Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
eu nu am dunga
si e baiat 
eu am pielea f alba, cred ca de asta nimic ![]()
Bulina
34+ cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
Eu am ditai dunga...de la pasa pana la sani![]()
.si cam asa a fost de la inceput.si mai am si parutz pe buticutz:)).si eu am pielea alba, alba,dar nah. eu am pus-o pe seama hormonilor :))
Avem prieteni care au aflat de o luna ca-s gravizi (adica ea
)dar au fost la dr abia aseara..si ce credeti?!ca cica: sacul gestational pare usor aplatizat, e cam nasol...dar s-ar putea la fel de bine sa nu vad eu bine din unghiul asta...ala medic sa-l dai cu capu de pereti..erau deprimati amandoi ieri, ea cu plansu, el cu suparare mare.le-am zis sa ceara o a doua opinie...dar sunt cam incapatanati, ce sa-i faci.inteleg ca e greu cand iti da o veste mai nasoala (si eu am patit-o - la inceputul sarcinii ne-a zis ca e putin dezlipit, dupa o luna nu se mai vedea nimic la eco).voi ati mai intalnit asemenea situatii, aveti vreo cunostinta cu vreo astfel de exprienta?.
Va pupicesc!
Laura
31+ cu 
AMR 8+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu 
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 Eu am ditai dunga...de la pasa pana la sani Avem prieteni care au aflat de o luna ca-s gravizi (adica ea Va pupicesc! Laura 31+ cu ![]() AMR 8+ pana la Marea Intalnire ![]() Mai e putin si o sa fiu ![]() |
Racusor am vazut in poze ca nu ai nici tu dungulita
Michelle da,si eu am mai auzit ca dupa forma burtii isi dau seama altii ce au,pana acum la mine s-a adeverit,insa la inceput aveam burta de fata,rotunda tare.
Laurica ce faci draga?

34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Racusor am vazut in poze ca nu ai nici tu dungulita Michelle da,si eu am mai auzit ca dupa forma burtii isi dau seama altii ce au,pana acum la mine s-a adeverit,insa la inceput aveam burta de fata,rotunda tare. Laurica ce faci draga? ![]() 34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 5 SAPT pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
La faza cu forma burtii, am fost duminica in piata si tot ma uitam la hainutze de copilasi si tipa care vindea cica: aveti fetita, nu-i asa :))...si tocami ca ma uitam la culori de baietei :)
Btz_ovi: :* pupici.
eu nu o inteleg pe "mama" sotului tau. e drept ca la fel nuo inteleg pe cea care m-a nascut...Au inceput sa ma doara si pe mine oasele de la pasa, acolo , intre picioare...cred ca ma latesc si mai mult...sunt un mic elfantel, ma misca in reluare si ma mai si doare..offf..mai trag cu ochiu la detele dinaintea noastra, au inceput puiutii de iunie...asa ca fetele din poll position fiti pregatite .:)
Laura
31+ cu 
Mai e putin si o sa fiu
btz_ovi spune:
Uff Laurica,parintii nu ii alegem,pur si simplu ii avem.Cred ca vazand cum se poarta ei ne ajuta pe noi sa fim parinti mai buni,sa nu treaca prin ce ati trecut voi.Mie imi este ciuda pe "mamele" de genul asta,cuvantul "mama" e un cuvant prea frumos
Eu ma uit la a mea,saraca nu stie cum sa ne faca sa ne fie mai bine,cand am plecat din BD mi-a dat de toate,acum la fel,iar a lui il da afara din casa.Si mi-e ciuda ca el e asa un baiat bun si sufletist,s-a bagat in banci si rate sa ii renoveze apartamentul ca acum nici macar hainele sa nu il lase sa le ia.E revoltator si din cauza asta e hotarat sa ii ceara despagubiri.M-a vazut ieri cum i-am spalat la mana sosetele si o camasa si asa se oftica,mi-a si zis "bai eu am masina si platesc ratele,mama se foloseste de ea si tu speli la mana".Nu am ce sa ii fac,decat sa il sustin si sa il incurajez.Iar slava Domnului mama il iubeste ca pe fiul ei,il incurajeaza mereu si ii este alaturi.
La tine tot rea e situatia?:(
Te 

34+cu
AMR 5 SAPT
pana la 
nela_didea spune:
Fetelor va pupacesc pe toate, merg sa ma pregatesc pentru intalnirea cu bebele, sper sa aduc vesti bune si o culoare de carucior. 
Enik bafta si tie, sa ne aduci vesti bune.
28 + cu 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Uff Laurica,parintii nu ii alegem,pur si simplu ii avem.Cred ca vazand cum se poarta ei ne ajuta pe noi sa fim parinti mai buni,sa nu treaca prin ce ati trecut voi.Mie imi este ciuda pe "mamele" de genul asta,cuvantul "mama" e un cuvant prea frumos Eu ma uit la a mea,saraca nu stie cum sa ne faca sa ne fie mai bine,cand am plecat din BD mi-a dat de toate,acum la fel,iar a lui il da afara din casa.Si mi-e ciuda ca el e asa un baiat bun si sufletist,s-a bagat in banci si rate sa ii renoveze apartamentul ca acum nici macar hainele sa nu il lase sa le ia.E revoltator si din cauza asta e hotarat sa ii ceara despagubiri.M-a vazut ieri cum i-am spalat la mana sosetele si o camasa si asa se oftica,mi-a si zis "bai eu am masina si platesc ratele,mama se foloseste de ea si tu speli la mana".Nu am ce sa ii fac,decat sa il sustin si sa il incurajez.Iar slava Domnului mama il iubeste ca pe fiul ei,il incurajeaza mereu si ii este alaturi. La tine tot rea e situatia?:( Te ![]() ![]() 34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 5 SAPT pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
La mine "mama " e ceva deosebit....de RAU.deci eu am fost mereu aia proasta, vulgara...
. la 22 de ani (eram la facultate) am plecat de acasa cu ce aveam pe mine..si era spre toamna..ehee, cand a facut infectie urinara, aveam si eu 21 de ani, am facut febra, stat la pat.vai de capul meu...zicea ca sunt curva si de aia am facut.singurii care m-au ajutat au fost bunicii (mi-au facut buletin de tulcea) si asa am putut sa stau 3 ani la camin.singura m-am angajat..si crede-ma ca au fost zile cand trageam de ultimii banutzi pt o painitza..dar au trecut toate si ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat minte si vointa.Tot ce imi doresc e sa fiu mama buna pt copilul meu si sa nu ajung ca ea.hai ca m-am intins ca o pleasca.:)astfel de oameni nici nu merita bagati in seama, probabil ca ea a facut copii ca sa aiba cine o sustine in vremuri grele...Laura
31+ cu 
Mai e putin si o sa fiu
btz_ovi spune:
Off Laurica cate ai tras si tu.De asta sunt sigura ca ai un suflet bun si ca vei fi cea mai buna mama pentru copilul tau.Nu am nici o indoiala.
34+cu
AMR 5 SAPT
pana la 
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui crispro Sa vad cum fac si cu vaccinul pt Rh, dupa nastere, ca nu stiu daca il au in spital... Cristina 33+ cu ![]() |
Vaccinul pentru Rh negativ trebuie sa-l achizitionezi tu eu am dat pe el 8.400.000 lei vechi. Eu am facut deja prima doza in saptamana 29
saptamana 32
Ducu