Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
Alina2005 spune:
Va multumesc pt raspunsuri!
Din pacate, nu am cum sa ma duc la dr, ar trebui sa fac un drum pana la Buc pt asta, iar aici nu ma mai duc in vecii vecilor. O sa o sun pe dr daca mai apare. Oricum, am zis sa o mai raresc cu petrecerile, mai bine stau cumintica in pat. Anca, tu ai zis ca ai eliminat dopul, dar dupa aia ai stat numai in pat, nu? Si pe tratament?
Sper totusi sa nu fie dopul, era transparent, fara nimic in el.
La multi ani piticilor vostri, sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc in viata!
Michelle, felicitari pt col si pt bebelina! Si eu aveam colul de 2,6 la ultimul control, deci e beton al tau!
Tina, esti mumoasa foc!
Eu am visat azi-noapte ca ma programase dr la cezariana pe 30 iunie
sper sa nu fie vreun semn..
Alina,
33+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
Cris2010 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
bravo ...pe tine nu te-au intrebat colegii daca nu o sa te plictisesti
mai nu te invidez...eu doar cu o centrala mi-am facut varza casa...dar e bine ca ai ajutor, ca mamei mele nu i-a dat prin cap sa vina sa ma ajute ![]() de fapt mi-ar fi fost de ajutor mai mult la stransul lucrurilor ca la curat vine o tanti cu 5lei/ora...asa ca nu merita s astresez pe nimeni am mers doar cu camasi albe, blugi si niste pantaloni negrii de in...restul am primit acolo Oana 34+ - Matei |
Oana, colegii in frunte cu sefu' mi-au urat mult succes. Nimeni nu m-a intrebat cat am de gand sa stau acasa...
Cu zugravitul am amanat-o pana joi. Mai avem cate ceva de rezolvat pana atunci. Oricum si la mine o sa fie destula mizerie ca o sa modific sifonierul din rigips din camera Sonniei. Mama o sa ma ajute mai mult cu mutatul hainelor, a lucrurilor prin casa, ca -mi vine o femeie la sfarsit pt curatenie generala.
Cris
33+ cu
Sonnia
crispro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
super descrierea bagajului Oana 34+ - Matei |
Cristina
33+ cu
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita si va pun si eu 3 poze de azi AICI , spre dreapta. 28+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
ce frumoasa esti
iar piticul cu suzete e mortalOana
34+ - Matei
Cris2010 spune:
Burtici, eu credeam ca daca pierzi dopul ti se rup membranele (apa)
. Am si eu un stres cu ruperea apei. Burticile care au mai nascut, simti ceva deosebit in interior cand se rupe apa? Eu ma gandesc, ca daca mi se rupe la dus sau mai rau la piscina si n-o sa-mi dau seama
.
Cris
33+ cu
Sonnia
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
Dupa parerea mea ai un col beton. Eu la ultimul eco aveam 2,6 cm inchis si dr. mi-a dat voie sa merg la nunta la Iasi... .Cris 33+ cu Sonnia |
...dar niste poze de la nunta ne arati si noua?
Oana
34+ - Matei
mousel spune:
pentru arsuri luati ceva pastilute, remedii naturale sau suferiti in tacere?
eu nu mai pot toata noaptea am dormit mai mult in fund ca altfel ma inecam cu suc gastric
; nimic nu isi face efectul nici lapte rece, nici covrigi usacti , nu stiu ce sa mai fac 
27+ cu Printesa

. Mai am lucruri de luat, dar mai trec in vizita, mai dupa o adeverinta, mai cu un concediu pe acolo si le iau.
...pe tine nu te-au intrebat colegii daca nu o sa te plictisesti
. Cred ca nu mai apuc sa recuperez capitolele anterioare
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
...dar de col nu a parut ingrijorata? a spus doar sa opresti Ca?