urgent: cat costa o coronita pt serbare???
tb sa comand urgent (probabil la dnele din coltul strazii si nu la florarie) si nu vreau sa iau teapa..
cam cat costa o coronita din flori (pt serbarea scolara)?
multumesc
Raspunsuri
sdcristian spune:
nu stiu cat costa, dar eu nu stiam ca se fac la florarie
daca iei niste flori frumoase cu cozi lungi o poti impleti chiar tu. bunicul meu punea la capat o incuietoare de lantisor, si ca sa nu se desprinda, cand era gata, cu un fir de ata, cusea pe dos coditele, fara sa se vada in fata.
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian daca iei niste flori frumoase cu cozi lungi o poti impleti chiar tu. bunicul meu punea la capat o incuietoare de lantisor, si ca sa nu se desprinda, cand era gata, cu un fir de ata, cusea pe dos coditele, fara sa se vada in fata. |
suna f bine, multumesc de indrumari, dar io vreau sa cumpar una
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
Androix spune:
Pai costa cat esti tu dispusa sa dai pe ea. Eu daca as fi in situatia ta, mai mult de 20-30 de lei n-as da, chiar de-ar fi s-o fac cu mana mea. Oricum nu e nici o filozofie s-o faci singura, crede-ma.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
sdcristian spune:
probabil vrea sa fie frumoasa...
depinde ce flori alegi, nu? daca pui flori de camp in ea nu poate fi scumpa. daca pui ce stiu eu ce poate fi scumpa. sa nu fie flori mari ca na, capul copilului e mic. cred ca merg crizanteme mici, floricelele acela albe mici mici...
Cricor spune:
Anul trecut au costat cam 20-30 de lei. Daca ai timp, mergi in piata de flori si-ti fac si pe loc.
madyrizi spune:
se mai dau coronite? copilului meu, la scoala, i s-a spus ca nu se mai dau coronite la recomandarea inspectoratului sau ministerului, nu mai stiu. ca se dau doar diplome.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
crissandrada spune:
Cand eram eu mica tatal meu imi facea coronita din trandafiri rosii cu frunze de stejar. Era o minunatie . Le-am pastrat mult timp.
Din pacate la noi la scoala nu se dau coronite. Mi-ar fi placut sa o vad pe fetita mea cu coronita .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
anya spune:
Oficial nu mai e voie cu coronite la serbarea scolara - pe scoala. La serbarea din clasa sau daca faceti la vre-un loc de joaca, parintii pot face ce vor - coronite, costume...