Pensiune in Mamaia Nord-Navodari

Pensiune in Mamaia Nord-Navodari | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

SALUTARE!
va rog cine stie/a fost de curand in zona mai sus mentionata, ma poate indruma catre o pensiune curata, spatioasa, curte cu leagane, aproape de plaja si mai ales Linistita? Vreau sa merg cu familionul si am nevoie sa gatesc in bucataria lor. Mi-ar trebui o camera cu 2 paturi duble.
Gasesc asa ceva la un pret decent in iunie?
Multumesc mult.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Noi ne-am facut sejurul in zona aceea in 2008, deci nu foarte "de curand", preturile erau ok, 70 de lei camera cu un pat dublu si unul simplu, curte mare, dar fara spatiu de joaca (sincer, nu cred ca aveau vreme sa se joace, ca veneam seara, dusuri, papat, culcat copiii). Am folosit bucataria si vasele din dotarea pensiunii, aveau o bucatarie de vara in care incapeam doua gospodine odata, era curata, frigider cu congelator cate unul sau doua pe fiecare palier. Nu am vazut in zona nici o vila aproape de plaja. Zona linistita, fara manea. Face exceptie weekendul, plaja s-a umplut de constanteni cu masina pe plaja, una mai bengoasa ca alta, la inceput, apoi una mai intepenita ca alta in nisip.
Una peste alta, pentru o vacanta menita doar odihnei si balacelii, a fost super. Si singura varianta de petrecere a sejurului pe litoralul romanesc pe care o agreez. Strict parerea mea!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Diuna, suna bine ce zici. Zi-mi te rog si numele pensiunii, eventual da-mi un link sau o adresa de contact ca sa cer detalii proaspete.
Multumesc.

Mai astept si alte pareri de la cunoscatori.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

http://www.blackseatourism.ro/hotel.php?id=213, asta e tot ce-am gasit, nu e tocmai actualizat siteul. Dar poti suna si intreba exact ce te intereseaza. Sper sa-ti fie de folos!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput