Clubul lu admiratoarele lu Tanti Zavaidoc-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
...cum n-am toate tziglele pe casa ....................................................................................
De vanzare

fata, vezi ca asta nu mi-ai zis, acu vrei sa-ti iei banu de pe asigurare

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Io nu observasem capsunica. Dar pt ca mesajul a fost atat de dragut am identificat-o in cele din urma. Acum insa ma tot gandesc la bancul ala cu rosia si capsunica...

Aaaaa, bag sama ca nu v-a placut momentul meu muzical

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

pai si care-i bancu' ala? scuza-mi ignorantza?
da' ce frumos va shade cu capsunica'n frunce?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Clatiti-va ochii cu talentul acestor copii

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

mey, fuse cutremur ? sau cadere de calciu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Deci...

La o calatorie mai lunga cu trenul, 2 tipi se trezesc in cuseta lor cu o blonda apetisanta. Si ca sa treaca timpul mai usor, tinerii ii propun blondei sa joace un joc de societate. Adica, ei pun o intrebare si daca blonda nu stie sa raspunda... se lasa cu un "cutremur". Blonda e de acord, asa ca vine si intrebarea:
"Ce e rosie, zemoasa si plina de seminte?"
Blonda raspunde "Capsunica". Si pentru ca nu era raspunsul corect, in mod normal si firesc urmeaza momente ca cele din Kamasutra. De cate ori era intrebata acelasi lucru, blonda raspundea invariabil "Capsunica", spre bucuria baietilor.
Spre dimineata, cei doi, livizi, transpirati, tremurand din tot corpul, o rugau in genunchi pe blonda "Spune, te rugam, "ROSIE". La care, blonda, calma, a raspuns "CAPSUNICA"

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Deci...

La o calatorie mai lunga cu trenul, 2 tipi se trezesc in cuseta lor cu o blonda apetisanta. Si ca sa treaca timpul mai usor, tinerii ii propun blondei sa joace un joc de societate. Adica, ei pun o intrebare si daca blonda nu stie sa raspunda... se lasa cu un "cutremur". Blonda e de acord, asa ca vine si intrebarea:
Blonda raspunde "Capsunica". Si pentru ca nu era raspunsul corect, in mod normal si firesc urmeaza momente ca cele din Kamasutra. De cate ori era intrebata acelasi lucru, blonda raspundea invariabil "Capsunica", spre bucuria baietilor.
Spre dimineata, cei doi, livizi, transpirati, tremurand din tot corpul, o rugau in genunchi pe blonda "Spune, te rugam, "ROSIE". La care, blonda, calma, a raspuns "CAPSUNICA"

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

asa deci, va radeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ne radem, ca decat sa ne rada altii/altele...
dau si eu pt. banc. tare de tot.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Deci...

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

va distrati fara mine!

Tanti Z si de la mine!

Mergi la inceput