Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 6
kokiy spune:
Cricor ,i-am povestit fetei de actiune aseara si am spus ca ar trebui sa mai mergem impreuna acolo, sa ducem cate ceva si sa ne jucam cu copii....a spus ca nu prea ar vrea,ca o sa se plictiseasca...am spus ca poate mai vine o d.na care are un baietel, tot in clasa a doua si o sa aiba ce face si ce povestii...prima intrebare a ei "si cum arata baiatul,e inalt asa ca mine?",pazeste-l ca fimea i-a pus gand rau
....................................................................................
De vanzare
Flowers spune:
Am si eu o rugaminte:
La noi la scoala doamna de religie(doamna preoteasa) organizeaza o actiune umanitara pentru elevii fara posibilitati ,mai precis pentru boboceii 2010-2011. Doreste hainute (uniforme) scolare care au ramas mici de copii nostri, in special bluzite/camasute albe,fustite/rochite/pantalonasi inchise la culoare (negru,albastru,gri), eu am pregatit si un trening (plus alte hainute de la Julia). Are insa o rugaminte ca lucrurile sa fie spalate si calcate.
Recunosc ca nu am citit regulamentul si nu stiu cum se procedeaza.
ancadragoman spune:
Asta pana in septembrie?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Asta pana in septembrie? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Nu cunosc toate datele, maine merg si vorbesc cu doamna.Tot ce stiu este ca i-a rugat pe cei din clasa Juliei daca pot si doresc sa doneze hainutele de scoala pentru niste bobocei fara posibilitati.Eu acum spal , sper sa reusesc sa le si usuc si sa le calc pentru ca maine dimineata se intalnesc cu doamna la cancelarie.
Cricor spune:
Buna,
De 1 iunie am intrebat-o pe educatoarea de la grupa mare ce foloseste cu ei la clasa zi de zi - sunt 27 copiii in grupa
Cam asta ar fi lista:
Plastilina Kooh-I-Noorori
Bloc de desen
Acuarele (pastile)
Pensule
Hartie glasata
Hartie creponata
Caiete tip I
Caiete matematica
Carti de colorat
Creioane colorate
Ascutitori
Lipici (solid, lichid)
Carioci
Cu lista sta eu zic sa mergem pe donatii, mai are si papanash niste bani.
Ea n-a pus coli albe, creioane, dar imi imaginez ca folosesc. Ce am vazut ca folosesc sunt desene descarcate de pe internet (animale, flori) si printate la imprimanta, pe care copii le coloreaza.
--------------------------
Proiectul Ghiozdanele
Despre cont: Eu am un singur cont la banca..al meu personal, si nu as vrea sa amestec lucrurile.
Are cineva un cont pe care il foloseste pentru donatii? Se poate sa-l folosim pentru proiectul asta?
Am vorbit cu dna Carmen (care cred ca e asistenta sefa, un om minunat), ii spuneam eu ca poate o data cu ghiozdanele sa le dam si o camasa de scoala. Dansa insa crede ca mai potrivit ar fi un trening, pentru ca scolile au uniforme diferite..si de fapt se pot duce la scoala in trening, dar la sport in uniforma nu...in fine, ideea era ca-i mai util un trening. Acum, eu stiu ca un trening e scump, asa nu cred ca ar trebi sa ne propunem sa le dam treninguri noi...dar poate pana la toamna reusim sa trangem 10-12 bucati in stare mai buna spre foarte buna. Un trening avem sigur ca rechizitionez unul de la fimiu...au mai ramas 11 .
Nu se stie exact numarul de copii care pleaca la scoala, pentru ca parintii trebuie sa hotarasca...asa ca abia in august vor sti, oricum 10-12 copii, probabil 5-6 fete..ei au acolo copiii echilibrati pe sexe ca asa au locurile de dormit gandite.
Corina
Cricor spune:
citat din mesajul lui kokiy Cricor ,i-am povestit fetei de actiune aseara si am spus ca ar trebui sa mai mergem impreuna acolo, sa ducem cate ceva si sa ne jucam cu copii....a spus ca nu prea ar vrea,ca o sa se plictiseasca...am spus ca poate mai vine o d.na care are un baietel, tot in clasa a doua si o sa aiba ce face si ce povestii...prima intrebare a ei "si cum arata baiatul,e inalt asa ca mine?",pazeste-l ca fimea i-a pus gand rau .................................................................................... De vanzare |
kokiy...copilul e frumusel (cra, cra)..dar cam ciufut..nu stiu, cred ca vine cu cromozomul ala...nu's cui seamana...eu sunt blanda si suava..a zis si papanash
Corina
Cricor spune:
flowers...as avea si eu 1-2 camasi, daca iti trebuie mai incolo..ca el inca merge imbracat in ele.
Neli_ra spune:
Buna seara,
Azi am ridicat de la posta un colet de la Andata,in care am gasit :
1 rochita, 1 set rochita +chilotel,1 pantalon scurt,2 tricouri vara,1 maiou,2 body,3 salopete vara.
si multumiri pt tine si un dulce de la Anastasia,le va purta in zilele calduroase, multe din ele sunt hainute tare racoroase,mai ales rochitele.
Tanti Zavaidoc, multumim mult pt rochita,nu vreau sa te suprasolicit cu necesitatile noastre,eu ma bucur ca fetita mea va primi o rochita frumoasa de la tine ,deosebita, pentru aniversarea ei de 1 an,in rest, incercam sa ne descurcam.
Noapte buna tuturor !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
papanash spune:
citat din mesajul lui Flowers Am si eu o rugaminte:.... Recunosc ca nu am citit regulamentul si nu stiu cum se procedeaza. Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
Flori, multumim mult pentru aprecieri. Regulamentul este pe prima pagina si e foarte usor lecturabil
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
fetele, frumoasele, ma bucur ca v-a placut filmuletul, dar azi am primit niste poze absolut superbe, de la operatiunea de sambata, de la Cricor. Asa ca o sa modific filmul. sau am eu alta idee, cautati-va de PM .
eu mai am 60 ron, o sa mai strang pentru rechizite.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )