Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 23
Raspunsuri - Pagina 5
andata spune:
Felicitari, inimoasele. Abia astept sa citesc maine detalii si sa vad poze.
Tanti Z, ma alatur si eu celor care te roaga sa nu pleci
Simona, cum a fost plimbarea puiului?
kari, multumesc pt urare. Si tie, numai ganduri bune
Multi ani fericiti inainte tuturor micutilor si tuturor mamicilor le doresc sa isi vada puiutii crescand sanatosi si fericiti
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
papanash spune:
asa deci,dormiti !!! eu nu pot .
fiindca-i musai sa va zic cate ceva
am facut niste copii fericiti. i-am vazut noi, deci e sigur . mie mi s-a rupt filmul cand am iesit putin din camera unde erau cadourile, sa trag cu ochiul la pici. un baietel era pe hol si vine la mine cu mainile ridicate, sa-l iau in brate sa ma pupe .avea vreo 3 ani.
la serbare am intarziat , nu din vina noastra . Am avut deosebita placere ca astazi sa le cunosc si pe Kokiy si pe Cricor,in carne si oase.Kokiy e o zapacita asa cum banuiam,cum ne-am vazut mi-a si aratat tatuajul. Cricor, suava, linistita, cu nasul in vant (a nu se intelege cu nasul pe sus ). pup fetele , ca la despartire am uitat .
nici nu stiu de unde sa incep cu povestirea, ca tot imi mai aduc aminte ceva....de ex. ce surpriza am avut azi, cand am descoperit ca am avut si un donator anonim, la mine la birou. In camera unde s-au strans donatiile erau de vineri cica, 3 pungi mari (o sa le vedeti in poze), 2 cu haine (spalate, calcate, impachetate, exact cum sunt in sifonier ) si una cu incaltaminte ( tot asa,impecabile,proaspat spalate). intreb in dreapta, in stanga, nimeni nu stia de unde, cine le-a adus. multumim donatorului anonim.
asa, deci,cum am ajuns,ne-am bagat cu bagajul (mare) la camera cu cadouri, sa le asezam si pe astea in pungi. De-abia acolo am desfacut pachetele si am avut surpriza sa gasim haine foarte frumoase, cu care am mai umplut pungile copiilor.Selene chiar a pus dedicatii,haine mai mari pentru ingrijitoare .
copii nu mancasera si m-am dus la ei sa le zic sa mearga intai la masa ,apoi serbarea. Nici vorba ! nu le era foame deloc .
ei , si iesim de-acolo sa inceapa copiii spectacolul.
au recitat, au cantat, au dansat, ce sa mai,serbare in toata regula ! apoi, momentul mult asteptat-cadourile. Cricor si Kokiy imparteau pungi alaturi de dna Carmen, eu stateam in partea opusa, intre ei, sa le vad reactiile. Erau asa de fascinati ca au punga lor, cu numele lor, ca nu se uitau inauntru, erau cu pungile in mana si radeau, unul la altul. Oameni bune, asistentele spuneau ca n-au mai primit asa cadouri mari si nu stiu ce/cum sa faca !!! si le-am aratat "hai sa vedem de cadou ai tu, ia uite, ce fustita/papusa/masina/ciocolata/biscuiti..."
ce va zic aici e valabil pentru cei din grupa mica, care imediat au plecat la masa, si cu mine langa ei, bineinteles . meniul a fost supa de legume cu fidea si ciulama de pui cu mamaliguta. asa frumos stateau la masa si mancau,singurei.O bucatareasa ma imbia si pe mine cu mancare, ea-si pusese si manca alaturi de copii. Foarte buna impresie mi-a lasat personalul de acolo. Exact cum spuneau fetele, curatenie peste tot, copiii curati, spatii generoase, mancare care arata si mirosea foarte bine. Deci se poate, doamnelor si domnilor spectatori , se poate daca exista buna-vointa.
nu stiu ce sa va mai spun.
un baietel mi-a zis "doamna, bunica mea zice ca aici e a doua mea casa..."
eu cu siguranta o sa mai merg acolo,si nu numai o data. O sa merg asa, cu o sacosa cu napolitane, sau vad eu cu ce. Fiindca stiu ca se vor bucura sa ma revada,dar si eu pe ei
Multumesc mult fetelor, am facut impreuna o mare isprava.
Tanti Zavaidoc , Danielac , Andata , Selene Bunny ,
Ancadragoman , Luminita2008 , Alex andra , Luy ,
Kokiy , Cricor , Papanash ,
si prietenii lor .......multi la numar......
haideti sa va arat cum a fost
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b0d7cfbf935e808632c49d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> 1 iunie 2010
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Tanti Zavaidoc spune:
Buna dimineata! Am vazut "filmuletul" si am lacrimat asa, putintel, de dimineata. A fost foarte impresionant si va multumesc tuturor pentru implicare. La multi ani si voua, fetelor, in fiecare zi in care reusiti sa faceti ceva pentru ca altora sa le fie mai usor!
Flowers spune:
Sunteti bestiale fetelor, fffff emotioant filmuletul. Ati facut niste copii foarte fericiti, ati castigat un loc in inima lor si poate si un coltisor in Rai. Sa va dea Domnul sanatate ,sa repetati actiunea .Ma inclin in fata voastra.
ancadragoman spune:
Neata
Am vazut filmuletul ,fffffff frumosi puiutii si sincera sa fiu nu ma asteprtam sa fie atat de multi .
Mare bucurie mi-ati facut cu filmuletul.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
andata spune:
Superb filmuletul. Nici nu am cuvinte sa va multumesc pt bucuria pe care mi-ati facut-o, dragi mamici fantastice si inimoase. Multumesc atat de mult ca ati facut un asemenea gest si ca m-ati facut si pe mine partasa la el.
Am vazut pe langa inimoase copii frumosi si fericiti. Un extraordinar inceput de zi si de luna (ca doar a fost ieri filmat). Inca o data, mii de multumiri.
Si pe final, o mare pt toata lumea.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
ancadragoman spune:
Si astept contul sa virez niste lei pentru rechizite
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
kokiy spune:
Fata Papanash,ce-mi facusi ...acolo ai vazut cat de viteaza fusei,mai aveam un pic sa-ti dau doua palme sa nu te prabusesti in plans ,acum sunt plansa toata cand am vazut filmuletul,dar am asa o fericire in suflet ca am fost partasa la bucuria copiilor
...mey,tatuajul il vazusi ca mi-am dat jos haina,ca daca era sa ti le arat pe toate ajungeam la intimitati
... ce tare e d.na directoare,se vede ca pune suflet in ceea ce face...m-am luat la vorbe si povestit cu ea si la final am coborat din mers sa prind autobuzul
...multumesc si eu celor care au fost partase la actiune
...o asteptam pe Cricor cu lista pentru rechizite
....................................................................................
De vanzare
Selene_Bunny spune:
Si eu ...
Ma bucur ca am putut ajuta...
Particip si in toamna, vreau si eu contul...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Cricor spune:
papanash...m-ai impresionat si pe mine...
Am trimis pozele si pe adresa de yahoo.
Promit sa apar cu lista mai pe seara, cand termin cu serviciul...si cu mai amulte detalii la proiectul rechizite.