Hidrosalpinx 9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pogonici, sigur ca o sa fii graviduta! Mai ai putin putin! Eu sunt o disperata de felul meu, ma panichez imediat, rasucesc problema pe toate partile, iar uneori am senzatia ca lucrurile stau impotriva mea; dar senzatia asta dispare si apar si momente de optimism. Uneori reusesc sa ma calmez gandindu-ma ca pur si simplu unele lucruri nu tin de vointa mea...
Eu in locul tau as mai face niste analize, sa fiu sigura ca am facut tot ce se putea face inainte de fiv. Ma refer la analizele de trombofilie. Si as face si histeroscopia!

13+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tamy....luna asta nu pot face inca nici o analiza, ptr dupa operatie am facut o cura de 8 ovule de CERVUCID (lam terminat aseara) si mam dat cu unguent Clotrimazol, si stiu ca ptr a face analiezele, trebuie sa treca macar 14 zile, de la orice tratamnet..deci treb sa mai astept

am luat aceste ovule ptr a fi sigura ca atunci cand voi analizele nu voi gasi nici un balaur...ca eu asa patesc de obicei..e ca o arma impotriva orice bacterie..

si sunt in perioada de refacere inca...dar luna viitoare ma inarmez si financiar si facem toate analizele ca sa putem pleca in septembrie la nenea kovacs..

sigur voi face si trombofilia iar histeroscopia si sonosalino.....vreau sa o fac la nenea kovacs

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

pogonici: ai fost la Chisinau? Cum mai esti?
Doamne, ce liniste pe aici. Unde ati disparut?

Mergi la inceput

Cristal, eu sunt pe aici!

23+

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Tamy: Doamne, ce putin mai ai!!!! Cand a trecut timpul asa repede?! Pupici la mami de bebelina roz!

Mergi la inceput

Eu sper sa mai am cel putin 15 saptamani!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Buna fetelor,

Eu mi-am facut un HSG in aprilie, trompa dr era impermeabila, stg era buna. A urmat un laparo, cu diagnostic hidrosalpinx dr, desfundare de trompa. In iulie am refacut HSG, lichidul a trecut prin trompa dr dar f putin, adica mai putin decat prin trompa stanga, insa a trecut, erau permeabile ambele.
Sarcina nu am reusit sa am pana acum, insa m-a impiedicat mult si ovulatia, caci a fost mai mult pe dr (am ovarul drept mai mare decat stangul, 2.44 fata de 1,84). Am avut ovulatie pe stanga doar de 2 ori, prin stimulare ovariana (closty+pregnyl). Prima oara imediat dupa laparo, dar foli a crescut prea mult pana eu am apucat sa fac rost de pregnyl, in fine. A doua oara in sept, si atunci mi-a intarziat ciclul 6 zile (mie imi vine mereu la 24 zile ceas). Am facut un beta in z29 si era mic (aproape 2). Banui, cred sa fi fost o incercare nereusita de implantare.
M-am gandit ca o fi hidrosalpinx-ul de vina. Intre tp mi-am facut si trombofiliile, si mi=au iesit balaurii din semnatura. Voi primi un tratament pt ei la Viena, sapt viitoare.
Eu am fost la Budapesta la Kovacs, si urma sa facem cateva IA, insa am amanat tot din cauza trombofiliei.
Am fost f hotarata sa-mi scot pana atunci si trompa, sa elimin esec de implantare din cauza ei, ma programasem la laparo pt maine, fac azi eco si medicul nu vedea nici o acumulare de lichid la trompa. Mi-a spus ca da, se poate forma in tp, dar sa urmarim, si daca vedeam la eco ca s-a format scoatem. Mai ales ca de la stimulari se poate forma, insa acum nu crede ca este necesar. Spunea ca acumularea de lichid din trompa se vede la eco, pt permeabilitate se face HSG sau laparo.

Asa este oare? Daca la eco nu se vede lichid, inseamna ca inca nu s-a format hidrosalpinx. Ok, nu mai mai bazez demult pe ea, sa obtin sarcina, as fi vrut sa o scot caci ma gandeam ca afecteaza la implantare.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacuba spune:

Fetele,
unde continua discutiile despre hidrosalpinx dupa capitolul hidrosalpinx 9?
Am si eu aceasta problema si ma ajutau mult discutiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

mihael tot aici continua, numai ca fiecare s-a dus inapoi la tema unde se regaseste mai mult, sau unde gaseste suport pt boala pe care o are...
pt mine personal hidrosalpinxul a fost doar o etapa si Slava cerului nu s-a confirmat la operatie...dra daca vrei sfaturi poti intrba si aici , fiecare cu experienta ei iti va raspunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Si mie mi-e dor de discutiile de aici.
Multe fete au reusit, au copii,printre care si eu.
Acesta a fost subiectul meu de suflet.
TAMY,ce mai faci?Cristal tu nu mai zici nimic?

Mergi la inceput