iti transmit si eu ce mi se spune si mie:
SA NU FII DESCURAJATA, AI MAI PIERDUT O "BATALIE", INSA PRINTR-O NOUA STRATEGIE DE "LUPTA" O SA CASTIGI "RAZBOIUL".
(si cand spun batalie ma refer la lupta pe care o avem psihic cu noi insine, cu cei din sistemul medical sau familial sau social fizic, cu organismul nostru care fie ca e obosit, fie ca e lenes, fie ca are o lipsa, fie....).
Sunt alaturi de tine, te inteleg perfect, insa noi deocamdata suntem in tabara celor invinsi si trebuie sa avem SPERANTA si INCREDERE in faptul ca vom semna si noi precum ,,burticutzele" fericite din forum.
Pana atunci te SI ITI DORESC MULTA SANATATE !
broscuta7 spune:
Angi,burtica cu bebic si mamica.
Balanta,cred ca asa o sa fac. O sa vad ce analize nu am facute si o sa le fac, ca oricum alt fiv la toamna, incolo.
Fetelor, eu am intrerupt tratamentul sambata dupa amiaza. Cand o veni cm-ul? Aveti idee??
indra03 spune:
Angieangie, m-ai facut sa plang de bucurie, dupa ce am plans de tristete odata cu aflarea vestii de la Mona.
SA FII SANATOASA SI SA AI MARE GRIJA DE PUIUTUL TAU!
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Fete , la mine din pacate FIV 4 s-a incheiat negativ..... O zi buna tuturor... Mona zuza |
Ooooffff!!! Nu-mi vine sa cred!!!Imi pare tare rau...
------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 [Moshulik, iti multumesc, tu ce mai faci? |
Multumesc, bine!
Cresc vazand cu ochii, iar colocatara mea isi imagineaza ca are la dispozitie la mine in burtik o sala de gimnastica cu toate aparatele posibile si imposibile!
Vineri merg din nou la profu la eco sa vedem ce mai face!
Moshulik +19
daniela74 spune:
Mona n-am cuvinte,draga de tine.Multa putere si sanatate iti doresc.
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
brunadria spune:
mona imi pare tare rau...o sa fie bine si pt noi intr o zi, cu siguranta..
ioanatugs bafta!
buburuza
angie felicitari!
daniela cand incepi?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."